Скандал с Алисия във Варна! Певицата избяга обидена от дискотека, само 5 човека я били уважили! Феновете: Дойчева, много ни разочарова!

https://hotarena.net/laifstail/skandal-s-alisiia-vav-varna-pevicata-izbiaga-obidena-ot-diskoteka-samo-5-choveka-ia-bili-uvajili-fenovete-doicheva-mnogo-ni-razocharova HotArena.net
Скандал с Алисия във Варна! Певицата избяга обидена от дискотека, само 5 човека я били уважили! Феновете: Дойчева, много ни разочарова!

Фолк певицата Алисия, заради която работи цяла музикална компания, преживя огромно унижение на свое участие, узна HotArena.

 

Миналата седмица звездата на „Ара“ се канеше да извива гласец във варненска чалготека. Но за нейно огромно нещастие почти никой не проявил интерес към клубната й изява.

 

В дискотеката имало 5-ма човека, като общият брой на присъстващите стигнал и до по-голяма цифра... ако прибавим към него и персонала на заведението.

 

Липсата на огромна фен маса бързо нацупила оборотната изпълнителка. Дойчева не пожелала да изпее нито един от своите хитове и без много да се чуди изхвърчала от бара сърдита.

 

Очевидно е под нивото на фолк дивата да отдава респект на своите почитатели на живо, ако броят им е критичен. Макар често да им се обяснява в любов в социалните мрежи...

 

Може би Алисия използва тълпата само като средство, с което гали своето его и използва, за да надгражда все повече и повече достатъчно голямото си самочувствие - на звезда от световен мащаб.

 

Бягството на футболната половинка разочаровало до n-та степен петимата клиенти на заведението, които били наистина малко, но от сърце, както се казва.

 

Независимо дали сме 200 души или 5-има... Ася трябваше да ни уважи, като пее, защото дефакто дойдохме, за да я чуем. Истинските професионалисти трябва действат и пред публика от един човек, ако се наложи! Абсолютна излагация!“, сподели очевидец на унизителната за Алисия ситуация, против която дори и звезда от нейния ранг не е имунизирана...

 

17 Коментара

todor batkata

преди 8 години

te horaat vyv Varna sa sigurno edni ot malkoto koito ne sa iztreshtqni I ne se zanimavat s gluposti >Tva moej bi e grada s nai mnogo inteligenciq na glava ot naselenie .neka da otidat tam I drugite pevici podobni na taq I shte se obedite v tvyrdeniqta mi

Коментирай

xaxaxaxaxa

преди 8 години

:))))))))) lelq Asia e poludiala ot qd - sega shte se vturne pri hirurga za nova operaciq, kato che li tova shte i pomogne da stane nomer 1..kude sa trolchetata na vakarelskata ''zvezda'', nqma li da zashtitite lubimkata si?????

Коментирай

хм

преди 8 години

Това не е вярно. В града има 2 много известни дискотеки които с певици или не, се пълнят. Пак измишльотините на хотарена...

Коментирай

хм

преди 8 години

Интелигенцията на Варна и България въобще отдавна е зад граница :)

Коментирай

Олелееее!!

преди 8 години

Обедих се,че и ти сигурно си от варненската интелигенция.........ОБЕДИТЕ...Ахаххаааа Тая се казва Алисия,или Ася,както ти е удобо,има си име!!

Коментирай

Снежи

преди 8 години

От Варна съм,бях в дискотеката,когато пя Алисия!Не си измисляйте,имаше много народ и настроение на макс!Алисия е яката купонджиика.

Коментирай

adskata kupondjiika

преди 8 години

da be lichi si hahhahah na snimkata gore tezi zad neq taka mazno i se podigravat ahahahahah dali i sreden ne i pokazva damata zad neq ahahahahah pulno durvo-tiq ruce vse edno sa i podareni i ne znae kvo da gi pravi.....

Коментирай

Ана

преди 8 години

Брейййййййййййй ама сте нагли до безобразие. Не ви ли омръзна да казвате на бялото черно?!?!!?!!?!!?!?!!? За ваше огромно съжаление Николет Арена, клубовете си качват снимки от участията на певиците, а за разлика от платените ви драскачи ние можем да броим и не сме слепи. Само ми е чудно защо при вас няма ни гък ни мък за поредната излагация на шефкинята ви дето нарича хората "мърши"??????????????

Коментирай

TANYA

преди 8 години

Daite molia vi link kum izkazvaneto na nedovolnia fen. Ili vie debnete kude ima ychastia Alisia i prashtate specialni pratenici, da vzimat intervewta ot ochevidci. No puk sum vuzhitena ot bogatata vi fantazia. Derzaite.... :) Ama mnogo se izlagate. Ama pone puk ni veselite s prostotiite si.

Коментирай

vseki si znae

преди 8 години

az pyk razbra ,4e diskotekata e imala problemi ,a ne alisiq

Коментирай

измислица

преди 8 години

Аз също съм от Врана и бях на участието на Алисия. Не е вярно, че са били 5 човека. Пълни измислици са това. А, това, че навсякъде по клубовете няма такава тарпана, както през лятото и е логично. Учениците са вече в училище и не ходят по заведения вечер. А, работещите едва ли им е до купон през седмицата. Напълно нормално и логично за зимата. А вие не мога да разбера какви са тези злобни и целенасочени статии към тази жена. На никой нищо лошо не е направила, за разлика от Николета, която се е изпокарала с всичките си приятели макар и по-малко от пръстите на едната ръка, които е имала, а тя приятели няма това е известно и не може да има. Приятели ( ако могат да се нарекат такива) и са нейните колеги с които се залъгват и са зависими един от друг. До време!

Коментирай

xaxaxaxax

преди 8 години

Пъле юн потрес е баба Ася. Отвратително жалка. Ама то е ноемално, при условие че нейните фенове са 5 гейчета и 27 кифли. Па не можем ги събра в един град!

Коментирай

xaxaxxaxaxa

преди 8 години

Хаха така ли си мислиш?

Коментирай

Mi Mi

преди 8 години

Освен, че си абсолютно неграмотна и проста си и много злобна , като самата Николета. И, как пък винаги прехвърляш нещата отнасящи се Николета на Алисия. Ние ги знаем много добре и двете - не мислиш ли? Николинка има 5 истерясали непълнолетни фенчета курви като нея , правейки голи слефита и пускайки ги в профилите си и няма как да е иначе и 2 гейчета , белким покрай нея ги забележи някой в нета. Точно- търсейки си клиентела чрез нея. Те истерясват и цъкат емоиконките до припадък в профила и. И ти си същия БОКЛУК , като идолката си. А, колко си грозна не е истина. Хайде, там на село габровско да пасеш патките!

Коментирай

mdaa

преди 8 години

Красива , образована, интелигентна, секси и най-вече Човек - Алисия! И без вашето мнение е НЕЩО, за разлика от онова голямото –НИЩО- Николета! Ники баба Яга на 29 години, не е лесно да си....Не всеки го може! Професия- проститутка! ха ха ха

Коментирай

o, yes!

преди 8 години

Дааааа, Ми Ми пеперудката от Габровско и Илиас Педерас от Варненско... и още две три неориентирани физически и психически малоумници. Големите фенове не Курволета проститутката. ха ха хаааааа

Коментирай

da

преди 8 години

Да, taka e!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.