Скандал! Алисия плаща на медии за компромати срещу НиЛо и Ники Михайлов? (Вижте фактите)

https://hotarena.net/pod-pricel/skandal-alisiia-plashta-na-medii-za-kompromati-sreshtu-nilo-i-niki-mihailov HotArena.net
Скандал! Алисия плаща на медии за компромати срещу НиЛо и Ники Михайлов? (Вижте фактите)

Модната икона и певица Алисия финансира медии, за да пробутва интриги и компромати срещу дългогодишния си враг Николета Лозанова и доскорошното си гадже Ники Михайлов, научи HotArena!

 

Това сензационно разкриха пред HotArena близки на изпълнителката. Докато за НиЛо е нещо нормално да бъде под обстрела на прочутата гражданка на Вакарел, то информацията, че се водят подли действия срещу вратаря, е меко казано смущаваща. Но за съжаление е факт.

 

Откакто на 15 февруари тази година Алисия и Михайлов официално съобщиха, че са разделени, в светско списание и сайта към него, в което редовно излизат публикации под диктовката на Ася, започнаха да се появяват подигравателни неща за играча на турския клуб Мерсин.

 

Последният пример е от вчера, когато към Ники беше пришита като любовница миска с имидж на крокодил. Междувременно това не пречи на Алисия да пуска писма във Фейсбук профила си и да твърди, че много уважава Михайлов и двамата са в прекрасни отношения.   А пък в други свои словоизлияния - обвинява други медии, че са писали под диктовка на Николета.

 

В същото светско списание и сайта към него пък има забрана да се пише каквото и да е за Николета Лозанова. Ако случайно излезе нещо, то винаги е негативно и придружено със снимка на водещата от преди десет години.

 

Източници на HotArena, които работят в същото списание, коментират, че тази редакционна политика, която е въведена от главната редакторка, апропо - лична приятелка на певицата, е безумно непрофесионална .

 

\"Николета може да е всякаква, но тя продава. Но понеже имаме забрана да я пускаме, затова слагаме едни и същи лица на кориците. Това са Алисия, Коцето, Мара и Анелия. Скоро пуснахме и Русата Златка, но това беше, защото имала някакъв конфликт за пари със списание “Story” и трябваше да я оплюем\", разкриват източниците ни.

 

Според столични клюкари, Алисия финансира брутално обругаване на НиЛо, като певицата не го извършва пряко и стои в сянка. За нея било много важно да поддържа имидж на сериозна, отговорна и дори благородна жена и някак си нямало да й отиват директни грозни действия срещу водещата на „Папараци“.

 

За целта Ася имала сплотен екип от около 5-6 човека, които имали за цел да пишат негативни коментари под всяка статия в интернет сайтове за Николета. Тактиката на спамерите и троловете е проста, но ефективна.

 

Те се подписват с различни псевдоними, за да създават илюзията, че много хора пишат срещу Лозанова. Част от тях ползват чуждестранни IP адреси, с цел да не бъдат открити кои са в действителност.

 

Да, Лозанова не е светица и дразни много с лигавото си на моменти поведение и свръх самочувствие. Тя си е такава от години и едва ли някога ще се промени. Троловете на Алисия обаче използват този факт, за да пишат за нея откровени цинизми и дори грозни обиди към дъщеря й.

 

Алисия предприела още един хитър ход. Тя сама или чрез нейни хора пускала анонимни сигнали в медиите с клюки за себе си. Точно по този начин се появи и прословутата снимка, на която жена, много приличаща на Ася, слиза от джип Мерцедес.

 

След като излезна публикация за това първо тук, в HotArena, Дойчева започна да си прави PR с ролята на жертва. Тя искрено се възмути как за нея се измислят новини със снимка, на която не е тя. В интерес на истината е права да се възмущава, защото на снимката наистина не е тя.

 

Друг е въпросът обаче как фотото е стигнало до медиите и каква е ролята на истинската Алисия за това. И за да се „изстиска” докрай историята с фалшивата Алисия, в последния брой на приятелското й светско списание на корицата е пак тя, и пак в ролята на жертва.

63 Коментара

Име

преди 9 години

И един мармот завива шоколада в станиол...Глупост след Глупост пишете !

Коментирай

Име

преди 9 години

и още нещо..Стига сте обвинявали Алисия за края на брака на Николета и Валери...Оная кифла сама си е виновна! да си беше седяла мирно на Д-то!

Коментирай

една

преди 9 години

.....И само ще добавя какво е казал народа за подобни хора като Алисия-Тихите води са най-дълбоки!

Коментирай

тони

преди 9 години

Браво! Самата истина! Излязоха кирливите ризи на тази долна и мръсна жена. Поздравления за статията!

Коментирай

една

преди 9 години

Освен това в няколко сайта доста коментари за Алисия не се публикуват или бързо се премахват при положение ,че не са обидни-пример-Сигнал Бг, Блясък,Хотнюз. И питам защо,явно така е наредено под давление на една музикална фирма с шеф-любовник на въпросната или от самата певица.Да не говорим ,че и в Алисия Официала много хора са блокирани и се допускат само хвалебствия и лиготии,ама нека си живее жената в медиен комфорт и без реална преценка за това колко е жалка и опротивяла на хората!

Коментирай

хм

преди 9 години

Колкото и да не ми е приятно да го кажа, защото мнного я харесвам, това е факт. В една дискотека преди време беше екипа на списание Блясък, цяла нощ се пускаха цинични поздрави за Лозанова, а като излизахме да пушиме чухме разговор между някои от екипа, не знам кои и какви са, но обсъждаха как предстоят статии оплюващи Лозанова и подигравателни и т.н. Главната редакторка била близка с Алисия. Наговориха още куп неща, вече някои не помня, но общо взето бяха в смисъла, че всичко се прави наистина под диктовка на Алисия. Честно казано тъпо ми стана тогава, защото имах друго мнение за нея, но въпреки всичко пак я харесвам де

Коментирай

насра се

преди 9 години

Николинооооо спри се ма,вижда се че ти плащаш за тези жалки статии. Много си зле миндил караджовски,многооооо. Дори и да лъжете с Божинов,че сте разделени се видя кой,колко струва. На всякъде Лозанова я псуват,а подкрепят Божинов да гледа смело напред. Оплюта и мразена е от всеки нормален човек. Алисия е класи над тази табуретка,защото винаги коментарите са й положителни,а на цигането преобладават отрицателноте. Николинке наста се от злоба,мира нямаш....

Коментирай

Haha

преди 9 години

Аз не живея в Бг и не съм трол! този парцал Николета наистина ли си мисли, че ние които пишем негативните коментари сме платен екип на Алисия? Много е жалко да живееш в такава заблуда за себе си, и да обвиняваш други хора, за това че не си харесвана Клозетке! НЯМАШ КЛАСА, НЯМАШ ГРАМ ИНТЕЛЕКТ И ТАКТ! Имаш имидж на курва! И това ти си си го постигнала сама. И никой не ми плаща, за да си икзажа мнението. И ще го правя под всяка твоя платена статия!

Коментирай

Хахаха олигофрени

преди 9 години

Абе, защитници платени на "гражданката" от пловдивското СЕЛО КАРАДЖОВО, то е ясно чий дрислив задник лижете, но хората можеха и да ви повярват, ако поне една свястна статия за Алисия бяхте написали. Ха да видим кой кого плюе по поръчка и защо ВСИЧКИ ваши пасквили за Алисия са злобни, хихи

Коментирай

xaxa

преди 9 години

Колко повърхностна статия нямам думи,колко е очевиден подчерка на Николета!!Алисия си има аудитория успешен изпълнител е с висок хонорар пиар не и трябва и то за такива жалки истории!А за Николетка естественно тя си умира за какъвто и да е резил и добре и се получава важно е да се говори за нея!

Коментирай

pppp

преди 9 години

Sled cato cqla sedmica chitatelite obvinqvat hotarena,che pishat pod davlenie na Nikoleta,te reshiha da prehvarlqt topkata kam Alisiq .Hotarena pri vas nqma jurnalisti vie ste prosti draskavhi i glaven redaktor qbno vie oshte po prostata nastoqshta prostitutka i bivsha futbolna sapruga Nikoleta Lozanova.

Коментирай

!

преди 9 години

Само и вижте на Алисия снимките-от 100 на една се е усмихнала!Крие си грозните зъби или е страшно негативен,отрицателен ,както би се изразила колежката и Анелия,човекЕдна такава напрегната,гледа студено и отвисоко.Може би това е защитна маска за пред хората,много от които я съжаляват и я одумват зад гърба и заради вечноизневеряващите и партньори и алчността и?Сигурно и тя самата трудно се справя със собствените си бесове, налудничави идеи и постъпки.Тя беше и ще си остане една публичноунижена известна жена,а това няма как да не боли и да не и се отразява на психиката!

Коментирай

tctc

преди 9 години

Sled kato vchera puznahte statiika za Niloto i imahte samo desetina komentarcheta dnes rezbihte da drasnete i za Alisiq,zashto znaete che tq vi izkarva hlqba,ako ne e tq nito shte vi chetat nito shte vi komentirat "statiite"

Коментирай

Xa-xa

преди 9 години

Tova e varha na prostotiqta! Zashto si mislite,che Alisiq e dolna kolkoto vas? Tq nikoga nqma da padne na tova nivo,no razbira se vie nqma da si priznaete ,che se sluchva tochno obratnoto i Nikoleta vi plashta,a moje bi dori i tq ne se zanimava s vas,a vie se chudite sami kak da prosteete.

Коментирай

365

преди 9 години

Николето колкото и да се напъваш не става вече, свърши цирка хахах... Алисия и била търсела компромати, то не е нужно да се търси ти сама го произвеждаш ежедневно хахах голям цирк си Никсън щом и глупака Валери те разбра

Коментирай

WTF!

преди 9 години

ФАКТ Е КОГАТО Е ПОДКРЕПЕНО С ДОКАЗАТЕЛСТВА. КОГАТО Е НАПИСАНО ОТ ХОТАРЕНА Е ПОРЕДНАТА ЛЪЖА, ЗАЩОТО КАКТО ВСИЧКИ РАЗБРАХМЕ ТЕ НЕ БОРАВЯТ С ДОКАЗАТЕЛСТВА! И не бехте ли точно вие тия които тиражирахте снимката на онази жена твърдейки, че е Алисия??????????? И защо не се разровихте и не проверихте чия е, а бързахте да пишете за новия мутренски любовник на певицата и после дни наред мълчахте като ви питаха хората, а???????????? А ВИЕ ЗАЩО ПИШЕТЕ САМО БЛУДКАВИ ОЧЕРНЯЩИ СТАТИИ ЗА АЛИСИЯ И НИКОГА НЕ КОМЕНТИРАТЕ ИНФОРМАЦИИТЕ КОИТО ЗАЛИВАТ ХИЛЯДИТЕ ДРУГИ САЙТОВЕ, КОИТО НЕ СА БЛАГОПРИЯТНИ ЗА ШЕФКИНЯТА ВИ, А???????????

Коментирай

:)

преди 9 години

По-добре една на сто с истинска усмивка, отколкото 1 000 фалшиви усмивки като Николета! Всички сме свидетели как цял месец криеше, че са разделени, дори го отрече публично на 15 февруари във фейсбук, но накрая стана ясно, че блудкавите обяснения в любов и захаросаните снимки за пред фейсбук нямат абсолютни нищо общо с реалността!

Коментирай

ей плиткоумни

преди 9 години

Аз наистина не мога да повярвам, вие глухи ли сте, слепи ли сте, тъпи ли сте? Всеки ден виждате Николета, яде спи, пърди с извинение, но живее за Алисия, тази деградирана и озлобена жена, за Алисия само пруказвате на базста на безпочвени статийли, но никогс нищо лошо не направи и пак плюете и пак олюете. Нямате оправия. Наистина прекалено се преекспонира всичко с Алисия. Дъвчете нещо по сто пъти и на човек му излиза име, на което после плиткоумните хора вярват. Правете разлика между това някой "да се прави на жертва" и това, някой да защитава себе си. Николета никога няма да преглътне, че не е това, което се представя и че не може има качествата на Алисия, поведението й, и фскта, че на хората им е интересна, дори без да прави скандали и да се бута на всяка цена. Приемете го - Алисия си остава нежната, класната, моралната и възпитана жена, което по никакъв начин не си е заслужила негативността на някои елементарни хора, а Николета злобната, евтина и глупава жена с акъл на 7мокласничка. Николета е красива, но само до там, а в живота това не е достатъчно. Тя е изгнила отвътре. В интервютата и речника й е коренно разшичен от писаниците й в социалните мрежи, а се пъне с претенции. Горката, след две три години съвсем не я виждам. Добре, че са Иван у Андрей да и пригласят. Само в Инстаграм е много отворена. Николета, стреми се да подражаваш на Алисия, защото като нея никога не може да бъдеш.

Коментирай

ей плиткоумни

преди 9 години

Аз наистина не мога да повярвам, вие глухи ли сте, слепи ли сте, тъпи ли сте? Всеки ден виждате Николета, яде спи, пърди с извинение, но живее за Алисия, тази деградирана и озлобена жена, за Алисия само пруказвате на базста на безпочвени статийли, но никогс нищо лошо не направи и пак плюете и пак олюете. Нямате оправия. Наистина прекалено се преекспонира всичко с Алисия. Дъвчете нещо по сто пъти и на човек му излиза име, на което после плиткоумните хора вярват. Правете разлика между това някой "да се прави на жертва" и това, някой да защитава себе си. Николета никога няма да преглътне, че не е това, което се представя и че не може има качествата на Алисия, поведението й, и фскта, че на хората им е интересна, дори без да прави скандали и да се бута на всяка цена. Приемете го - Алисия си остава нежната, класната, моралната и възпитана жена, което по никакъв начин не си е заслужила негативността на някои елементарни хора, а Николета злобната, евтина и глупава жена с акъл на 7мокласничка. Николета е красива, но само до там, а в живота това не е достатъчно. Тя е изгнила отвътре. В интервютата и речника й е коренно разшичен от писаниците й в социалните мрежи, а се пъне с претенции. Горката, след две три години съвсем не я виждам. Добре, че са Иван у Андрей да и пригласят. Само в Инстаграм е много отворена. Николета, стреми се да подражаваш на Алисия, защото като нея никога не може да бъдеш.

Коментирай

мими

преди 9 години

Алисия от Вакарел или така наречената Ася и какви ли не препратки,и Моника Валериева наричана от вас Мона говорят много!Къде ви е обективността???Това си е живо пристрастие към Николетка! Защо не написахте поне една положителна новина макар и измислена за горе посочените???Да не говорим и за Благой който го хвалехте за новата му а пюехте бившата му просто защото е приятелка на Алисия!!!Много сте се филмирали покрай Николета явно е заразно!!!Алисия не случайно нарече Николета свои фен!!!

Коментирай

WTF!

преди 9 години

Забелязва се и една друга странна, най-вероятно платена тенденция - ДО ПРЕДИ ДА ОБЯВИ РАЗВОДА СИ, ЗА ВАЛЕРИ БОЖИНОВ ТУК НЕ СЕ ПИШЕХА НЕГАТИВНИ СТАТИИ ЗА НЕГО, СЕГА ОБАЧЕ НЕЩАТА СТОЯТ СЪВСЕМ ДРУГО ЯЧЕ! ЗАЩО? Защо вие сте единствения сайт, който пише за "изневери" на Божинов, а абсолютно всички други пишат, че е изневерила НикитУ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ВЕСТНИЦИТЕ??????????? ЗАЩО??? ИМАТЕ ЛИ ДОКАЗАТЕЛСТВА??? ВЪОБЩЕ ИМАТЕ ЛИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, ДОРИ ЗА ЕДНА НАПИСАНА БУКВА ОТ ВАС В ТОЯ САЙТ??????????

Коментирай

...

преди 9 години

представлява нещо само в инстаграм, на интервютата на които Иван и Андрей и пригласят истината е друга. Да не говорим, че е безкрайно комплексирана и заради телосложението си и снимките и минават през пет обработки преди публикация. Живота и пълна поза. Нещастно момиче. Пиша от телвфон извинявам се за грешките!

Коментирай

WTF

преди 9 години

А има ли доказателства за изневерите на Николета? Тези всички сайтове и вестници за които казваш какви точно доказателства имат за твърденията си?

Коментирай

WTF!

преди 9 години

Ахахаххаха същите явно които има и НиколетАрена - НИКАКВИ! Но тук в този сайт нещата се представят едностранчиво, само от една гледна точка, не се разглеждат различни версии, а само това което е добре за Николета, само това което й е угодно, и нищо което я злепоставя по какъвто и са било начин не се споменава даже - дори и за да бъде отречено.

Коментирай

Жоро

преди 9 години

На вас колко ви плаща?

Коментирай

5

преди 9 години

Не знам на какво се надява Николета Лозанова като от седмица насам не спира да плюе по бившия си мъж Божинов и майката на първото му дете Алисия, но по този начин по който действа просто излага себе си, става за подигравка на хората и по този начин съм сигурна че опротивява още повече на Божинов, който е очевадно че вече не изпитва и капка любов към екс жена си Лозанова. Николета просто трябва да забрави за Михайлов който никога, ама на 100% никога не би отишъл с нея, та било то дори само за едното е.ане, защото...ами защо защото тя вече е минала през леглото му, била му е интересна за кратко и толкова, а и сега има къде, къде по млади и засукани мадами а и богати ;). озанова мила, просто престани, ставаш смешна вече, от отчаяние се чудиш какво да направиш, ще бъде по добре ако замълчиш и преглътнеш това което ти се случва пък дори и да не ти харесва поне е по достойно от това което правиш седмица вече да плюеш, обиждаш и обвиняваш.

Коментирай

ами

преди 9 години

Аз не слушам чалга и няма да дам и лев, за да отида да гледам някой чалгаджия, но за сметка на това не одобрявам лансирането на вредни шизофренични прости ку..ви с измислен живот на "хай лайф" , създадени от също толкова видиотени, комплексирани, озлобени същества като мазният жълто–лайнян "журналист" Неделчев! Не е нужно някой да плаща на друг, за да се защитават видимо свестните хора и моралните ценности!

Коментирай

в

преди 9 години

Мармот?

Коментирай

JRJR

преди 9 години

Ася е печено момиче,а пловдивската селянка е проститутка за нея парите злобата и зависта са на първо място

Коментирай

Ели

преди 9 години

<!DOCTYPE html> <html> <head> </head> <body> Точно вие да пишете , че някой си плаща , за да оплюва друг и да твърдите , че това е крайно непрофесионално ....... ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ ???? Хора , вие наистина сте за психиатър и това е съвсем сериозно !!! Бях спряла да чета смръдливото ви сайтче , коментарите съвсем и много съжалявам , че не продължих тая тенденция ! Вече приемам абсолютно като лична обида всеки ваш ниско интелигентен опит да ми внушите каква света вода ненапита е Пловдивската ..... !!! Гаврите се и с десетината ви останали читатели !!!<br /><br /><br /><strong>( Около 20-25 000 на ден са читателите ни:) Поздрави от Админ)</strong> </body> </html>

Коментирай

кака ти

преди 9 години

Такааааа. От цялата смешна ситуация с църното девойче все пак ще излезе нещо добро. Момичето вече ще може да си проституира ОТ-КРИ-ТО! Никенце, миличка, предлагам ти да си публикуваш ценоразписа на услугите тука при твоите мили приятелчета-гъзолизци, които дори ще напишат хвалебствено рекламно заглавие: Николета прави най-яките свирки, Алисия не струва. Ти знайш ли колко клиенти ще припечелиш? И то не само мазни дебелаци. Току виж си ударила кьоравото с някой нов футболист.

Коментирай

Вие сте ненормалниии! :)))

преди 9 години

Книлото няма нужда никой да пуска компромати или да си харчи парите , за да го плюе ... те хората по принцип си я мразят, защото е ПРОТИВНА, ЗЛОБНА И ОТМЪСТИТЕЛНА ЖЕНА! "... тази редакционна политика, която е въведена от главната редакторка, апропо - лична приятелка на певицата, е безумно непрофесионална" ... вие ли Хотарена говорите за ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ! Купете си тълковен речник и прочетете какво значи тази думичка!

Коментирай

ха

преди 9 години

25 000 посещения - сигурно Николета по цял ден рефрешва, за да чете коментарите.

Коментирай

sofiq

преди 9 години

Kolko zloba ima v tazi statiq,kogato chovek q chete ima chuvstvoto,che tozi,koito q e pisizpitva neistova zloba kam Alisiq,( ta tova me navejda naisalta vie li si gi sachinqvate statiikite ili idvat gotovi i vie samo gi publikuvate?).Qvno Shishi e mnogo dovolen ot umeniqta na nai-vidnata selqnka ot Karadjovo Lichi si po staranieTo vi hotarena izkarhte q chista,kato momina salza ,a Alisiq po cherna i ot dqvola,ama kolkoto i da saskate nojete da promemite mnenieto na horata,daje uvelichavate broq na horata,koito simpatizirat na Alisiq.

Коментирай

офф

преди 9 години

Клозетка да заминава да заработва в Дубай.. ако може, защото с този беден речник и липса на езикови знания..ццц.. ще е от най–долните, ама тъкмо за нея..тоочно, а и няма да и е за първи път! И не знам защо си е сложила толкова фотошопирана снимка, като в края на "статията", в дясно се вижда снимката към статията "Как се събирала с Ники М..", а там главата и е доста нелицеприятна !

Коментирай

jenn

преди 9 години

Николета е не просто глупава и ограничена „кифла“, която се чуди как да се чекне, че да „блесне“ в интернет и ефира, за да събере стотина малолетни и неориентирани младежи да и лижат подметките и да я засипват с комплименти, за да и вдигат самочувствието. При нея има някакъв психичен проблем, мания, не знам как да се изразя точно не съм специалист, но поведението ѝ е досатъчно красноречиво. Вижте погледа ѝ... Нека някой близък се погрижи за нея. Колкото и да ми е неприятна, ми става тъжно за нея. Толкова хейт и отрицателни емоции към нея.. Не че не си ги е заслужила, но все пак...

Коментирай

bili

преди 9 години

ha mnogo se zabavlqvam s maloumnicite ot nikolet nuz

Коментирай

Ралица

преди 9 години

Напълно възможно е в "Блясък" да пишат платени статии, НО разликата между тях и вас е, че те не го правят по начин, който дразни. Не обиждат, не са злобни не натрапват така гнусно пристрастията си, като обиждат интелекта на читателите си!!! Може да не споменават името на Николета, но не я обиждат с имена от сорта на "гражданката от Вакарел", "Мона", "Мара" и т.н. Това, че четем клюки, съвсем не значи, че сме с по една мозъчна клетка, като вас и Николета и че можете по този плиткоумен начин да ни внушите пристрастия!!! Стегнете се, защото постигате обратния ефект...

Коментирай

ЛИЛИ

преди 9 години

незнам кой крив кой прав ,ама под никоя статия не съм виждала толкова отрицателни и негативни мнения за ,,любимката ви никлозета'' 4ЕСТИТО НА ПЕ4АЛИВШИТЕ

Коментирай

ЕХХХХХ

преди 9 години

Сигурно и за тия 20 - 25 000 нямате доказателства..........нема ли спретнете една табличка като за "рейтинга" на Папатаци, можа като са понапънете да ги докарате и вие до милион :)

Коментирай

Eli

преди 9 години

Ето тук стигнахте вече дъното...... за всички е ясно, че точно Николета ви диктува НА ВАС всички тези статиийки, който публикувате за Алисия. То бива бива ама спрете се.

Коментирай

Мани

преди 9 години

Николета колко плати за тази статия????

Коментирай

хохо

преди 9 години

Аз живея в чужбина, не ми се плаща и въпреки това онова злобно цигане ми е противно! Пишете абсолютни глупости в тоя сайт... Никой не ви взема на сериозно, слава Богу.

Коментирай

sis

преди 9 години

Ay ay ay ... boje Abe xora vie imate li pone edin zavarshil visshe obrazovanie tam...ili e taka si pishete sachinenia..mnoogo ste zle ,predi vi chetiax po chesto no veche otvrashtavate

Коментирай

NIKOLETA E KOPELE

преди 9 години

NIKOLETA E PEPELQSHKA TA-VESHTICA. NQMA TOLKOVA JALKA JENA V BG. AMA EVALA NA VALERKATA KAK Q NASRA TAQ OVISNALA BABICHKA. SEGA DA HODI PAK PRI JORO GLAVATA DA Q CHUKA NALI SA SI DJUDJETA

Коментирай

stassy

преди 9 години

Вчера в един сайт излезе статия за Николета Лозанова. Статията беше цинична и с цел да я унижи. Използваха нейна снимка от преди 10 години. Почеркът е ясен, поръчителката също. То бива бива низост, злоба и липса на ценности в тая жена, ама това вече е прекалено. А после тръгнала да реве, че някой нещо поръчвал. Крадеца вика - дръжте крадеца!

Коментирай

Ели

преди 9 години

А защо има тооооооолкова изтрити коментари , наред с моя от вчера ???

Коментирай

таня

преди 9 години

Ася Дойчева, обръщам се към теб понеже знам, че четеш всеки ред от коментарите тук. Кой поръчва статии срещу Николета във списание Блясък? Винаги я изкарват по-черна и от дявола, а ти все си прекрасна, перфектна, безгрешна и победителка във всичко. Снимките на Николета са от тийнейджърските години, а твоите от следоперационния период. Всяка статия за Валери е подигравателна. До вчера! Днес когато вече се разделят за пръв път се пишат положителни неща за него. Какво да ти кажа...Понамирисва Ася. Отговори поне на твоите фенове (аз вече бивша такава). Ако имаш очи разбира се.

Коментирай

Ели

преди 9 години

Грешка !!!

Коментирай

stassy

преди 9 години

Ако е бил циницен се трият. Аз лично докладвам всеки такъв който видя. Никой не е длъжен да търпи простотията и неграмотността на някой.

Коментирай

Ели

преди 9 години

Не е нужно да се хвалите колко читатели имате !!! Аз не бих се взимала на сериозно , предвид факта как ви коментират !!! Под всяка подобна поръчана статия има десетки коментари , колко е смешно и очевАдно кой ви плаща !

Коментирай

Безпристрастна

преди 9 години

Четейки коменрите тук, няма как да не отбележа, че те са само срещу Алисия отправени. И такива като мен, които се възмущават от неправдата и неистинността. Е, такава поръчана статия с цел оплюване на една жена , като Алисия или Ася как се казва, която никога и под никакъв повод не е показала злоба и намешателство в интриги и истории, ми е правило впечатление-просто няма. И тези платени статии , за които говорите са типични и в стила на Николета. Не е тайна и всички го знаят. А тя дори не може да се владее и го показва публично. Не ви прави чест, но за да си продадете статията или вестничето сте способни на всичко, както Николета. Няма далече да стигнете, както и тя. Хората не са глупави виждат и имат мнение по въпроса

Коментирай

Ха Ха Ха

преди 9 години

Кой поръча и кой плаща се разбра от тази статия. Боже мой, колко сте смешни! Тя, Алисия сън не спи да се занимава с Николета. Жената си има професия, ангажименти, дете.

Коментирай

DIANA

преди 9 години

az sa5to jiveja v 4ujbina no az i da6terja mi haresvame Alisija a nenavijdame Kurvoleta i zetja sa6to taka smata makar 4e e 4ujdenec no ot snimkiteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee grozna si e klozeta

Коментирай

DIANA

преди 9 години

a zamisljliste se njakoga koj darji tazi kurva v prostranstvoto sas cigurnost ne e Bojinov

Коментирай

nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeee

преди 9 години

hot govnenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Коментирай

ради

преди 9 години

хаха ами вие не сте нормални точно хотарена е поръчан сайт на николета лозанова ..точно ни ло поръчва статии срещу алисия :D мале всички сте толкова лицемерни

Коментирай

radi

преди 9 години

не е вярно за това че са отправени срещу нея повечето я защитават срещу един поръчан сайт на николета ..ТОКОВА СИ ДОЛНА ТОЧНО ТИ ПОРЪЧВАШ СТАТИИ СРЕЩУ АЛИСИЯ ТУК АХААХА

Коментирай

леле

преди 9 години

Тая Николета е страшна малоумница, направо я съжалявам. Описва какво прави тя самата и го преписва на Алисия. Списанието е "Блясък" и в него пишат за всички,проблема на Клозета е,че не и се мазнят като в тоя безумен сайт. Тя ги заклейми преди няколко години и отиде да си продава снимките от бременността на списание love-нещо.си, Страшно жалка е тая Николета, жалко за това хубаво детенце,което се очертава да влезе в пр скандалите и малоумията,които ще сътвори болния мозък на майка му и нейната ПР-ка!

Коментирай

бил си фен на Алисия?

преди 9 години

Списание Блясък никога не пишат подигравателни статии. И тъй като списание LOVESTORY (на ония педал дето преди време беше в планета тв) през месец ни представя Николета Лозанова дами и господа, Блясък пък са се заели с материали за Алисия. Нарича се разпределение на пазара, няма всички за едно да пишат. Така че при това положение Алисия няма нужда да плаща на когото и да било.

Коментирай

bobo

преди 9 години

glypostite na kyrwoleta krai niamat....towa e pak neina rabota....alisia ne ydria pod krasta....

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 9 години

za alisia...da si 4etem...gotina e....samo toz kasokrak trawestit...swirkoleta....da se razkara....otwratitelna dosadnica....wsi4ki kliyki sa neino delo....

Коментирай

1032015

преди 9 години

Pravilno i to4no napisano

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.