Скандал! Дилър на Любо Чука влиза във „Фермата”

6346
10 Септември 2015, 16:00


Наркодилърът Георги Варсамов, който в миналото се е подвизавал в бандата на Любомир Симеонов- Чука, ще е един от участниците в телевизионното шоу „Фермата”, което стартира на 13 септември по Би Ти Ви, разбра HotArena.

 

36-годишният Георги, който живее в „Дианабад” и двуметровият треньор Симеонов са запазили близките си отношения и до днес. Даже Варсамов е бил засичан по улиците с тениска на лика на Любо Чука, който явно възприема за свой кумир.

 

Преди 5 години бъдещият фермер е бил арестуван с хероин, което води до двегодишна ефективна присъда в Централния софийски затвор. Днес Георги е готов да разкрие престъпното си минало, за което горчиво съжалява. 

 

 

Георги Варсамов е продавал хероин в един от най-оборотните крартали за този бизнес – „Люлин”. Това също ни навежда на мисълта, че още по онова време са си били гъсти със Симеонов.

 

 

Под прякото шефство на Любо освен Варсамов е бил  Любомир Костадинов – Любо Младежа и Антон Калчев – Тони Застраховката. Двамата са шефове на ултрасите от фен клуба на Левски „София Запад”.

 

За разлика от повечето момчета от тогавашното му обкръжение, Георги е имал всички предпоставки за много по-светло бъдеще, далеч от наркотици, биячи и групировки. Той израства във високо образовано семейство от столицата. Родителите му са известни като много добри и интелигентни хора.

 

Майка му е дългогодишен директор на Столичния куклен театър и драматург, а баща му е бил декан в Техническия университет. Така Георги е израснал в спокойна и осигурена среда.

 

Момчето им, обаче, е по-буйно от другите деца. Още в тийнейджърска възраст се изявява като лидер в квартала и сред приятелите си. Много различен е от майка си и баща си. Той го е осъзнавал много добре и дори често се шегувал като ги пита дали не са го осиновили.

 

Тримата все пак успяват да живеят в привиден мир, докато на 21 години Варсамов не става пряк свидетел на смъртта на баща си, който умира внезапно на седалката в колата до него.


Тази трагедия преобръща рязко живота на Жоро. Той започва да излиза с хора от подземния свят и започва да изкарва бързи пари, без да мисли за последиците. А те не закъсняват - през 2007 г. Варсамов е осъден на лишаване от свобода за ръководене на престъпна група, пише "Уикенд".

 

 

Като човек на Любо Чука, Георги явно се е ползва с привилегии и зад решетките, защото казва, че „в затвора не е никак зле”. Имал си е свой фотьойл, телевизор, дори подчинени.

 

Пушел си е пури, защото за известно време е бил кмет вътре. Повече разкрития за пандизчийския му живот със сигурност ще получим във „Фермата”. Престоят му „на топло” неимоверно ще му бъде плюс от гледна точна на издържливост и изолация.

 

Макар и с престъпно минало, Георги има особено чувство за справедливост, което е най-силно изразено в случаи на агресия над животни. „За човек няма да му мигне окото, но види ли несправедливост или не дай Боже агресия срещу беззащитна животинка, му пада пердето“, признават приятелите му.

 

В риалитито Варсамов ще трябва да преглътне този свой инстинкт, защото ще трябва сам да си набавя храната, включително и месото.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени