Скандал! Хванаха депутат - враг на Бареков, с платени жрици (Компроматни снимки от личния му компютър)

2604
24 Февруари 2015, 12:47


Горещ компромат за доскорошния съратник на евродепутата Николай Бареков, а сега негов враг - депутата Стефан Кенов, плъзна в интернет, видя HotArena!


Организационият секретар на партия БДЦ е обвинен, че си търси проститутки в мрежата. Като доказателство - в имейл до HotArena са изпратени и снимки от личния му компютър. Те показват, че Кенов на 16 ноември и 22 декември 2014 е ровил в Интернет за да си поръча еротичен масаж и други екстри.


Цялата история намирисва на компромат. А ако пък снимките са истински и действително показват архива на търсения в google от Стефан Кенов, то значи, че някой има достъп до компютъра му или пък е станал жертви на хакери.


Атаката срещу бившия  приятел на Николай Бареков идва точно в момента, в който той публично лансира идеята си - проституцията в България да се легализира. В днешното си сутрешно участие в Нова телевизия, Кенов разви тезата, че трябвало да се въведе лицензионен режим за публичните домове, които да плащат годишен лиценз, да отговарят на определени условия и да имат нормиран брой служители.


По думите му, годишната такса трябва да се определя според броя на жените, които работят в заведението. „Освен това те трябва да си заплащат 10% данък за доходите на физическите лица”, каза още Стефан Кенов. Идеята е да бъдат избегнати сводниците.


Жриците на любовта трябва да плащат и осигуровки, които да са на максималния осигурителен доход. „Тези жени сами искат да имат осигуровки”, каза още секретарят на БДЦ.


HotArena публикува едно към едно анонимния сигнал за Стефан Кенов , който получихме. Кой крив, кой прав и наистина ли депутатът е фен на платената любов, всеки да си прави изводите сам.


"Депутатът Стефан Кенов, който предлага закон за легализиране проституцията сам е търсил услугите на жрици на любовта. Чрез файловете в дъното на този мейл разполагате със скрийншотове от личната поща на Стефан Кенов, в които се пази историята на търсенията в Гугъл. На 16 ноември и на 22 декември, вече като действащ депутат, Кенов е търсел еротични масажи, порно и палави студентки на цени от 50 до 100 лв. на час. Напомняме, че проституцията в България не е разрешена и има стотици осъдени проститутки, сводници и клиенти по чл. 329 от НК, където наказанието е до две години лишаване от свобода или пробация.

Трябва ли в този случай Кенов да бъде набеден за прокарване на лобистки закони, тъй като явно системно търси нелегалните услуги на проституки? Решихме ли всички проблеми в държавата, че да занимаваме върховния демократичен орган - Народното събрание, с проституцията? Заради това ли гласуваха бургазлии - за да излъчат народен представител, който да узаконява подобни аморални действия?

По-рано през деня Кенов е заявил в публикация за бургаски сайт, че с налозите от проституцията ще пълни дефицита в бюджета и ще реши въпроса с липсата на пари за детски надбавки. Според Кенов с легализирането на най-древната професия ще вдигнем туризма на крака и ще превърне Слънчев бряг в целогодишна дестинация, явно визирайки мераклии от цял свят, които ще идват у нас за секстуризъм.Потърсете бургаския депутат, за да се разбере до каква степен личният му опит е допринесъл за законодателната му инициатива".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени