Скандал: Майката на Бербатов безчинства в старчески дом! Крещи на пенсионери и служители + ОЩЕ обвинения

1233
23 Юни 2017, 18:00


Майката на Димитър Бербатов – Маргарита, се е забъркала в жесток скандал, уволнявайки една от ръководителките на Центъра за стари хора в Благоевград, където от известно време е шефка, узна HotArena.

 

Потърпевшата Росица Терзийска споделя, че е била подложена на 10-месечен тормоз от страна на главната счетоводителка на дома и Бербатова. Майката на футболиста попада на ръководен пост в заведението след рокади в социалните институции. Конфликтът със служителката Росица бил иницииран от нея. Маргарита изхвърля подчинената си от канцеларията й в деня, в който баща й умира.

 

Не съм от хората, които имат потребност да имат кабинет, но солидната документация трябва някъде да се съхранява. Казах й да ми пусне заповед къде да съхранявам личните досиета и документи на потребителите, а реакцията й беше: „Ти ли ще ми се отваряш, простачка такава, това да не са секретни документи!“, жалва се изгонената Росица.

 

Майката на Бербо си позволявала да крещи и на старците в дома. В резултат на жестокото й отношение много от възрастните хора напуснали институцията, а откакто съществувал домът, винаги бил с пълен капацитет, пише „Ретро“.

 

Росица получава и две наказания от Маргарита. Първото е, защото не я е информирала лично ,че е в болнични. Тогава баща й е болен, минава за 5 минути през старческия дом, за да остави документите си, поздравява пенсионерите и тръгва, защото татко й я чака в колата. В резултат получава дисциплинарно наказание „забележка“, че не се е обадила на пряката си шефка Бербатова и потребителите са останали без надзор. Второто си наказание получава няколко месеца по-рано, когато решава да изпие по кафе с колежка за 30 минути, а връщайки се на работното си място е посрещната с викове, защото се „разхожда през работно време“.

 

След изгонването й този март, пенсионерите се обединяват и търсят справедливост чрез месните медии, тъй като харесват Росица и за 27г. стаж няма нито едно оплакване срещу нея от потребителите.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
чок гюзелЛ
Преди 1 година
0
Кур и трабва. Само така ще спре да безчинства. От далече си личи, че много и се ебе на старата. Сядай на страпона люта македонке йхуууу
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени