СКАНДАЛ! Пуснаха шокиращ компромат и снимки за Моника Валериева и Ники М. (Пълни подробности само ТУК)

https://hotarena.net/intimno/skandal-pusnaha-shokirasht-kompromat-i-snimki-za-monika-valerieva-i-niki-m HotArena.net
СКАНДАЛ! Пуснаха шокиращ компромат и снимки за Моника Валериева и Ники М. (Пълни подробности само ТУК)

Шокиращ компромат и снимки срещу Моника Валериева публикува най-голямото еротично онлайн издание у нас HotZona.bg.

 

Моделката лъсна в неприлична поза, а кой е авторът на фотосите, остава загадка.

 

Снимките обаче бледнеят пред скандалната информация, която излезе за моделката.

 

Твърди се, че Мона Валериева заработвала с най-древната професия, като обикаляла държавите, за да се предлага на богати чичковци.

 

В момента тя е в Турция заедно с приятелката си Елеонора, откъдето разводнява със снимки във Фейсбук.

 

Оказва се, че именно тази Елеонора я уреждала с клиенти, на които Валериева искала по 300 евро. А за да е още по-оборотна, Мона предприела драстични мерки –

 

оперирала си „розичката“.

 

Моделката се подложила на вагинопластика за по-голямо удоволствие на мъжете, а първи новото цвете помирисал самият Ники Михайлов, който си я поръчал, твърди се в анонимния сигнал.

 

Нататък твърденията стават още по-фрапиращи. HotArena не вярва, че шокиращите слухове са истина. А вие вярвате ли? Вижте цялата история + скандалните снимки ТУК.

12 Коментара

123

преди 9 години

da vı sıdı jenata,kak moje da pishete podobnı neshta !!!

Коментирай

Galia

преди 9 години

Добро утро ,че то цяла България я мина за пари и без пари,а онази Елеонора е долен парцал и обикаля само заведенията с най-различни!!!

Коментирай

Толии

преди 9 години

То за нещо друго образование се иска ,толкова е елементарна горката жена,да се чудиш да ги съжаляваш ли да им се смееш ли !!!???

Коментирай

Smurt za kurvite

преди 9 години

Tova e upadaka na tazi durjava, zashto pravite tezi prostitutki izvestni? Procheli li sa nqkoga prez jivota si edna kniga? s kakvo sa izvestni? pevici ne sa , nito aktrisi...nedoumqvam kak taliva momicheta imat pochitateli?!?! za tova li e umrql Levski? za tezi prostitutki?

Коментирай

Just

преди 9 години

Баси веждите,баси модата прилича на Фред Флинстоун,не вижда ли ,че я загрубяват тези гайтани

Коментирай

Eva

преди 9 години

Nikoleta ot zloba sega se praska da tvori statii sresto Monika! Kolkoto i da pretendira za klasa Nikoleta e eftina. Bravo Monika, izglejdash strahotno!

Коментирай

о

преди 9 години

Че то е ясно и за слепеца и за бавноразвиващия, че Моника е проститутка. А всички глупости, че имала приятел и че някой ще й даде на нея Бентли, са само опити от нейна страна да хвърли прах в очите на хората. Няма лошо, че проституира, само да не се прави на голяма работа и на нещо, което не е и да не ни я натрапват на екрана, след като няма нито професия, нито прави нещо в живота си, освен да лапа пишки и да си купува парцали, сякаш това е най-важното нещо в живота. А устата й е пълен отврат. Как може тези жени - визирам тази, Джорджия, Мария и разни други, да се обезобразят така и се виждат красиви. То гнусна работа това тяхното. Егати липсата на естетика. Но то като си грозен, нищо не ти стои добре, особено 1 кило хиалурон под формата на набръчкана пача човка в средата на лицето.

Коментирай

See

преди 9 години

Абсолютен траверс да си знае и един зъб не се вижда от уста

Коментирай

Сериозно?

преди 9 години

Обаче факта, че докато Моника беше в Турция, Михайлов беше на лагер в Правец леко ви е убегнал.........всъщност не ви е, просто не ви върши работа в поредните измислици. Тоя път за разнообразие разполагате ли с доказателства???????????????

Коментирай

фффф

преди 9 години

Вие пък вече ставате смешни. Значи всичко що има п*тка и ходи в Турция, отива при Николай. Смях....

Коментирай

АзЪ.

преди 9 години

Чудех се кога ше намесат и таа джофра у манафския сериал, къде го разиграват Перколеса и Бившия вече Чехъл. Тоа Михайлов го изкарахте ебача на Републиката, бахти ?! Оставете малко мацки и за Валерката, та да моа Гнилолета да го пооскубе подобаващо, кога ѝ бие шута у смъкнатия разтропан диференциал. :D

Коментирай

ivo

преди 9 години

Да, тя от бебета-Асиета се учи. Оная дърта обиграна курва що парици му измъкна на сиромаха, що жилища, коли и не знам си още какво. Та Николета по нейните стъпки върви. Че има и късмета, че е законна съпруга. Ама и Валерката като спи с курви и им прави деца кой му е крив?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.