Скандал! Любо Нейков искал масаж с „щастлив край“! Служителката възмутена!

2896
05 Юли 2015, 12:00


За Любо Нейков е издадена забрана да прекрачва прага на столичен СПА-център, след като продуцентът на „Комиците” си поискал секс от обслужващата го масажистка!

 

Позорната случка си предават от уста на уста столични масажисти, узна HotArena.

 

На въпросния СПА-център, който се намира в непосредствена близост до музея „Земята и хората”, Любо Нейков бил сред сравнително редовната клиентела. От услугите на центъра връзтежичкият комик най-често

 

се възползвал от масажа на гръбнака

 

който го наболявал заради обездвижването, следствие на наднорменото тегло и затлъстяването.

 

При последната визита на Нейков, на смяна била масажистката Петя. Най-съвестно служителката обслужила звездния клиент, макар за жена да било истинско изпитание да работи върху дебелокожите му плещи. На 40-тата минута Петя приключила с комбинираната лечебна терапия, включваща масаж на кръста, гърба, яката, ръцете и главата.

 

Повече от любезно жената обяснила на Любо Нейков, че е завършила процедурата и ще го изчака извън кабинката, докато той се приведе в облечен вид.

 

Вниманието от нейна страна, продиктувано единствено от професионалното й отношения към работата й, обаче било разчетено грешно от актьора, заметнал интимните си области с хавлия. Дали по време на терапията дамата е стимулирала някои от ерогенните зони на комика или секс меракът го е споходил в неподходящия момент, остава мистерия, но за ужас на ококорената телячка клиентът лъснал пред нея по анатомия, пише Уикенд.

 

Със замах безсрамникът изсулил хавлията от кръста си, хванал си оная работа и довършил масажистката с „Няма ли да ме довършиш? От най-хубавото ли ще ме лишиш?”.

 

Единствената реакция на женицата била „Господине, има някаква грешка…” и смаяна от неочакваното поведение на актьора изфучала от стаята право в кабинета на управителя на СПА-то. Той, също не по-малко възмутен, отправил забележка към Нейков, че е сбъркал центъра им, който имал перфектна репутация, с друг тип увеселителни заведения, в които служителките предлагат масажи с щастлив край. 

Допреди известно време кметът Рангел Чеканов от „Столичани в повече” имаше непоклатим 

 

имидж на съпруг за пример

 

Всъщност обаче Любо Нейков бил скрита лимонка и кръшкал регулярно на половинката си Гинка, мълвят злите езици. Актьорът дори бе хванат в крачка от папараци с 20-годишна танцьорка на жълтите павета. Публична тайна е и извънбрачният му романс с тв журналистката Генка Шикерова. Двамата бяха заедно до 2010 г. когато тя го напусна заради отказа му да се разведе с жена си. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
xuxuxu
преди 2 години
0
Служителката възмутен! :D :D :D :D :D
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени