Скандал! Петър Стойчев кръшка на жена си със знойна моделка

2703
24 Юли 2016, 18:00


Най-добрият плувец на България Петър Стойчев ще трябва да дава много обстойни обяснения на съпругата си Ася заради любовна афера, в която го засекли бивши негови чиновници от спортното министерство, научи HotArena.

Преди няколко месеца в живота на красавеца се появила знойна блондинка, на не повече от 22-23 години, която така завъртяла главата му, че той започнал бърз флирт с нея под носа на жена си.

Въпреки че от години се знае, че двойката Стойчеви е една от най-стабилните в родния спортен живот и че той много силно я обича и ревнува, самият атлет никак не си поплювал и редовно заглеждал засуканите мацки по скъпарските заведения, в които ходи. Още по-пикантната част на горещата информация за извънбрачната връзка на бившия спортен министър е в това, че той дори преди време търсил апартамент, за да свие гнездо за нея. Става въпрос за луксозен апартамент в близък до центъра на София квартал, на който Стойчев хвърлил око да се нанесе. Пред брокерите той обяснил, че не искал нещо голямо, защото щял да го ползва само за себе си, а не за фамилията, пише "Уикенд". 

Говори се, че щял да накара блондинката, по която сериозно си паднал, да се нанесе там и всеки следобед да го чака чинно в общата постеля. Все пак до наемането не се стигнало, защото малко преди подписването на договора Стойчев се отказал. Няколко пъти служители на спортното ведомство го засичали в китно ресторантче в съседната уличка „Иван Вазов”, където водел и въпросната девойка, малко след като се раздели с министерското кресло, поверено му от служебния министър-председател Марин Райков. Досега обаче пазел пълна дискретност и затова никой никога не го бил засичал да се целува с чужда жена.

Момчилградският хубавец, преплувал най-бързо Ла Манша в историята, има и минало на забежките си. Преди няколко години се говореше, че той има връзка с журналистка, но тогава съпругата му Ася прости. Всъщност тя е и доста търпелива, като се имат предвид честите му отсъствия от дома заради командировки, състезания и маратони, в продължение на цели 11 години.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени