Скандал! Роднина на Камата интернет измамник

1002
18 Януари 2017, 11:18Роднина на Христо Стоичков мами невинни жертви по интернет и ги завлича с пари. Братовчед на Камата се представя за посредник при намиране на работа и ограбва неподозиращи клиенти, научи HotArena.

Валери Стоичков бил далечен роднина на футболния ас, но вече се прочу в цяла България с измамите си. Той е известен с това, че мами клиенти като им обещава работа срещу добро заплащане, а в действителност ги ограбва.

Схемата е позната, а измамникът от Перник действа по така добре отработения метод на други свои „колеги”. Публикува обяви за платена надомна работа — изработване на играчки, сглобяване на химикалки, или лепене на торбички, пише "България днес"

На жертвите си обещава добри пари, но иска превод — между 26 и 96 лв. След като получи парите, изпраща пробна мостра, а после уж я одобрява.

И иска още една такса, след която спира да се обажда на потърпевшите. Най-честите му измами са свързани с обещание за подписване на договор. Естествено, такъв никога не се сключва, а бизнесменът изчезва безследно, след като вземе парите.

И никога повече не се обажда на бившите си жертви. Които напразно очакват да получат документи, договори или пари.


Това не са единствените му измами.

Мнимият посредник завлича жени с оферти за платени женски ласки. Той неведнъж е прибиран и в затвора, но дори от там продължава да мами невинни жертви.

Използвайки фамилията на известния си роднина, братовчеда на Камата продължава с шмекерските си номера. Към момента срещу него има жалби от три жени, но се предполага, че жертвите му са десетки.


Познайникът на полицията досега е завлякъл над сто души, които са се вързали на обещанията му и са направили преводи по банковата сметка, която им е изпратил. Освен обяви за надомна работа, той общувал още намиране на работа в Италия, както и за изготвяне на фалшиви документи.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Силвия
Преди 1 година
0
Вече има нова обява с нов телефон и тн 089 626 3693 Взима 34 лв по банков път Фирма лидер в производството на играчки търси да назначи работници за сглобяването им. Може да сте и без опит. Сключва се граждански договор. Работата е надомна.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени