Сивия кардинал изхвърли Черната нинджа от „Фермата“

804
27 Ноември 2017, 14:16


Зрелищен женски дуел изхвърли от „Фермата“ „черната нинджа“ Дарина, която досега беше непобедима на игрите за оцеляване. Този път обаче юристката, която скъса нервите на всички с безкрайно разкатаване и мрънкане, беше отстранена и хвана пътя към родното Каблешково.

Дарина беше победена с 9:6 точки в дуела от Елена, която пък получи прозвището Сивия кардинал заради безкрайните си интриги и манипулации. Двете дуелистки имаха стари сметки за разчистване след като преди 2 седмици юристката изхвърли от шоуто най-близката приятелка на Елена. Италианката Франческа обаче попадна на дуел след участието в съмнителните схеми на Елена да напредне в шоуто. Дресьорката беше категорична, че тази вечер ще излезе на арената за отмъщение. След като разменяха победи в поредните битки, Елена се оказа по-бърза в петата игра, в която дуелистките търкаляха и целеха бъчви с кесии с пясък.

Юристката Дарина беше най-възрастната участничка в шоуто и безуспешно се опита да влезе в ролята на майката на фермата. След множество скандали и пословично бавно темпо в работата обаче Дарина отпадна, вместо да се стане първата жена, печелила 3 дуела във формата. Тя влезе в шоуто, за да привлече вниманието към проблемите на трансджендър хората, каквато е нейната дъщеря Нели – сега син Алекс.

„Аз изпълних своите мисии. Показах на какво са способни жените на моята възраст. Поднесохте ми невероятно приключение, изпитание за моята издръжливост. Наистина преодолях много вътрешни кризи, което означава, че не съм толкова слаба. Нямате представа колко богата се чувствам на емоции и себедоказване“, заяви на финала на участието си Дарина.

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени