Синът на Стефан Данаилов се ожени за $ 1000! Не пипнал и с пръст булката преди да сключат църковен брак

https://hotarena.net/lubopitno/sinat-na-stefan-danailov-se-ojeni-za-1000-ne-pipnal-i-s-prast-bulkata-predi-da-skliuchat-carkoven-brak HotArena.net
Синът на Стефан Данаилов се ожени за $ 1000! Не пипнал и с пръст булката преди да сключат църковен брак

Владимир Данаилов се ожени за гаджето си – милионерката Виктория, с изключително скромна церемония в американския град Сарасота, щата Флорида, на брега на Мексиканския залив, научи HotArena.

 

 

Влади сам поискал партито да семпло, без финтифлюшки и излишна показност, разбра „Таблоид” от близки до младото семейство.

 

 

Церемонията, както първи писахме, мина с църковен брак в гръцката православна църква „Света Барбара” в Сарасота. В този храм силно вярващият Влади пее в църковния хор. Кумът е грък и се казва Николай. Родом е от Серес, но живее в САЩ и се познава с Владо и Виктория от църквата, която посещават заедно. Партито е струвало всичко на всичко малко над 1000 долара, възхищават се приятелите на младоженците, които са гаджета от 2009 г. 

 

 

Сватбата стана навръх 9 декември, когато Стефан Данаилов отбеляза грандиозно своя 75-и рожден ден с пищна церемония в Народния театър. Ирен Кривошиева сама призна, че сватбата на сина ѝ в САЩ е преминала кротко и без никакви разточителства. Щастливата актриса сподели, че младата снаха е дъщеря на главния прокурор на щата Джорджия.

 

 

Младоженецът пък смутено призна, че вече работи за бебе. „Досега това не се случваше, защото и двамата с Вики сме вярващи и искахме да се венчаем в църква преди да консумираме любовта си”, обясни синът на Ламбо.

 

 

По думите му още през пролетта двамата със съпругата му ще гостуват на Ламбо в София. „Много ще се радвам, ако ми родят внуче. А и това е естествено продължение на всяко семейство. Всичко бих дал за сина си и въобще за хората около мен. Вещите не са от значение, когато искаш да зарадваш някого. Цял живот съм се раздавал и така ще е винаги”, не скри радостта си и професорът от НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов”.

 

 

Щастливият Стефан Данаилов подарил на американската си снаха диамантено кръстче, а на сина си костюми, дрехи, картина и български вина. Ирен Кривошиева пък дарила Владо със собственоръчно нарисувана икона, която правила повече от три месеца. Актрисата и мъжът й Николай се отчели и с ръчно везани покривки за легло, сервизи и бижута за младоженката. 

2 Коментара

1234

преди 6 години

Правилно ли разбрах че сина се е оженил на рожденият ден на баща си? С каква цел ? Странно,да имаш 365 дни на разположение и д а избереш точно рожденният ден на баща си

Коментирай

ХАхаха

преди 6 години

Той е луд тоя ... Не се къпе с месеци ... Изобщо не знам как горкото момиче се е омъжило за него :D

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.