Скандал! Кой разреши на Фики да трови с наргиле бар на 20 метра от училище? (Снимки)

5597
10 Октомври 2017, 16:16


Фики Стораро освен музикална кариера развира и успешен бизнес. След семейната сладкарница, която отвори в Княжево, певецът вече е собственик на наргиле бар в центъра на София, научи HotArena. До тук - нищо лошо, но само ако заведението не се намира в непосредствена близост до столично училище.

Любимецът на тийнейджърите вероятно залага именно на това. Децата следват примера на своите любими звезди и съвсем естествено ще посещават бара, където Стораро щедро ще предлага от отровата, с която да съсипва здравето на учениците и да пълни джоба си.

Странно е кой е издал разрешително за това заведение в непосредствена близост до школото. Вероятно за звездния статут на фамилията Стораро няма закони, наредби и правилници.

Едва ли Фики е чувал, че според Световната здравна организация димът от наргилето по съдържание на никотин, канцерогени и въглероден окис превишава много повече цигарения дим, а една употреба на наргиле дневно се равнява на десет изпушени цигари. Освен всички пресметнати рискове, димът от наргилето съдържа и редица допълнителни канцерогенни вещества, каквито няма дори в цигарения дим.

Пушенето на наргиле развива привличане към наркотиците! По данни на американски изследователи 20% от учениците, употребяващи марихуана най-напред са я изпробвали чрез наргиле.

Е, Фики, ще спиш ли спокойно, че убиваш здравето и живота на толкова деца - потенциални твои клиенти. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
111
Преди 1 година
-5
Не едно а 3 училища има там: английското 32 ро, немската и основното до тях. Естествено, че е проблем и не е ок. Очевидно е, че разчита клиентелата да са те, а не бабичките от центъра.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
PR Toni i Fiki
Преди 1 година
-8
Да! Да вземат да забранят и магазините в които има и алкохол и цигари. Може и кафетата да затворят. В центъра трябва да има само книжарници и аптеки защото там само бабички жиевят. Центъра - свърталище на бабички.
Нормален човек
Преди 1 година
-8
Тъпа статия! Написана от човек който или няма никаква идея относно законите или просто цели да настърви хората срещу певеца. Очевидно е и доста глупав ако се съди по размишленията. Липсата на логика е впечатляваща. Никъде в закона не пише, че не може да има наргиле бар в близост до училище, болница или тн. Няма някакви вредни димове които магически да влизат в училището и да тровят децата. Стига да не се допускат деца под 18 години, проблем няма. Съвсем законно е и не създава реален проблем. Това колко е вредно наргилето,когато се пуши разбира се, може да го преценява всеки човек сам за себе си (разбира се ако има необходимите години). Всичките вреди описани за лошия навик, не подкрепят аргумента на заглавието.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лили Иванова
Преди 1 година
-3
Пиарката на Фики ли се е намесила? Доста тъпо :)


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени