Скандал! Бащата на Галя Литова педофил?!

9127
06 Август 2011, 11:14


60-годишният баща на Галя Литова е имал сексуална връзка с 14-годишно момиче, което спокойно може да му бъде внучка, писа „България днес”. Според таблоида детето само е подало жалба в полицията, след като осъзнало какво е направило и че е било измамено. Камен Литов твърди, че не знае за подобна жалба, от Агенцията за закрила на детето потвърдиха.

 

 

Мария (това е псевдоним) се запознава с Камен Литов по време на кучешка изложба. Бащата на Галя Литова е шеф на Федерацията по кинология. Оттогава започва да й пише във Фейсбук и да флиртува с нея, обещава й да й подари чистокръвна овчарка, а Мария обожавала кучета.

 

 

„Знам, че можеш да си ми внучка, но аз те искам като жена”, написал 60-годишният дядо на детето. Така през миналия декември 14-годишното момиче си ляга с Камен Литов и започва тяхната връзка.

 

 

„Искам да те лижа от краката до онова топло местенце, а там да се задържа дълго-дълго, после да смуча гърдите ти и да прониквам в теб бавно, докато те целувам”, гласи един от перверзните педофилски SMS-и, които Камен Литов писал до Мария. Бащата на Галя Литова я уверял, че тя е единствената „жена” в живота му, докато 14-годишното момиче не разбира, че той има съпруга и семейство.

 

 

Тогава Мария решава да подаде жалба в полицията. В момента тече разследване, а детето ще бъде подложено на обстоен медицински преглед.

 

 

HotArena.net проведе собствено разследване по случая. Оказа се, че много хора се чувстват измамени от Камен Литов покрай киноложките му изложби. Опарен пише в интернет, че изложбите не са легитимни и шефът на Федерацията се опитва да мотае и световните организации. Сканиран е и документ, от който се вижда, че БОГОК (Българско обединение за германски овчарски кучета) нямали разрешение за Специализирана изложба.

 

 

Коментарът на Камен Литов пред HotArena.net: „Ще говоря след една седмица. Нямам коментар на писанията по мой адрес”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ужас
преди 6 години
0
Сега разбирам защо момичето е такова-то просто е расло в такава среда...страшно...примера е бил за чудо и приказ. Това е днешното българско общество-на върха на пирамидата са престъпници и луди!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
кака
преди 6 години
0
то крушката не пада по-далече от дървото
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Az-a
преди 6 години
0
to pyk taq Galq Litova e takyv propadnqk, che nqmam dumi
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени