Скандал! Джина Стоева напуска Ара заради подлост на Алисия

https://hotarena.net/laifstail/skandal-djina-stoeva-napuska-ara-zaradi-podlost-na-alisiia HotArena.net
Скандал! Джина Стоева напуска Ара заради подлост на Алисия
Джина Стоева напуска „Ара мюзик“ след страхотен скандал с Алисия. Оказа се, че колежката й извъртяла мръсен номер, отмъквайки й суперхит, буквално от ръцете й, разбра HotArena.


Само преди дни Алисия и Тони Стораро обявиха, че смятат да представят нов супер хит, с който да оглавят музикалните класации. Изненадата от съвместния им проект обаче не бе толкова голяма, колкото една малка подробност, която е известна на малцина—че парчето е било предвидено за Джина Стоева.


Изпълнителката от месеци се борела да запише нова песен с Тони Стораро, но продуцентът й Виктор Касъмов все я бавел. В крайна сметка певицата се отчаяла и си поискала парите за песента, които вложила в проекта.


Колежката й Алисия само това чакала и моментално изяви желание тя да запише дуета със Стораро. Касъмов моментално се задействал и уредил за по-малко от две седмици нещата.

Певицата в момента е най-оборотната звезда на „Ара мюзик“, заради което дори се прецакват нейни колежки. Бясна, че е измамена, Джина Стоева е подала молба за напускане и смята да започне независима кариера, пише „Шоу“.


Подобни планове има и Ивена, която плътно застанала зад гърба на приятелката си. Двете планират сами да се самопродуцират, тъй като от доста време спъвали кариерите им.


И двете се жалват, че от години не са вадили хитови парчета и фирмата умишлено забавя развитието им. Момичетата твърдят, че определени звезди от компанията се лансират за сметка на други.


Джина дори се оплакала, че последния й албум „Чашо моя“ е платен до стотинка от нея. За проекта се изръсила 20 бона, а в същото време всички заслуги са за сметка на Касъмов, който се води, освен това и притежател на правата върху песните.

24 Коментара

ив

преди 8 години

Истина е. Алисия отмъкна песента на Джина, която тя трябваше да направи с Тони. Много прикрита и безскрупулна жена е.

Коментирай

2

преди 8 години

Типична риба е Алисия. Готова е да мине през всичко и всеки, за да си удовлетвори желанията. Най-гадните жени са от зодия риби.

Коментирай

Rony

преди 8 години

Ами така е, Джина като не прави свирки на шефа. Познайте и кой купи титлата Модна икона на госпожа Пластична операция?

Коментирай

Николай

преди 8 години

Какво нападете Алисия? Джина да не й е сестра, защото в България всички робувате на някакви догми и измислени правила затова сме на този хал. Правила свирки на шефа си, била подла, имала пластични операции. Жената си гледа интереса и е права! Ако имам възможност да се издигна и аз не бих имал скрупули да отмъкна работата на някой колега! Дори съм го правил нееднократно! Предпочитам да правя свирки на шефа си и да открадна работата на някой колега, отколкото да рева по вестниците, че пак не ми се получават нещата!

Коментирай

д.пеевски

преди 8 години

НИКОЛЕТА СВИРКОЛЕТА МИРИЗЛИВА МАНГАЛКА ХОДИ НА ПСИХИАТАР

Коментирай

pppp

преди 8 години

Последно,кaкво е стaнaло????Aлисия отмъкнaлa ли е супер хитa буквaлно от ръцете нa Джинa Стоевa или тя се е откaзaлa от песентa???

Коментирай

123

преди 8 години

Aми отидете с Джинa и нaпрaвете и вие по еднa свиркa нa Кaсъмов, тaкa дуетa нямa дa е между Aлисия и Тони Сторaро,a между Джинa Стоевa и Rony.A aко се предстaвиш добре може ти дa стaнеш новaтa моднa иконa.

Коментирай

!

преди 8 години

Касъмов и Алисия са любовници от повече от 10 години.Той се грижи единствено за нейната кариера.Тя не дава и стотинка ,а и се осигуряват най-добрите песни, дуети,композитори.Само бегъл поглед на репертоара и ще се уверите-първа работи с Флори,Оцко, дует с Хадат, с албанците наскоро.Намеса в най-добрите парчета на Джордан и Ангел,проект с Константин и Азис сега Стораро-еее не е ли прекалено за тази бездарница? Това нали не мислите ,че е случайно и тя си го урежда сама-всичко е защото е шефската любовница от години.Що народ още избяга от тази фирма,просто защото видя ,че няма шанс и никой няма да се пребори с Алисия.Всичко се пази за нея-Участия,награди,корици,интервюта,фотосесии -всичко и е осигурено и безплатно,другите си плащат всичко и пак ги прецакват .Ето това ви е фамозната Алисия-още много мъже ще избягат от нея защото рано или късно разбират кой я ч..а!

Коментирай

1

преди 8 години

Бездaрницa,aмa кaто гледaм живо се интересувaш от нея и кaриерaтa й!!Знaеш с кого когa е рaботилa,дуети композитори.Кaквото се търси,товa се предлaгa,явно хорaтa искaт дa виждaт нея по списaниятa и дa я слушaт по зaведениятa.Когaто хорaтa не те искaт и хaресвaт,колкото и дa се пънеш стигaш до под кривaтa крушa (скорошен пример е прекрaтявaнето нa реклaмa,в която учaствaше еднa госпожa...)

Коментирай

до 1

преди 8 години

Искат я те ,искат-наскоро една пък друга певица от друга фирма пообясни някои неща от кухнята на този жанр.

Коментирай

еднаw8jtwz

преди 8 години

В музикалната фирма на Касъмов всички странят от Алисия ,защото отдавна знаят истината за нея.Да сте я видели да се забавлява с колеги,да им присъства на промоции -много рядко?Толкова е високомерна,но и гузна като се знае каква е!Супер нагла,безцеремонна и алчна.Особено впечатление ми направи как си присвои на Джордан хитчето Иска ли ти се,после се натресе в на Ангел прекрасната балада ,а върха беше дуета с мъж от друга фирма и участие в клип на Азис.Впрочем-що не снима с Азис и песничката му Нещо мръсно,където точно тя е увековечена с мили думи?Много работи тази Алисия,много-аферим,ашкоолсун!

Коментирай

ауууу

преди 8 години

люх какво розаФкУ костюмче е спретнала Асчето.Това от времето когато още е ходила по хотелските стаи да заработва ли е?Каква класа,какъв стил лъха от нея.Модна икона! А това,че е откраднала песен не ме учудва .Тя си е такава-подла женица,но това го знаят само най-близките до нея.За пред фенчетата е смирена и сдържана,жертва-чак жалка.

Коментирай

ели

преди 8 години

Абе едната като се е отказала,другата какво е виновна? Касъмов няма да рискува да остане само с една хитова певица,за да й угажда.Замислете се какви глупости пишете.Може да урдят някое рамо на Алисия,ама другите да нямат хитове заради нея-моля ви се.тя тогава трябваше да има поне 1000 песни щом краде колегите си.

Коментирай

Ахахахахах!

преди 8 години

Ех ако ако действахме вместо само да плямпаме и да се жалим нямаше да сме на тоя хал - нито Жинчето и Ивенчето, нито нацията ни....но не би ние в приказките сма най-доби и до там.

Коментирай

????????????

преди 8 години

Да разбираме ли, че си от най-близките до нея!?!?!!?!?!?

Коментирай

????????????

преди 8 години

Ххехехехехех на кои промоции точно? А нещата в които се е "натресла" имат милиони гледания, така че коментарите са излишни, когато фактите и цифрите говорят!

Коментирай

affff

преди 8 години

ebasi nelepoto i neadekvatno obleklo.samo vijte jenite okolo neq kak sa oble4eni i kak se e iztaposala baba asq.vse edno toku 6to pristiga ot okolovrastnoto,to ne e rozovo ,to ne sa dantelki,to ne sa gnusni kragli topki za cici.

Коментирай

koito prevevari

преди 8 години

Джина още ли не си разбрала,че личната курва на Касъмов е с предимство,но и на разположение постоянно.Всичко си има цена.Ако и ти беше хванала Касъмов за оная работа и ти щеше да имаш хитове.

Коментирай

TT

преди 8 години

Да не ви разочаровам,но скоро всички атаки срещу Дойчева и Божинов ще спрат.

Коментирай

ами

преди 8 години

Теодора като беше гадже на шефа си, какво постигна? Не и достига явно все нещо, не успя особено..Може ли да пее, не може ли, аз не слушам песните и, за да преценя, но Алисия има интелект,талант,излъчване, стил и нюх за успешни песни и сътрудничества с други музиканти и композитори, а това не всеки го притежава !

Коментирай

Kapak na hotarena :)

преди 8 години

Междувременно Алисия използва случая с премиерния дует, за да поясни за феновете си: „Съжалявам, че излизането на песента е съпътствано от поредния „скандал” около името ми. Ще бъда кратка, точна и ясна: песента „Не давам да си чужда” никога не е била предназначена за никого друг, в това число и за Джина Стоева. Тя е поръчана лично от мен по мои идеи на композитора и той може да го потвърди. Да „крада”, както ме обвиняват в публичното пространство в момента, не е в стила ми, никога не е било и няма да бъде! А на колежката ми Джина Стоева пожелавам само успехи в професионален и личен план!”

Коментирай

Сиси

преди 8 години

Добро утро! От кога Еманула беше казала,че тази курва Ася е лъжкиня и крадла? Права е! Аман от курвата Алисия! Крадлива и обезобразена от пластичните операции лелка! Джина си е права!

Коментирай

Таня

преди 8 години

Алисия е една тъпа крадла и лъже постоянно!!!!!!! Заради нея си тръгнаха и Джордан, Джина иемануела е казвала истината за нея,че много лъже и Валери. Да си маха крадливата и лъжлива мутра от ТВ

Коментирай

.

преди 8 години

Много ясно, че и е купена за Модна икона. Тази бездарна и грозна бездарница ако е модна икона, а съм трамвай.. Пълни глупости,во поне предизвика смях с този приз и дрехите от HM и Теранова хаха

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.