СКАНДАЛ! Феновете на Слави БЕСНИ: Взеха ни парите, концерт не видяхме! Искат компенсация (Подробности)

https://hotarena.net/pod-pricel/skandal-fenovete-na-slavi-besni-vzeha-ni-parite-koncert-ne-vidiahme-iskat-kompensaciia HotArena.net
СКАНДАЛ! Феновете на Слави БЕСНИ: Взеха ни парите, концерт не видяхме! Искат компенсация (Подробности)

Редакторска плесница

 

Дългоочакваният и широко рекламиран концерт на Слави и Ку-ку бенд се оказа пълен провал.

 

Феновете са бесни и днес форумите са пълни с възмутителни отзиви на опарени почитатели, видя HotArena.

 

„Взеха ми парите, а концерт не видях! Искам компенсация“

 

Най-много оплаквания има относно специално създаденият сайт за онлайн излъчване на концерта на живо.

 

„Блокира и сайтът за гледане на концерта на живо! Взеха ни парите - по 5 лева, бързо и без проблем, а не може да го гледаме, други гледаха 20 минути с прекъсване , а сега и на тях спря! Пълна излагация и провал!“, беснеят потребители.

 

„Платих си да гледам концерта по интернет. Големи очаквания и нерви... Разминаване на звук и картина... Картина, като аналогова... Закъснение... И тъкмо да започне дългоочакваното представяне и да се появи големият професионалист Слави, на екрана се изписа: „Страницата не е достъпна“. Интернетът ми като светкавица и също толкова мощен... Специално с два интернета съм се подготвил и с още два мобилни. Кабели, рутери и всичко. Защо, бе, Слави? По какъв начин ще ни компенсираш нервите и очакванията на цялото ни семейство да се надяваме да ти гледаме концерта?“, разказва друг възмутен фен.

 

Оказва се, че онлайн системата не е имала проблем да дръпне парите на потребителите, но е имала проблем да им предостави услугата, за която са си платили. Дали изобщо Слави и екипът му ще коментират провала с онлайн излъчването и ще предложат ли компенсация? Съмняваме се.

 

Викове и освирквания

 

Не по-малко са били проблемите и на стадион „Васил Левски“, където обаче билетите струваха много повече от 5 лева! Потърпевши разказват как минути преди да започне концерта, затворили входовете под носа им. „Не знаем какво се случва. Платили сме си билетите, а те затвориха входовете. Няма от къде да влезем. Каква е тази подигравка“, възмутени са фенове.

 

Забавянето било заради дъжда и не е ясно дали в крайна сметка всички с билети са успели да влязат.

 

Имало проблеми и с техниката и озвучаването, което предизвикало освирквания и викове.

 

„Май единствено пиротехниката бе на ниво“, заключват очевидци. Само че това не е цирк…

 

М. Грозева

16 Коментара

РАЯ

преди 8 години

Съжалявам нещастната, злобна, нищожна душичка изхрачила това подобие на статия. Кой друг може да накара 70 000 да пеят химна или някоя народна песен??? Беше ГРАНДИОЗЕН концерт. Можете само да завиждате на любовта, която хората изпитват към Слави и Куку бенд. Бездарната ви спонсорка Андреа никога няма да има това.

Коментирай

катерина кокс

преди 8 години

КОНЦЕРАТА НАИСТИНА БЕШЕ ГРАНДИОЗЕН!Ходи ли някой от вас,Хот Арена...... ЩО ЗА СТАТИЯ Е ТОВА!!!!

Коментирай

Ей лъжци такива

преди 8 години

Големи гадове сте бе злобари и завистници .....защо не написахте че Слави снощи направи една нощ от живота на хиляди души незабравима и невероятна .Защо не напишете ,че стадиона се пръскаше по шевовете и хората дори не забелязваха дъжда от вълнение и щастие. Винаги когато някой направи нещо хубаво нещо което другите никога не ще направят и веднага почва злобичката и плюенето. Поне да бяхте написали нещо вярно .....хората влизахме без проблем не са затваряни никви врати а Евгени излезна на сцената в 19:50и каза че концерта няма да започне докато и последния човек не влезне.Бяха супер коректни и концерта започна наистина когато и последния човек влезе

Коментирай

Слави е велик!

преди 8 години

Кой друг ще продаде 70 000 билета за 1 ден?! Кой може да напълни Националния стадион макар,че преди 3 месеца е правил концерт? Кой може да въздейства на хиляди хора да пеят да плачат да се смеят с него ?Плюйте го ...няма проблеми

Коментирай

eti

преди 8 години

Гледала съм Слави и бенда преди повече от 15 години в Бургас на площада.По абсолютно същия начин и тогава всички пеехме с тях.Имат невероятно сценично излъчване и контакт с публиката,защото поднaсят всичко от душа и това се усеща.

Коментирай

хаха

преди 8 години

След като според вас хиляди хора с билети не са успели да влязат, много ми е чудно как така стадиона беше пълен до пръсване...?!? Сигурно са спрели тези с билетите и са почнали да пускат такива без.......

Коментирай

azz

преди 8 години

Имаше обособени места за всички журналисти. Вие знаехте ли? Дълбоко се надявам тази статия да е плод на въображението ви и никога да не бъдете допускани до такива места! Само още едно нещо ще кажа- БРАВО СЛАВИ, БРАВО КУ-КУ БЕНД, БРАВО НА ВСИЧКИ ХОРА НА И ЗАД СЦЕНАТА и едно простичко, но напълно искрено БЛАГОДАРЯ!

Коментирай

azz

преди 8 години

Всъщност, видно е, че не сте присъствали на концерта! На снимката се вижда публиката преди да влезе, а кадърът със Слави е от предходния му концерт! Смешници сте хотарена, ПЪЛНИ СМЕШНИЦИ С НАСРАНИ ГАЩИ ОТ ЯД!

Коментирай

adcata

преди 8 години

samo da kaja che neznam ot kade e tazi informacia no koncerta zapochna pone chas po kusno za da vleze i posledniat chovek stoiasht pred vratite, niamam poznat a te sa mnogo koito ne sa imali problem da go gledat za 5lv. na toplo i syhichko po kushtite si a i kak zatvoriha vratite kato birichkata beshe ot vun a vseki 5 ti pritichvashe da vzima po 5 i ne na posledno miasto Strahoten koncert za koito shte se govori dulgo koito ne prikluchil sled kato v-ki ychastnici gi zalivashe dujda naravno s pyblikata a daje produlji 1chas poveche a ne koncert na kifla s eksteishuni i silikoni koiato na purvata kapka dujd shteshe da prikliychi i da hyknei da si popravia izkystvenite migli i tejuk grim izpadashta v depresia no nevrushtashta pari za provalen koncert

Коментирай

М. Грозева изтъкана си от злоба и злост

преди 8 години

Защо не прочетеш всички медии , които отразиха това събитие и как го отразиха. Единствена ти и само ти намираш кусурите на хората и хвърляш цялата си злоба и мръсна душа върху хората. Нямам такова злобно същество , наистина! Нормално е в един такъв грандиозен концерт, 70 000 души, дъжд на порой, да има и някои неуредици. Нима ги е нямало да други концерти? Може ли да бъде навсякъде и да отговаря за всичко. Има си хора на определените места, да отговаря. Но, ти да захапеш Слави усойнице. Кой до сега в България е събирал 70 000 души, КАЖИ в цялата музикална история на БГ? А, каква вина има Слави за това, че нета или който и да е там не са предоставили качествена или никаква видео връзка? Да си отговарят ТЕ, от къде на къде Слави? Или на теб ти лесно да надраскаш и изсереш някакво лайно тук, че да вмиришеш цялото Интернет пространство. Само на това си способна. Огледай се как работят твоите колеги, как пишат, стила им, начина на поднасяне на информацията. При теб всичко е злобни нападки, злъчно плюене и хапене, като змия. Ако беше Кротал, жив човек да не е останал. Толкова злобно и некадърно същество не бях срещала в медийното пространство! Такова явление , като Слави не е имало и едва ли ще има в скоро бъдеще., харесва или не на някои!

Коментирай

М. Грозева изтъкана си от злоба и злост- продължение

преди 8 години

злобни нападки, злъчно плюене и хапене, като змия. Ако беше Кротал, жив човек да не е останал. Толкова злобно и некадърно същество не бях срещала в медийното пространство! Такова явление , като Слави не е имало и едва ли ще има в скоро бъдеще, харесва или не на теб или на някои!

Коментирай

!!!!

преди 8 години

Колко си жалка М.Грозева? Колко си жалка! За пореден път доказа, колко жалко същество и """ журналистка си". Няма такъв/а в цялата журналистическа история на България.Как те държат на работа ми е чудно?!? Виж, Стела, която се слави с хапливата , голяма уста е класи над теб! Поучи се, неграмотна си и много некадърна!

Коментирай

:D

преди 8 години

M. Grozeva ludoooooo, ludoooooo! Ne e lesno da ne te slu6a glavata :D ;))))). Nali onozi kusokrak zmei Lozanova e mqtala metlata iz ulicite na Milano e tova e novina i to kakva !!!!!

Коментирай

00

преди 8 години

И тази М.Грозева се има за "редактор", че и удря "редакторска плесница"... Дето се вика, Господи, ела и си прибери вересиите... Смешници.

Коментирай

Gost

преди 8 години

Уникален концерт. Имаше забавяне за да може всички хора д влезнат. Никой не е останал. А в сайта на шоуто на слави си пише как ще компенсират всички за проблема с нета. Никой не е останал ощетен. Незнам защо пишете информация без да е проверена .

Коментирай

пффф

преди 8 години

Ти не си добре обаче хахахах

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.