Скандал преди мача с Италия! Валери на висок тон: Не пишете глупости! HotArena: Божинов, не прави глупости! (+Снимка на ноктите на новата му)

https://hotarena.net/laifstail/skandal-predi-macha-s-italiia-valeri-na-visok-ton-ne-pishete-gluposti-hotarena-bojinov-ne-pravi-gluposti HotArena.net
Скандал преди мача с Италия! Валери на висок тон: Не пишете глупости! HotArena: Божинов, не прави глупости! (+Снимка на ноктите на новата му)

Скандал избухна часове преди важния мач на националния отбор срещу Италия. Вчера на пресконференция Валери Божинов нападна медиите, видя HotArena.

 

С висок тон, почти карайки се, футболистът дръпна конско какво да се пише, как да се пише и какво да не се пише.

 

„Това не го превеждайте на италиански. Обръщам се към всички медии. Искаме да има уважение към целия национален отбор. Аз мога да ви гледам всички в очите. Всички. Това не е заплаха, а искам да има респект, започна изказването си Божинов. - Националният отбор е кауза – и за нас, и за вас. Ако ние сме добре, и вие сте добре. Просто искам да има уважение и към него и към мене. Писаниците и говоренето на глупости прекаляват. Не държа висок тон, просто искам уважение“,  избухна Валери Божинов.

 

Ало, Валери, редактора! Объркал си се нещо. Всички писани глупости, за които говориш, са отражение на твоите глупости, които правиш.

 

А ти имаш талант в това. Сериозно се постара да превърнеш седмицата преди мача с Италия в твоето шоу.

 

Да припомним.

 

В понеделник ТИ даде интервю, в което акцентът беше Николета Лозанова. Темата обичаш ли я, или не, кога ще е разводът и тя изневерявала ли ти е и колко пъти, да ти кажем честно адски ни доскуча!

 

Цял месец си медиен герой на гърба на жена си.

 

Цяла седмица плетеше интригата, че в една стая спиш с Ники Михайлов. А излъга. Дори Михайлов публично каза, че това не е истина. Но всъщност какво значение има за хората дали ще спиш с Михайлов, или не? Никакво, освен че и двамата станахте обект на подигравки. Но за теб имаше значение. Получи ли ти се играта, Валери? Или просто стана за смях и реши да намериш виновник в медиите?

 

Като искаш респект към националния отбор, покажи и ти такъв към него. Мини от режим „Селфи и интриги“ към режим „Професионализъм“.

 

HotArena стиска палци тази вечер България да бие Италия с гол на Валери и хваната дузпа от Ники Михайлов!

 

И за финал.

 

Божинов май има нова. Новата му има пръсти и нокти. Той май и подари билети за мача.

 

Това горе долу стана ясно от снимка, която футболистът публикува във Фейсбук профила си. Фотото може да видите по-долу.


\"\"

 

51 Коментара

ralatodorova

преди 9 години

НИКОЛЕТО ПРОСТЕЕШ..ПОРЪЧАНИ СТАТИИ ЗА БАЩАТА НА ДЕТЕТО ТИ??..В КОГОТО СЕ КЪЛНЕШЕ..ЧИЕТО ИМЕ Е ОЩЕ НА РЪКАТА ТИ..? ГОРКАТА ТИ ДЪЩЕРЯ И ТЯ ЩЕ ГЛЕДА СЕИРА ТИ..само да кажа за ''акцентите''..Ни Ло не беше никоя преди Валери Божинов..сега той бил известен благодарение на нея ..не ми пука какво казва ''статистика'' всички знаем, че тя му съсипа кариерата по нейно време го изгониха и му спряха мачовете ..ха-ха той даже сам си го каза още тогава ;)..и понеже знам,че четеш коментарите ще ти кажа само едно прояви уважението което ти не позволи той да прояви към майката на първородният си СИН ! :)

Коментирай

radi

преди 9 години

хахаха да именно ббс го определя като провал през 2013 година :Д :Д

Коментирай

eli

преди 9 години

и аз мисля ,4е журналистите прекалено много ни натрапват ли4ните ,а не професионалните отношения между извесните ,но лайната са по интересни и те трябва да ядат хляб

Коментирай

ТТ

преди 9 години

Бившата и сводници опитват по всякакъв начин да съсипят Божинов,защото спря кранчето.Нямат морал,нямат скрупули и задръжки,утайки и боклуци на болното ни общество.Когато посегнаха и на най-святото за българина-децата и майчинството,хората показаха,че няма вече да търпят.Вече се наместват размитите пластове и утайките си отиват на дъното.

Коментирай

EN

преди 9 години

С тоя Ники Михайлов се превърнаха в два кифлоча. Нищо не става от тях. Тоя не спира с позите и тъпите снимки, а оня си снима краката, манджите, какво ли още не. Страшни лекета. Единия на 30 години щял да възражда кариерата си (представете си сега се сетил) и то във някакво третокласно отборче, а другия футболистин търка резервната скамейка на никомунеизвестен мюсулмански отбор. Виж снимането на чалга-клипове по му се отдава, а и е по-активен в това си начинание. Предлагам новоизлюпените Брадъри да се насочат към тези техни хобита и да оставят футбола за да не бере срам цяла България с тази некадърност. И за уважение Валерка не се моли. Уважението се печели.

Коментирай

Krasimir

преди 9 години

Bojinov mnogo se izloji.Vsichki tezi smeshni snimki koito si kachva go napraviha smeshnik nomer1 na durjavata.Posle iska uvajenie ot jurnalistite!!! E,nqma kak da ima takova sled kato toi sam se purji v sobstvenia si sos.Glupak ostavi purvoto,a sega i vtoroto si dete.Ama ne e baluka toi,a tezi koito go darqvat s deca.

Коментирай

Ева

преди 9 години

Ръката е на Алисия,а билетите за нея и малкия Валери ;)

Коментирай

Пак ли

преди 9 години

Николинке, май пропусна хапчетата тази сутрин и пак бълваш злоба на килограм. Ама вече почна и да ти се връща, а това е само началото! Колкото и да се опитваш да унизиш бившия си, ти вече си станала за тотално посмешище! Позитивните коментари за теб са само от съседите в Караджово и от теб!

Коментирай

Кенеф арена долни протежета николетени

преди 9 години

Е не разбрахте ли че колкото и да плюете по Божинов и Алиси няма как да заобичаме вашата МеГА проста никлозета!!!!!Поне Божинов и Алисия са се доказали като професионалисти а вашата простакеса никлозета се е доказала с анатомията си която показва всеки ден щот няма друго какво да покаже Нарамвайте си я на рамо и се махайте и вие с нея ха ха ха

Коментирай

hotЛайна

преди 9 години

Няма да настроите хората срещу Валери заради Николета. Тепърва хората ще го забобичат и тепърва ще печели уважение. Николета, пукни от яд. Посланието лъхащо на лайна от тази статия няма да повлияе на никого. Просто ще рефлектира върху теб, за съжаление и върху детенцето ви.

Коментирай

Опа

преди 9 години

Демек глупостите на Валери ще рефлектират върху децата му, така ли?

Коментирай

hotЛайна

преди 9 години

ДЕМЕК със сигурност глупостите и на двамата родители ще рефлектират върху детето. Но аз не мразя Валери и подобни статии няма да го очернят.

Коментирай

,,,,,,,,,

преди 9 години

I az mislq taka. A tuk kakto vinagi nqmq novina a samo obobshtenie na tova koeto pisaha prez sedmicata i e normalno choveka da izbuhne kakvili gluposti ne izpisahte primatarena

Коментирай

Katq

преди 9 години

Nikoleta ti si edin smradliv bukluk. Valeri i Alisiq sa klasi nad teb. Kolkoto i da opitvash da gi ochernish edinstvenoto, koito postigash e oshte po- golemi negati za teb. Skoro statiite, za koito si plashtash, za da te vazhvalqvat shte slujat samo za toaletna hartiq, zashtoto tam ti e mqstoto ;)

Коментирай

Gogo

преди 9 години

Valeri sega razbrali shto za bukluk imashe do teb! Edin ciganski gnom, razchitasht na photoshop, plastichni opreracii i platen pr. Nikoleta smardi! Dano i predavaneto i svalqt, vechi nikoi ne q haresva!

Коментирай

до ОПА (hotлайна)

преди 9 години

Аз пък започвам да харесвам Валери. Ей така напук на всичко платено написано. Защото не обичам да ми се налага мнение. Журналистите ( поне тези които са завършили журналистика) би трябвало да са обективни и всеки да си изгради мнение по дадетлни въпроси, но този сайт не е обективен и НАЛАГА тяхното (на шефката) виждане за нещата. Да ама не!!!

Коментирай

Elica

преди 9 години

Nikoleta pogroznq, ostarq i veche nqma koi da i tarpi glupostite i da se varzva na publikaciite i kolko e shtastliva. Jalko, che ne osaznava, che stigna danoto! :D

Коментирай

Убеждение!

преди 9 години

Убедена съм, че тази статия са поръчка от Ни(куха)лета, ама тя понеже е простакеса и е разказала с жаргонен изказ какво иска да каже, а ПР-ката й е превела посланието на що годе книжовен език ... та личи си как ближе рани тая простакеса, щом се опитва да унижи бившия си всячески, и ближе рани, защото й спряха кранчето, а не че много е обичала Валери! Реално показа, че никога не го е уважавала и сега просто изказва мнението си за него без капка свян и респект! Айдеее, бегай мръхло, бита карта си ;) Иначе Валери след като се осъзна ми стана доооста по-симпатичен като човек! Мисля, че такъв е в очите на доста хора вече! :)

Коментирай

www.

преди 9 години

instagram.com/p/z97MU_lYHD/?taken-by=alisiaworld - вижте линка с ръката на Алисия и преценете сами дали е нейната

Коментирай

Пффф

преди 9 години

Абе ей, хотНиколета ... какво иронизирате за селфитата на Валери и за снимката с билетите, пръстите и ноктите ... нима вашата любимка не си показва това , та и много повече - ежедневноооооооо! Май усещам двоен стандарт - когато Валери го прави ви се струва излагация и показност, а когато Клозета го прави е много fashion & cool ... селски манталитет

Коментирай

Уточнение

преди 9 години

Елица, Гого и Катя са един и същ човек :)

Коментирай

Ха

преди 9 години

От кога Николета е национален футболист? :)

Коментирай

излагате се

преди 9 години

С този двоен стандарт, правите Валери симпатичен на хората. Вместо да му извадите очите, му изписахте веждите. Всичко дето му преписвате, си го измисляте вие, интерпретирате си разни снимки, както ви е удобно, вменявате му думи, които уж казал пред мноооого достоверен източник, никога не е говорел за изневери на някого. Единственото по темата , което каза е, че не обича вече Николета. Останалото е художествена измислица да го очерните. Уви, ефекта е обратен : )))

Коментирай

Mona

преди 9 години

Хотарена, падате под дъното. Снимката с билета е на Бутик KDPBG вижте го в Инстаграм. Познавам собственичката Паолина, тя си има приятел и до колкото знам нищо общо с никакви футболисти. Сега всяко момиче което си качи снимка на билет за мача ще обеържете с Валери или Ники, така ли? Николета е болен мозък. А я вижте по- добре снимките й от вчера с янева. Жал ми е за певицата, Пеевски я кара да симулира добри отношения с любовницата му, за която всички знаят. Много унизително.

Коментирай

llok

преди 9 години

Е то тука хора завършили журналистика, така като чета написаното в "статиите" няма.

Коментирай

ay

преди 9 години

ама моля ти се...съседите и дали я дишат как мислиш.Има 3-4 деца,дето още я благославят и те точно дават пръстчета на дола в негативните за нея коментари и пишат колко е "велика".

Коментирай

Дали?

преди 9 години

Дали не е говорил? Или всъщност не е спирал? И дали има двоен или троен стандарт всъщност? :)

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 9 години

sega da ne si prawi piar waleri na garba na prostata si gena....pisna ni ot neia...a nego wse o6te si go obi4ame....dobre 4e se osazna i razkara mangalkata

Коментирай

до ха

преди 9 години

Нещо не ти схванахме въпроса, я поясни!

Коментирай

jenn

преди 9 години

„Алооооо“ ... така ли говорите в Караджово?! Тотално падение!!! Николета, стига се излага с тези статии и злоба. От тебе знам, че от злобата се погрознявало, не е нужо да го демонстрираш.

Коментирай

Забавлявайте се!

преди 9 години

"Дали?", котараче, не мислиш ли, че това публично "на ти куклите, дай ми парцалките" леко простее? Кой ще ходи един ден на училище и ще му се присмиват за глупостите, които родителите му са свършили пред очите и ушите на цялата общественост? Интернет не забравя и не прощава.

Коментирай

Тони

преди 9 години

Оф,на тая мангална миризлива Лозанова как не и омръзна да плюе по бащата на дъщеря си, храни куче да те лае. Заприличало на чучело от злоба и пак продължава, гледам и снимките които публикуват тук ами то не прилича на себе си тази жена, тонове грим, коси отврат не знам после как си измива физиономията. Който я познава и е вижда на живо знае че тези снимки нямат нищо общо с реалността, личи и че не е нито цъфнала, нито вързала, тя и затова злобее срещу Валери. И виж какво Нежеланата ти си майсторката на СЕЛФИТАТА И ИНТРИГИТЕ, А МОЖЕ БИ ТОЙ ГО Е УСВОИЛ ОТ ТЕБ, ДО МОМЕНТА ОБАЧЕ В КОЙТО ЩЕ СИ НАМЕРИ НОРМАЛНА ЖЕНА, НЕ ПСИХОПАТКА КАТО ТЕБ. И колко става смешна с тази ръка която държи билета за мача...жалкаааааааааааааа, Валери бъди сигурна че прави всичко възможно за да си върне Алисия.

Коментирай

-----

преди 9 години

Не знам защо, но си мисля че тази жена която за малко не съсипа кариерата на Божинов е решила този път тотално да се опита това да стане, като първо му развали работата с националния отбор. Мнооого си сбъркала мила, та те до скоро не го искаха заради теб, както и много други отбори, сега обаче когато ти би шута най позорно нещата при него потръгнаха и лека, полека отново ще си стъпи на крака по отношение на футбола, ами ти му мисли само с показване на цици и шундата и само с тоновете ти грим и парцалите ти вече не минава, остаряваш и затова си помисли, него не гомисли той ще се оправи. И друго какво казва и не, вече не твоя работа.

Коментирай

1234

преди 9 години

Жалки сте наистина,спирам да ви чета.първо нивото ви е адски ниско,стила на писане под всякаква критика,пишете поръчково..пълна излагация.чудя се Валери защо ви отразява .спекулирате с това ,че драскате в някакъв безхаберен сайт...имайте малко корал

Коментирай

1234

преди 9 години

Морал:) колкото по вече го плюете,става ми по симпатичен.

Коментирай

bobo

преди 9 години

werno e mnogo grozna tazi karadgowska ciganka....za prostotiata i pak...da ne spomenawame....i niki i waleri go potwardixa....ia da ia pozdrawim s edna pesen na dg. damian ..warwi pri maika si pa4a ...

Коментирай

NO MERSY!

преди 9 години

NO MERSY! TOVA E DOSTATU4NO ;).

Коментирай

футбол

преди 9 години

Аууууу, тази просто си умира от яд че няма да може да седне на скамейките днес на мача като жена на Божинов хихихихи. Злобееш или не, ще гледаш мача у дома, по чехли и пред ТВ, като гледам следиш изявите на бившите си постоянно, вместо мъжът да преследва жената, тя се унижава тя тях да гони хихихи. Продължавай все така упорито да се излагаш ;).

Коментирай

голям смях

преди 9 години

АХАХАХА , ТИЯ КАКВИ БИСЕРИ САМО РЪСЯТ ТА СЕ КЪСАТ....НОВАТА НА БОЖИНОВ ИМАЛА НОКТИ И ПРЪСТИ АХАХАХА, НЕ ЗНАМ ЗАЩО НО СИ МИСЛЯ ЧЕ ПОДОБНА ДРАСКАНИЦА МОЖЕ САМО ЕДИН ДОСТА ЕЛЕМЕНТАРЕН ЧОВЕК ДА НАПРАВИ, ДАЛИ НИКУЛЕТКА НЕ СЕ ИЗЯВЯВА И КАТО ЖЮРНАЛИСТ ТЯ БЕЗ СРЕДНО И ВОДЕЩА СТАНА ТАКА ЧЕ НИЩО ЧУДНО И ЗА МЕДИЕН МАГНАТ СКОРО ДА СЕ ОБЯВИ ХАХАХАХ. ДРУГОТО....ТОЙ МАЙ И ПОДАРИЛ БИЛЕТ ЗА МАЧА......ПОДАРИЛ ЛИ Е, ИЛИ НЕ В КРАЙНА СМЕТКА, О НЕ ЧЕСТНО НЕ СПИРАМ ДА СЕ СМЕЯ. ПОСЛЕ.....ДА ПРИПОМНИЛИ....ТИ ДАДЕ ИНТЕРВЮ....... АХАХАХАХАХ АБЕ ВИЕ ШЕГУВАТЕ ЛИ СЕ ХАХАХАХАХ. Е, НЕ ЧЕСТНО АМА ТОВА Е НЯКАКЪФ ФИШЕК ХАХАХАХАХ. ЧЕТЕТ ИМ СТАТИИТЕ И СЕ ЗАБАВЛЯВАЙТЕ!

Коментирай

Хелоу

преди 9 години

Пичът от Канада защо не пише само с един ник? :)

Коментирай

УАУ

преди 9 години

Боже, тоя Валери! Толкова е емоционално прост тоя нещастник! Нямам търпение до следващата му издънка :D

Коментирай

хелоу 2

преди 9 години

Канада и пич ахахахах? А що да не пички ;).

Коментирай

stela

преди 9 години

hahahahahhaha sled po4erpkata ot sno6i...taq "statiq" mi opravi i nastroenie i vsi4ko.........nai-mi haresa komentara-gore6i laina-hotlaina...:D :D Nikoleta verno qko e iztre6qla..Da q vidite kakva e teq dni (ne po snimkite koito ka4va)....Ei verno mnogo mi vdigate gradusa na nastroenieto vie ot hotLaina :)....

Коментирай

stela

преди 9 години

kadana prez izduhan makaron :)

Коментирай

УАУ

преди 9 години

А жената-нокът най-вероятно е негова роднина/ бриЧедка :D която използва за случая да внуши, че "там някъде" има някоя си, изгаряща от желание да го гледа. Другия вариант е още по-зле , ако е "новата му" при положение че все още не се е развел. Ама какво ли се очудвам, все пак това е човекът който не спря да приказва глупости за жена си (и първата, и втората...) , па то не бе и подмазване на бившия и /им . Бе изобщо horrible little man. Само дето не знам кой на кого е изневерил. Няма да се очудя ако е Николета, ама никак...

Коментирай

>???

преди 9 години

Ама ти "Очудваш" ли се, аз мисля че трябва да се "Учудваш". Що не вземеш да си отвориш учебника по български език, и да си научиш уроците както трябва, че пишеш като неграмотна циганка, и като ги научиш добре тогава поствай тук, че ми се повръща от неграмотници вече!!!!! Пфуууу...

Коментирай

А бе,

преди 9 години

хора,казаха ви,че Хотарена са ползвали снимка от инстаграма на Алисия,която е взела билети за себе си и сина си.

Коментирай

***

преди 9 години

Емоционално прост...........ахахахахахаха..... Баси..., а ти си инстинктивно тъпа,. Да не си от Столипиново, щото там не правят разлика между емоция и прИмоция хахахаа...... Отвори си речника ма пача проста.

Коментирай

До > ???

преди 8 години

А на нас ни се повръща от досадници,като теб,които са сбъркали мястото за критики с класна стая по български език!!!! Тук се коментират статии,а не се гледа нивото на грамотност!!!!! Хайде спрете вече да се правите на "даскал/ици" всички,защото не е мястото!

Коментирай

Eva

преди 8 години

На мен лично и сега и преди Валери никога не ми е бил симпатичен заради постъпките си...човек не се променя.Когато си долен курвар,сменящ постоянно жените си хей така с замах,когато се ръководиш по акъла на тъпи селски пръчки,плюеш в медиите по бившите си,това определено не показва доброта! Така,че Валери е също толкова долен и тъп,колкото и тая смешна овца Николета.

Коментирай

DIANA

преди 8 години

HOT ARENA VIE NA KOGO STE SLUGI ZA^TO PLUETE BOJINOV I IZKARVATE NAJ MRASNATA BG PROSTITUTKA SVETICA MOLJA NIKOLETA E GOVNO PROSTITUTKA I KURVA

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.