СКАНДАЛ! Кобилкина работи като мадам под прикритие, предлагала клиентките си на богати мъже

2750
08 Септември 2016, 13:56


Наталия Кобилкина като нищо ще се окаже сводница, която работи под прикритието на сексоложка и организаторка на семинари за самоусъвършенстване. Чаровната рускиня била развила цяла мрежа от контакти с мъже, които търсят дами за една нощ сред клиентките й, дочу HotArena.

Макар да заработва като истинска сводница, хитрата брюнетка не била типичната мадам, която държи момичета на повикване. Нейната схема била далеч по-либерална и изградена така, че хем вълкът да е сит, хем агнето – цяло, твърдят източници на "Уикенд".

Тя не задължавала нито едно момиче да се среща с клиентите й – мъже. Всичко ставало под прикритието на нейните прословути семинари. Тяхната основна цел била да се попълва база данни на самотни дами за еднократка сексуална употреба. Ролята на Кобилкина била на свърже клиентките си с желаещите да се запознаят с тях, за което получавала съответно заплащане. Да се направи такава „свръзка“ не било никак трудно, като се има предвид, че жените, които търсят помощта й, най-често страдат от два сериозни дефицита в живота си – на самочувствие и на мъже.

Всички женски семинари се запечатвали подробно със снимки. В кадрите задължително трябвало да присъстват всичките й клиентки и то не веднъж, а поне в няколко различни пози и планове. След това Кобилкина или нейни асистенти показвали снимките на клиенти – мъже. В случай, че те си харесат някоя от дамите, ги свързвала с нея срещу определена сума. Ако и от женската страна има интерес, клиентът заплащал допълнително. 
Оттам нататък Кобилкина нямала участие.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Крис
Преди 1 година
-1
Колко е смешно като чета горе написаната статия за въпросната Кобилкина...Eдна руска жена,която не може дори да говори български,учи българският народ...на хармония и любов... Възможно ли е в България да има толкова "простички люде" за да имат доверие да открият своето лично пространство пред Кобилкина и екипа и?...Вероятно е възможно... Има книги на известни сексолози в света,купете ги...четете ги...не си давайте парите на тази "ПРОСТАКЕСА"...която се учи именно от тях... Истинският учител сте самите Вие,защото самите Вие познавате собствените си чувства и усещания за любовта...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени