Синът на ДесиСлава изключен от училище! Майки се оказа хулиган, побойник и двойкаджия (Подробности)

7760
10 Март 2016, 14:00


Фолк певицата ДесиСлава, която толкова се хвали със сина си Майки, вече бере срам.

 

Майки е бил изключен от престижния Американския колеж в Солун, научи HotArena.

 

Младежът не бил изряден ученик, изкарвал слаби оценки, а дисциплината му била под всякаква критика. Освен че редял двойка след двойка обаче, което си е за негова сметка, Майки често посягал на съученици, държал се неуважително и с учителите, пише „Всеки ден“.

 

„Ама откъде идва това дете, в каква среда е расло?“, не спирали да се възмущават даскалите. Именно липсата на дисциплина бе причината, заради която Деси натири сина си у Гръцко, надявайки се платеният колеж да му подейства като казарма.

 

Нашенчето обаче успяло да вдигне с краката нагоре даже желязната американска структура, в която учат наследниците на едни от най-богатите хора в Гърция, Турция, Сърбия, Македония и България.

 

Майки бе приет в Солун, след като завърши 8 клас в пловдивско основно училище. Образованието му в Гърция струва 12 000 евро за година, които отишли на вятъра, цъкала съкрушената Деси пред близки. Отрочето й започна учението си в чужбина през септември, но не успя да изкара там дори една година.

 

Първоначалната идея на гласовитото миньонче бе момчето да завърши средното си образование в САЩ. От години бившият й мъж върти ресторантьорски бизнес в Чикаго, като освен от баща си младежът щеше да получи подкрепа и от баба си и чичо си. Впоследствие обаче Деси реши, че не иска да я дели цял океан от Майки, и го ориентира към кандидатстване в Англия. Богатият наследник не покри изпитите, заради което бе записан в Солун. Уви, не за дълго.

 

„Реших, че искам хем детето ми да е в чужбина, хем да е по-близко, за да мога да отскачам да го виждам. Реших да учи в чужбина, защото ми се иска по този начин да изкара една своеобразна казарма, да се научи да се справя сам, да се съобразява с хората, мама да не е около него, да не е ДесиСлава. Не че някога е използвал името ми, скромно дете е като цяло. Но съм усещала понякога лек непукизъм у него и смятам, че се дължи на това, че има известен родител“, обясни преди време изпълнителката.

 

Когато обаче станало ясно, че момчето повече няма да учи в Солун, тя му дръпнала едно конско, ядосала се и накрая й минало. С връзки го набутала в пловдивска гимназия, където Майки започнал втория срок и за негово щастие му се признали всичките оценки от американския колеж, без да държи приравнителни изпити.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха-ха
преди 2 години
0
Тъпите чалгарки направиха някой лев и се научиха, че не Минния техникум в Гълъбово или Раднево е върхът на образованието. И те искат да си пращат копелетата в Англия и по частни колежи. Айде, няма нужда! Децата на нормалните хора са там с цената на много усилия и нерядко лишения, не им е необходима да общуват с помии, от които всъщност са избягали! Проститутките да си знаят мястото!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
преди 2 години
0
Проблем е не, че е известна, а че е дри.сла. Че не може да възпита сина си, а го е разглезила. И ако не потърси вината у себе си и у него, от него ще стане пълен боклук. То се вижда.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Pavel
преди 2 години
0
тоя Майки преди 2 години разказа как е лапал на един от класа му. Десислава да си оправи гейското дете!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Sisa
преди 2 години
0
To imashe statia po vaprosa,che sina na Desi Slava e gei i e priznal tova na maika si. Daze ia e zapoznal s priatelia si- svoiata polovinka,- koito e sashto v Solunskia kolez.
преди 2 години
-2
Какви глупости пишете пак????? Първо в Гърция за нормално семействотаксата е нищо,една детска градина е 6, 000 на година,какво остава за цялостно образование и този колеж има славата на Околовръстното??учатглупави деца, нищо повече!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
кати
преди 2 години
-2
Кръвта,вода не става.Баща му какъв е,нима е добър човек........... А Деси от бягане по млади момчета и участия по кръчми ,няма време за Майки и резултатите са на лице.........жалко,ако разбира се е истина.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Йоанна
преди 2 години
-9
Ти си многоо простаа....Изобщо няма връзка с никакъв 19-годишен както се пише!!! И синът и е напуснал доброволно Гръцкото училище преди 3 месеца..!!


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени