loading...
loading...

Скандал на сватбата на Соланж Ноус (Бионсе едва спасила сестра си)

2004
21 Ноември 2014, 11:50


Скандал избухнал на сватбата на Соланж Ноулс. Сестрата на Бионсе се омъжи за гаджето си Алън, но в големия ден, едва не избягала от церемонията.


Тина Ноулс, майка на Бионсе, сподели, че е избухнал невероятен скандал ден преди церемонията. „Ако не беше Бионсе, Соланж никога нямаше да се омъжи. Тя изпадна в нервна криза“, споделя тя.


Сестрата съпругата на Джей Зи, получила пристъп, след като цялото й лице не пламнало в обриви. По думите на Тина, Соланж буквално е прегряла от напрежението около сватбата, а след това и заради алергичния пристъп, който получила.


„Бионсе веднага я откара в хотела, където й даде Бенадрил. Няколко часа по-късно от обрива нямаше и спомен, а Соланж дори искаше да играе и танцува със сина си.


Събитието било спасено и булката на следващия ден се явила за венчавката навреме. Семейството е повече от щастливо, че са се разминали на косъм от поредния скандал, който едва не избухнал междувременно.


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени