СКАНДАЛ! Ели Гигова в тайна връзка с гаджето на Велина Узунова (Всичко за любовния триъгълник

https://hotarena.net/laifstail/skandal-eli-gigova-v-taina-vrazka-s-gadjeto-na-velina-uzunova HotArena.net
СКАНДАЛ! Ели Гигова в тайна връзка с гаджето на Велина Узунова (Всичко за любовния триъгълник

Милионерските щерки Ели Гигова и Велина Узунова са баджаначки. Този слух се носи в светските среди, малко след като стана ясно, че Гигова е сама в САЩ.

 

Двете грации не могат да си поделят ерген Номер 1 Димитър Тодоранов – собственик на популярно столично заведение и главен мениджър на Федерацията по шотокан. Всъщност любовният триъгълник е доста заплетен и достоен за сценарий на индийски сериал, пише „Галерия“.

 

Припомняме, че Ели Гигова имаше връзка с Тодоранов още преди бизнесменът да се запознае с моделката Велина Узунова. Отношенията им бяха сериозни, като дори се говореше, че Ели е заживяла с него в Париж. Двамата се впуснаха в бурен романс, който продължи близо половин година и завърши също толкова шумно.

 

Спортната журналистка го хвана в изневяра и го заряза, след което започнаха медийна война един срещу друг. „Някои хора стигнаха толкова ниско, че под тях има само нефт“, написа Гигова в социалната мрежа и за всички стана ясно кого визира.

 

„Ябълката на раздора“ се оказала именно Велина Узунова, с която Тодоранов кривнал преди 2 години. След раздялата с Гигова, Димитър и Велина започнали да се срещат по-сериозно и връзката им продължава и до днес, макар и неофициално. Наскоро дори двамата бяха в Париж, откъдето Велина не пропусна да загатне в снимки с кого е.

 

Известен с нрава си на женкар обаче, Тодоранов не е мъж за една жена. Тузарят започнал отново да си пише с бившата си, а Ели, от своя страна, никога не е спирала да го обича и бързо налапала въдицата.

 

Според запознати двамата често се виждали в Ню Йорк, където Гигова учи магистратура. Под претекст, че има бизнес дела в САЩ с партньорите си, Тодоранов поддържал секс връзка с бившата си, без Узунова да подозира. Щерката на оръжейния бос Николай Гигов пък знае за Велина и няма нищо против. Напротив – това бил  нейният начин да си отмъсти.

 

Любопитна подробност е, че двете са приятелки в социалната мрежа. Може пък и да успеят да си го поделят по начин, благоприятен за Димитър Тодоранов, кискат се светски клюкари…

 

8 Коментара

16

преди 6 години

Да им направи график и всичко ще е ток...

Коментирай

zapoznat

преди 6 години

Защо не се изписват авторите на материалите ? Някой може ли да ми отговори от този портал за фейк новини ?

Коментирай

zapoznat

преди 6 години

Редакторът на hotarena net се е снимал в садо-мазо порно ? Запознати говорят, че е участвал заедно с още двама хомосексуалисти и един травестит. Обичал аналните игри с големи атрибути, понеже не му ставало мъжкото достойнство и не успявал да обладава гейовете.

Коментирай

Велин Узунов

преди 6 години

Всичи знаем за как Велина как го смуче тип "дълбокото гърло" Срещу определини неща ( матерялни.) кака ти Вели се превръща в своего рода гастро- ентеролог Викаме и Вили пещерата! Падение за едни парцслки

Коментирай

777

преди 6 години

велина узунова не е никаква милионерска щерка, а баща й е обикновен месар

Коментирай

Тити

преди 6 години

Тази стара мома Гигова дори и заради парите на татко и пак никой не иска 100 години се изучава но мозък с пари не се купува

Коментирай

до Тити

преди 6 години

БАЩА Й ФАЛИРА ОЩЕ ПРЕДИ 4-5 ГОДИНИ!!! НЯМА ПАРИ ВЕЧЕ И ДЪЛЖИ ПАРИ НА МНОГО ХОРА В БЪЛГАРИЯ!! ЕЙ ТАКИВА КАТО ГИГОВ Е ПЪЛНО В БЪЛГАРИЯ...КАТО АРАБАДЖИЕВИ,БАНЕВИ,ШАРЛОПОВИ...ОЛИГАРСИ АМА ПАЛЯТ ФИРМИ КОИТО БАЧКАТ ЗА ТЯХ И ПОСЛЕ НЕ ПЛАЩАТ!!!! САМО ОПАКОВКАТА Е СКЪПА..И СЕ ПРАВЯТ ПРЕД ХОРАТА,ЧЕ ИМАТ ПАРИ!! НО,ВИПОВЕТЕ МАСОВО СА СКЪСАНИ...САМО ВЪНШНИЯ ВИД ТРЯБВА ДА Е ТОП,НАЛИ ТУКА У СЕЛО ЖИВЕЕМ ЗА ХОРСКОТО МНЕНИЕ.

Коментирай

eeee

преди 6 години

da ti pravqt troika i nqma griji kvo da se saobrazqvat s grafici

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.