Синът на Джуджи опитал да се самоубие заради момиче (Подробности)

10886
08 Февруари 2015, 12:30


Шокираща новина разкри тези дни ко-водещата на „На кафе“ Деляна Маринова-Джуджи, дочу HotArena!

 

Константин, нейният син, е направил опит за самоубийство преди година, след като бил изоставен от приятелката си. Скокът от 6-тия етаж на жилищна кооперация за щастие нямал фатални последици на 20-годишния младеж, благодарение на закрилника на семейството от онзи свят – Владимир Грашнов, убедена е пухкавата блондинка, пише „Уикенд“.

 

Наследникът на Джуджи, макар отдавна прескочил пубертета, проявил нестабилна психика, когато ненадейното се оказал измамен от най-близкия човек след майка си. Тини, както Деляна го нарича галено, изживявал приказно красива любов с приятелката си.

 

Девойката се ползвала с добро реноме пред родителката на гаджето си. Като всяка мъжка майка тя подложила на щателно проучване под лупа кандидатката за сърцето на Константин. Момичето преминало с одобрение всички тестове на Джуджи, която обаче не предвидила опасността от предателство.

 

най-редовно се случва в наши дни, снахата на Маринова залитнала по по-добра партия от сина й и разбира сърцето му. Измяната дошла като гръм от ясно небе на Константин, който наричал девойката „моята голяма любов” и дори споделял няколко пъти с майка си, че има планове да създаде свое семейство с нея.

 

Макар рогоносец, влюбеният и наранен мъж бил готов да прости изневярата, готов на всичко, само и само да върне приятелката си. Всичко означава наистина всичко!

 

Дори и с цената на живота си Константин полетял от жилищна сграда. „Това бе вторият най-страшен момент в живота ми. Първият бе когато почина Владимир Грашнов. Мисълта, че губиш детето си, само по себе си е смъртоносна.

 

Аз обаче съм щастливка, защото синът ми оцеля след падане от 6-тия етаж. Чудо! Лекарите не можеха да повярват, когато го прегледаха и установиха само натрошени кости в таза и в петата”, разкрива детайли от кошмарния инцидент Деляна Маринова.

 

Ко-водещата на „На кафе” е убедена, че една невидима десница от онзи свят е запазила живота на единствения й син, както и нейния, в жестоката автомобилна катастрофа преди години. Тогава Косьо бил в първи глас. „Беше януари, а пътят - заледен. Карах го към училище, той седеше на задната седалка, когато видях в огледалото за обратно виждане как зад мен лети кола. Успях да кажа само: „Леле, Тини, този ще ни блъсне!”

 

Колата се удари в задния ни ляв калник. Натиснах спирачката, автомобилът стана неуправляем и се завъртяхме в насрещната лента“, разказва Джуджи. Отсреща изскочил ТИР, в който колата й се блъснала челно.

 

От смачкания до неузнаваемост автомобил личал единствено багажникът. Необяснимо как обаче пасажерите му запазили живота си. Джуджанка изпълзяла от ламарините със счупен глезен, а първолакът Константин с натъртвания и синини.

 

„Сигурна съм, че тогава Владо ни спаси от някъде”, вярна и до днес Деляна. Освен неин шеф в „Мобил Тел”, Грашнов бил и кръстник на сина й. Джуджи и до сега поддържа близки отношенията с вдовицата на милионера Лора Видинлиева и почти всяка година гостува в именията й в Стреза и Кейптаун.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени