СКАНДАЛ! Люси Дяковска спи с малолетна ученичка (Всичко за аферата + снимки в галерията)

4062
01 Март 2016, 16:00


Люси Дяковска е поддържала интимна и изключително дискретна афера с една от певиците в тийнейджърското трио „A.V.A.“, научи HotArena.
Червенокосата изпълнителка е прекрачила всякакви морални правила и закони, само и само да си задоволи нагона с непълнолетната девойка, чиято самоличност на този етап ще запазим в анонимност.

Редакцията на „Всеки ден“ знае името на момичето, но предвид факта, че още няма 18, не смята за етично да го оповестява. Триото „А.V.А.“ бе сформирано от млади и красиви момичета, неуспели да продължат във формата самостоятелно. Това са 17-годишната Антоана от Шумен, 16-годишната софиянка Ана и 18-годишната варненка Велина, която стана пълнолетна след старта на шоуто.

Очевидно 39-годишната певица не робува на крилатата фраза, че там, където си вадиш хляба, не трябва да въртиш любов, тъй като още по време на кастингите тя си заплюла няколко девойки. Като зряла жена, преживяла много, Дяковска с лекота усещала къде би могла да има успех и къде не. Апетитите й обаче се свеждали все до млади и неопитни момичета, заради което певицата била изключително щастлива, че именно девойките от „А.V.А.“ й паднали в ръцете.


Люси разказвала за своята успешна кариера зад граница, респективно за натрупаните пари, и впечатлявала крехките момичета с дребни за нея разходи, но огромни в очите на подрастващите подаръци – я някой оригинален парфюм, я маркови дънки или разточителни гощавки в модерни ресторанти.

Целият този разход на финансов ресурс обаче имал своето оправдание, след като Дяковска успяла да се събуди в леглото си с една от талантливите певици в „А.V.А.“. Момичето така и така вече било експериментирало сексуално с представителки на своя пол, така че не се поколебало да се озове в кревата на менторката си.

Надеждите й били да се откопчи от триото и да тръгне да гради самостоятелна кариера, използвайки за стабилен гръб Дяковска.  В момента Дяковска продължавала да има интимна афера с момичето, което все още е ученичка.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
преди 2 години
0
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Оня
преди 2 години
0
Кво толкова ѝ ровите в чаршафите на жената? Завиждате ли, кво ли? Всяка седмица по 1-2 пъти ѝ приписвате връзка ту с тая, ту с оная, коя от коя по-голяма простотия и идиотщина. Сега тая тъпота. Жена с кариера и положение ще се занимава с ученички.... Извинете, ама е прекалено!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
преди 2 години
0
Кремена
преди 2 години
0
Това беше върха на дивотията!Вие познавате ли лично Люси,та ръсите тези мерзости...........Че е лесбиика,то не е тайна за никого,но че е адски свестен човек,уникален изпълнител.........и,не е способна на такава отврат,казвам го,защото я познавам лично!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тайна
преди 2 години
0
Е по-голяма глупост не бях чел до сега заклевам се!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени