Скандал! Елена Петрова изсъска срещу Емануела! Ето какво й каза (Подробности)

https://hotarena.net/laifstail/skandal-elena-petrova-izsaska-sreshtu-emanuela-eto-kakvo-i-kaza HotArena.net
Скандал! Елена Петрова изсъска срещу Емануела! Ето какво й каза (Подробности)

Актрисата Елена Петрова се възмути от участието на фолк звездата Емануела в предаването „На кафе“, узна HotArena.

 

 

Гледам и се червя на какви хора позволихме да се сдобият със слава...“, написа секссимволът на българското кино. И това се случи след като певицата бе гост в студиото на Гала.

 

 

В предаването Емануела обясняваше надълго и нашироко за отношенията в семейството на мъжа, от когото има дете и фактът, че е сама, защото той не се грижи за нея, пише „България Днес“.

 

 

Петрова сподели епизода от предаването, кръщавайки го „Лъжите на Емануела“, търсейки съмишленици в мрежата, които също да оплюят пайнерката.

15 Коментара

Gossip Girl

преди 7 години

Не, че защитавам Емануела, но Елена Петрова май забрави как караше пияна по улиците на столицата?

Коментирай

до Gossip Girl

преди 7 години

Карала пияна Елена и си е платила дяволъка. Тоз парцал Ема се е..а пияна пред цяла България-направиха я героиня

Коментирай

Gossip girl

преди 7 години

И все пак да караш пиян е доста по-опасно от това, да се изчу*аш с някого пиян.

Коментирай

Nel

преди 7 години

Не мога да разбера, колко наивен или глупав, сляп или глух да си, че да не видиш коя е ЕМануела! Жена алчна и демонична, която владее цял Арсенал за манипулиране за да се облагодетелства. И на първо място е лъжата. Много деструктивна енергия има и спиране няма. Нормалните хора го побиват тръпки от вида й, а овцете се оставят да ги заблуждават...

Коментирай

Eва

преди 7 години

Не понасям Емануела,много евтина,меркантилна и проста жена ,пред тия селските не и минаха курвенските номера и сметките и излезнаха криви.Елена Петрова е пълна алкохоличка от край време и за никой не е тайна,тя да не би да се ожени по-любов за мазния гнусен грък,изключително красива и финна жена сигурно е била пияна,като е писала коментари,алкохола на никой не прощава.

Коментирай

Diana

преди 7 години

i za6yo tolkova zloba

Коментирай

Diana

преди 7 години

e i koi e v gre6ka

Коментирай

Diana

преди 7 години

zabravi ne samo tova ami i vsi4kite si kurvenski nomera KU4KA DOLNOPROBNA

Коментирай

Си

преди 7 години

Не, че я защитавам Емануела, но никъде не се видя да се е е...... с него, напротив, това беше абсолютно умишлено и целенасочено, за да го унижи оня "влюбения" в жена си. Не случайно има поговорка - in vino veritas - не претендирам да съм я написала правилно, че изпита по латински беше миналия век, но е много вярна. Оня дето не признаваше интимности с други жени, като пийна една текила и очите му изтекоха по Емануела, явно и ръцете не го слушаха.

Коментирай

Mari

преди 7 години

До Си. Това, че си държала изпит по латински през миналия век и си служиш с него е похвално, но не ти е помогнало да преценяваш хората. Да, унижи го Емануела оня готиния актьор, но затова,че той не искаше да я докосне дори и в роля. Ето това вбеси пренебрегнатата чалгаджийка и тя си отмъсти по-единственния възможен за нея курвенски начин. Те живеят в различни светове и средствата са различни. Той пред нейната унищожителна отмъстителност нямаше шанс. Надцени се , тая показа каква е, и се хареса на ехидните, злобни завистници.

Коментирай

Клюкарката

преди 7 години

Емануела не е цвете, но Елена няма право да я коментира...Шофира пияна, омъжи се по сметка за доста възрастен мъж. Просто е няколко идеи по умна и няколко класи повече от Емануела, но същата меркантилна жена.Емануела поне спи с по млади, а Елена обича дядовци ;-)

Коментирай

Е-е-е

преди 7 години

Точно пък Елена с нейната съмнителна слава да дава подобни оценки... Колкото е красива, два пъти е по-бездарна актриса. Жал ме беше да я гледам как се мъчи в онзи сериал.

Коментирай

Да

преди 7 години

Наредила ги " клюкарката" баш по клюкарската. Седнала да да сравнява несравнимото. Елена Петрова една от най-красивите българки и обичана актриса, едно рядко съчетание от естествена красота, чар, елегантност, женственност и талант. Къде ще се пребори с агресивната простащина която ни обгръща. Та нали всяки добрал се интернет се чуства длъжен да натика в калта, било за таланта й, било за личния живот. Срам, срам за вас дето принизявате малкото хубаво в живота ни!!!

Коментирай

Си

преди 7 години

До Мари, това че са от различни светове не пролича в поведението на "готиния" актьор, като е еталон за поведение защо просто не се държа като такъв, а се напи като тинейджър на първи купон и и налетя като муха на мед. Защо този прехвален и надценен според мен артист не и показа, че за него е просто една хубава жена, но не е на нивото му, а като пийна се държа като 99% от мъжете в най-долнопробните кръчми и чалготеки - нали е ниво...ама до първата чашка. Изобщо не харесвам чалгаджийките, още повече Емануела, но в този случай съвсем я оправдавам, че го унижи "големият" актьор и много "верния" мъж, просто му показа, че и той като нея е просто един хубавец и която не го е взела на мушка, тя не го е имала.

Коментирай

Mari

преди 7 години

До Си. Знаеш ли, по принцип си права. Той наистина се поддаде на суетата си и реши да се показва много голям, но не прецени агресивната й енергия, за съжаление впрегната в случая да извади лошото в него. Тя има его, като баобаб и минава като танк. Аз не съм от тези които ще кажат: "евала", или ще подлагам под съмнение актьорските му качества. За това има кой.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.