Скалата и Бирмата се разведоха (Бившият свекър на Преслава вдига втора сватба)

6160
15 Януари 2015, 14:30


Семействоти на Лидия Станоева-Скалата и Евлоги Георгиев-Бирмата официално се разпадна, узна HotArena.net.

 

Бившите свекърва и сват на чалга дивата Преслава официално са получили документ от съда, че бракът им е разформирован, съобщи „Уикенд”.

 

Станоеви не са съпруг и съпруга от около 3 месеца, донасят столични клюкари. Тази подробност обаче не е била разгласяна. И усърдно е пазена в тайна заради нестабилното психическо състояние на Скалата, в което изпаднала, научавайки как коцкарят Евлоги се закачил по два пъти по-млада от него въртиопашка.

 

Заговори се дори, че майката на Георги Станоев-Малката Бирма туширала мъката си по неочаквания крах на семейството й с огромни дози антидепресанти.

 

Оказва се, че прелюбодеецът въобще не е бавил разтурянето на брака с Лидия и скоротечно е подал молба за развод, парирайки всичките й надежди, че увлечението му по младата й съперница ще е само временно.

 

„Явно е бил категоричен в намерението си да заживее с новата си приятелка”, коментират в чалга средите. Нещо повече – старият Бирма дори планирал да я направи своя законна съпруга. Задаващият се втори брак на бизнесмена бил истинският повод Евлоги Станоев да форсира развода с бившата акционерка на футболния клуб „Миньор” (Пк), разясняват запознати.

 

Бирмата, загубил разсъдъка си по разбивачката на семейства, дори бил готов да уйдиса на желанието й сватбата да е в края на миналата година. Намесил се обаче Малката Бирма, който някакси успял да убеди татко си да изчака още някои месец, докато майка му се посъвземе от преживения шок.

 

За това се грижи и самата Преслава, макар с Жоро да са разделени вече няколко месеца. Певицата се сдуши още повече със Скалата след раздялата със съпруга й и я мъкне навсякъде със себе си, за да разнообразява ежедневието й. И не само – миналата събота, например, двете бивши обвързани дами, купонясваха по женски до малките часове в нощен клуб в Студентски град.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени