СКАНДАЛ! От екипа на Стейтъм пред HotArena: Джейсън да е влюбен в Ася Капчикова? Голяма глупост! Та тя е от масовката и сама си пуска тези слухове (Подробности)

https://hotarena.net/laifstail/skandal-ot-ekipa-na-steitam-pred-hotarena-djeisan-da-e-vliuben-v-asia-kapchikova-goliama-glupost-ta-tia-e-ot-masovkata-i-sama-si-puska-tezi-sluhove HotArena.net
СКАНДАЛ! От екипа на Стейтъм пред HotArena:  Джейсън да е влюбен в Ася Капчикова? Голяма глупост! Та тя е от масовката и сама си пуска тези слухове (Подробности)

Читателски сигнал


От няколко дни в медиите се върти слух, че актуалната Мис Плеймейт Ася Капчикова се снима във филм с една от най-големите екшън звезди на Холивуд - Джейсън Стейтъм. Дори вече актьорът се влюбил в нея и това било причина Криско да ревнува.


Получихме сигнал в читателската поща на HotArena, който публикуваме без редакторка намеса, каква е истината преценете сами.


„Ася сама си пуска статиите в медиите. Хора от екипа, лично ви уверяват, че тя е само в масовката. Дори и във Във филма пък въобще не участва Джейсъм Стейтъм, той никога не я е виждал и няма да я види.


Момичето просто си измисля, за да стане по-известна, след като няма никакъв интерес към нея и едва се е набутала в \"Черешката на тортата.\"

Запознати от екипа на предаването казват, че много се е молила да участва, защото почти от никъде не я викат.


Няма никакви ангажименти, защото не е типичната плеймейтка, не се държи на ниво и няма хора,които да я харесват. Известна е, единствено с историята и с Криско, която вече е банална“.

5 Коментара

по примера на НЛ ;)

преди 8 години

Хм, явно е доста заразно като се има в предвид че една друга е специалистка в това то не беше Ейкан, то не беше Гришо, то не беше Плейн, последно Роналдо а те...ами те не знат хаха. Та николета лозанова да с малки букви е достоен пример как си преписваш връзка с мъж който не знае. Та Хотарена присмял се хърбел на щърбел.

Коментирай

stela

преди 8 години

И освен това всички и гореспоменатата са били известни с мнооого мнооого значими дела (дори изобретения) когато са станали мис Там к'во беше.До една освен тая,за били вече ехееееееееее,супер познати на аудиторията и дори в научните среди.Каква е тая глупост.На мен ако някой ми даде 100-200 лева да напиша подобна "статия",ще се постарая много повече.Най-малкото няма да е толкова кухо и безсмислено.Заслужете си поне кинтите.....

Коментирай

steisi

преди 8 години

Попринцип Ася ми е симпатична, обаче, ако сама си ги пуска тези слухове е доста смешно. Първо, те на Стейтъм му се редят на опашка.Той ходи с модел на "Виктория Сикрет" официално, а не официално сигурно ги е минал поне половината колежки на гаджето си.Мъж с неговото положение може да има почти всяка световно известна моделка, актриса и певица, та едва ли ще се ВЛЮБВА в Ася.

Коментирай

айде сега

преди 8 години

Верно тази история прилича на тази с бившата Божинова, която си слага името до богати и известни мъже само и само да я забележат. До сега един гол няма хаха, а и тя е от масовката така че.......и какво значи че не се държи като типичната плеймейтка, не забравяйте селянката Лозанова плеймейтка в пенсия, нито стил, нито класа, нито поведение, нито кариера някаква така че айде бъдете по убективни моля.

Коментирай

nina

преди 8 години

Че вие правите същото с Лайняновата.Пуската измислени статии за нея за Филип Плейн Рондо и короновани царе чак пак за толкоз прости ни правитя.Ми нарочно го правите това за Николета защото тя ви плаща.А онеже тя иска да бъде известна а затова се свълзва с тези имена.Те никога няма да розберат за връзките си с нея ,нито ще и обърнат внимание.Гришо за малко да я осъди мангалката ви за слухове за оронване на престиж.Ко се прайте на ощипани госпожици Хот Арена.Вие правите същото!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.