Скандал! Гонят Емо Чолаков от бТВ? Ходил на работа системно къркан

3202
14 Февруари 2015, 12:30


Култовият синоптик на БТВ Емо Чолаков съвсем скоро може да остане без работа, научи HotArena!

 

Той е безспорен любимец на зрителите, но това не го имунизира от уволнение, ако не спазва правилата в медията. Емил отскоро е трън в очите на ръководството на БТВ, тъй като системно се появявал пиян, пише „Всеки ден“.

 

Слухът гласи, че гологлавият водещ на прогнозата за времето имал изключително тежък махморлук, който го правел раздразнителен и нервен. Чолаков вдигал чутовни скандали на колегите си.

 

Вече няколко пъти сгафил, което наложило мъмрене от шефовете му, плюс предупреждение, че при следващ такъв – ще бъде уволнен.

 

Всъщност е трябвало вече да бъде безработен, но го държат само защото е любимец на зрителите. Емо получавал и една от най-високите запплати – 3500 лв. месечно.

 

Метеорологът грам не се страхувал от предупрежденията, тъй като от друга медия са го поканили да оглави свое предаване.

 

Говори се, че Чолаков по цели нощи запивал, а потърпевш е персоналът в гримьорната на БТВ, където се налага да вдишват алкохолните изпарения, излизащи от устата и кожата му.

 

Издават още, че пиенето е вследствие на проблеми вкъщи. Емо имал препирни с жената, с която живее 13 години на семейни начала – Кръстомира Григорова.

 

Половинката на синоптика безумно го ревнувала и му спретвала непрекъснати проверки, а това не се отразявало добре на психиката на Чолаков. Затова предпочитал да се забие в някоя кръчма и да вдига чашки с акохолни напитки.




Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Иво
преди 3 години
-1
Жалко ,много е колоритен. Дано да не е верно!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени