Синът на Ралица Паскалева се ражда под грижите на „истинската“ д-р Стилянова

https://hotarena.net/laifstail/sinat-na-ralica-paskaleva-se-rajda-pod-grijite-na-istinskata-d-r-stilianova HotArena.net
Синът на Ралица Паскалева се ражда под грижите на „истинската“ д-р Стилянова

Всички лекарски случаи, които актрисата играе в “Откраднат живот”, са от практиката на д-р Панова - нейния личен гинеколог, научи HotArena. 

По-малко от два месеца, след като роди първото си дете, талантливата актриса Ралица Паскалева се появи сияеща от щастие, в перфектна форма с красива дълга рокля до земята. Хванала под ръка любимия си мъж Теодор Салпаров, във Варна двамата кумуваха на сватбата на капитана на националния ни отбор по волейбол Виктор Йосифов и приятелката му Виолина. Тя и Теодор кумуват на церемонията, а до тях е и синът им Максим. Момченцето се появи на бял свят на 3 юли, а само няколко дни след това гордият баща показа първа снимка със сина си.

Салпаров, който е либеро на националния ни отбор по волейбол, всъщност е неотлъчно до Ралица и по време на бременността, а и когато идва времето за раждане. За този най-интимен момент актрисата разказва, че до нея са и той, и нейните родители, с които Ралица има силна връзка, пише \"24 часа\".

Докато е бременна, избягва да чете форуми на теми раждане и майчинство, не ходи на курсове и не слуша истории за героични раждания. Все пак има едно голямо предимство - в сериала “Откраднат живот” героинята ѝ д-р Стилянова е гинеколог, така че е добре запозната с това, което я очаква.

“Освен всичко друго интересен факт е, че моят гинеколог - д-р Мажена Панова, е и наш консултант по гинекологичната част от сериала и де факто всички лекарски случаи, които аз играя, са от нейната реална лекарска практика. Тоест тя е реалната д-р Стилянова, а аз ѝ давам екранен живот. Интересно, нали”, усмихва се актрисата.

7 Коментара

Зъблата Ралица

преди 5 години

Тази грозница не спря да се навира в публичното пространство! До кога ще търпим неприятната и муцуна? Посредствена актриса с мания за величие, която явно си мисли, че някой го интересува какво се случва в личният и живот!

Коментирай

ПФФФФФФФФФФФФ

преди 5 години

Е.аси злобния коментар, събудила се рано-рано в неделя и тръгнала да храчи по сайтовете. По-добре за Ралица да пишат отколкото за дебилните чалгаджии и плейпатки. Като не ти харесва не гледай и не чети, никой не ти е опрял пистолет в кухата малка кратунка, защо отваряш статиите за нея

Коментирай

До простата патка ПФФФФФФФФФФ

преди 5 години

Ей, мърло ограничена! Я не си позволявай да ме обиждаш! Коя си ти да ми нареждаш кой да харесвам и кой не??? Тази псевдо-актриса е просто една златотърсачка, която постоянно се бута в медиите! С какво е по-различна от чалгарките, а, малоумнице???

Коментирай

До простата патка ПФФФФФФФФФФ

преди 5 години

Като не ти харесва мненеието ми, не чети и ти, овцо застреляна! Злобен ми бил коментарът ахахахаха! Не знам кой скача на другите и ги обижда заради това, че са дръзнали да си изкажат мнението за някаква измислена звездичка! Или се почувства лично засегната, а?? С голямо настървение защитаваш Ралица, като нищо да си самата “актриса” ахахахахха!

Коментирай

Хгкгфф

преди 5 години

Олигофрен :))) завиждай завиждай , то за теб надали ще пишат някога и надали някой някога ще знае името ти за каквото и да е.

Коментирай

Хгкгфф

преди 5 години

Олигофрен :))) завиждай завиждай , то за теб надали ще пишат някога и надали някой някога ще знае името ти за каквото и да е.

Коментирай

Дерзай, “звездичке”!

преди 5 години

Олигофрен си ти и смешката Ралка, която защитаваш! Хич не ми е дали “ще пишат за мен”, мърдичке елементарна! Такива стремежи имат нуждаещите се от внимание джофри като теб и Свинското Око горе на снимката!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.