Скандал! Актьори скочиха срещу Галин и чалгата

https://hotarena.net/skandali/skandal-aktiori-skochiha-sreshtu-galin-i-chalgata HotArena.net
Скандал! Актьори скочиха срещу Галин и чалгата
Читателски сигнал

Читател на HotArena ни изпрати поста на актьора Стефан Попов, който той публикува във фейсбук, след като разбрал, че попфолк певецът Галин ще изпълнява неговата роля в спектакъла „Изневери в повече“.

Проверка на HotArena показа, че не само младият актьор е потресен от подобна рокада, а и много негови колеги изразиха възмущението си.


Ето какво пише Стефан Попов:


\"Радостта от дебюта ми в „Изневери в повече“ отмина моментално, когато без да съм уведомен – разбрах от предаването „Папараци“, че като заместник на главния актьор (какъвто бях аз) вече има нов човек на моето място – Галин.

Аз това си го пиша в СV-то – не съм чул за друг актьор при първата му роля извън Drama Theatre НАТФИЗ да е бил заменен от чалга звезда. Какво излиза?

Учиш 4 години висше, 4 години, труд, пот, нерви, борба... накрая идва „Галин – Парата ако хвана“ и поема ролята ти. Разбира се, защото е по-талантлив, по-подготвен, по-ерудиран и по-мислещ“, пише Чефо.

\"\"

7 Коментара

776

преди 8 години

Чефо,не взимам ничия страна,ама това ч някой е завършил НАТФИЗ,не означава непременно,че е супер кадърен и подходящ за всяка роля. И защо Галин да не успее да се справи,нали трябва да се дава право на всеки завършил или не НАТФИЗ,ДА СЕ РЕАЛИЗИРА. Айде холъм,в думите ти прозира мъжка злобица,и така известната професионална завист.Ще видим играта на Галин,знае ли човек...... За Ерна,думи няма,тя си е ...........Ерна. А на теб успех желая,дано скоро изиграеш ролята на живота ти,която да те направи супер популярен.

Коментирай

Тъпи чалгари

преди 8 години

Момчето е висшист от НАТФИЗ, умен и добър актьор. Галин е чалгар, който говори на меко и дори не може да свързва смислени изреения в интервюта, повтаря една и съща дума сто пъти. Няма база за сравнение между интелекта на двамата, единия пее за идеалите милиони, коли, другият години наред се дoказва в спектакли.

Коментирай

Гейчето с бижутата

преди 8 години

Погледнете контраста на снимката - Едното момче e облечено като войник, а другото с пръстенчета и герданчета с типичния чалгарски кич и муцунки "много съм лош".

Коментирай

da

преди 8 години

Затова 3-та година съм извън страната. Обичам България, но там няма справедливост.

Коментирай

преди 8 години

Абе кухари, научихте се вместо да си оправяте държавата, да си биете камшика, то много лесно така, че като отидеш извън България, пък те посипят там със справедливост, просперитет, уважение, добро заплащане, супер отношение, постлали са червения килим и те чакат в шпалир, ние не сме били там, не знаем. Айде бегай бе. Писнало им е отдавна от Източна Европа, по-големи скакалци от бежанците сме, ама как да ни го кажат.

Коментирай

Камелия

преди 8 години

"научихте се вместо да си оправяте държавата, да си биете камшика, то много лесно така,...... че като отидеш извън България, пък те посипят там със справедливост, просперитет, уважение, добро заплащане, супер отношение, постлали са червения килим и те чакат в шпалир, ние не сме били там, не знаем." Последно? Реши се, лесно или трудно е?

Коментирай

burzum

преди 7 години

Интересно.. навсякъде едно и също.. циганският вид и излъчване са задължителни, за да си вървежен.. във всички реклами мъжете са грозни, черни си противни с вид на цигани или азиатци, тъжно, че и театърът е жертва на тази гнусна пропаганда..

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.