СКАНДАЛ! Сърби уличиха Валери в тайна любовна афера с мъж! Вижте кой е той и как Божинов се оправдава

https://hotarena.net/skandali/skandal-sarbi-ulichiha-valeri-v-taina-liubovna-afera-s-maj-vijte-koi-e-toi-i-kak-bojinov-se-opravdava HotArena.net
СКАНДАЛ! Сърби уличиха Валери в тайна любовна афера с мъж! Вижте кой е той и как Божинов се оправдава

Сръбските медии гръмнаха със скандална любовна афера на Валери Божинов, научи HotArena.

 

Този път обаче не е намесена някоя плеймейтка, а… мъж!!

 

Стари, но златни снимки на футболиста с фолк певеца Азис подкопаха имиджа му на мачо в Белград.

 

Фотосите са още от времето, когато Божинов бе приятел с хомосексуалния ромски славей.

 

„Валери, искам те пак“, пише Азис на една от снимките. На другата двамата са се гушнали и се цункат по бузките. Тогава отношенията им не се приемаха насериозно, но сега на Божинов се налага да се обяснява, че „няма сестра“.

 

„Хора, не съм гей. С Азис сме само приятели“, заоправдава се Божинов в сръбските медии. Но… късно! Фенките му в западната ни съседка вече гледат на него с друго око и бършат горчиви сълзи.

 

Според сръбските медии бракът на Валери с Николета е бил фарс, параван, който да прикрие сексуалните наклонности на футболиста, пише България днес.


\"\"

18 Коментара

gei e

преди 8 години

Az sum go ebal v riu pravec dade mi 1000lv

Коментирай

bili

преди 8 години

Nikolinka dobre se e pogrijila za imidja na bivshia si ......priznax ya

Коментирай

преди 8 години

Свирдудук,остави Божинов на мира,няма да ти клекне този път.

Коментирай

ами

преди 8 години

Сега Божинката като хване някоя и и "посети" всички дупки, ще докаже, че не е обратен..а и Клозетка ще бъде опровергана !

Коментирай

проститутка

преди 8 години

Абсолютно! Отмъщението на Джаба ! С един куршум поваля и двамата- Азис и Валери. Ей, това е разядено от злоба и завист гнусно пихтиесто същество! Отврат! Чак пусна отровните си пипала в Сърбия да уронва престиж и скапва кариера. Тя, долната пачавра не може да си прости, че е нищо и с нищо хубаво и стойностно няма да я запомнят. Бившият и съпруг поне беше капацитет във футбола, но тя му еба ма*ката , та го завря на Ада в дъното и му обърна хастара. Курва зазложена и неграмотна!

Коментирай

проститутка е малко

преди 8 години

Сръбските медии са неправилно и зле осведомени... Няма как да е гей при положение, че ТОЙ има две деца от две различни жени. С първата си жена има първороден син, а с проститутката от с. Караджово, Пловдивско има дъщеря. И още, този негов приятел му го присади втората му спътница в живота - проститутката от с. Караджово, Пловдивско. Това е истината. И имат още един всеизвестен приятел-Е-банко 1- сутеньора на втората му спътница в живота - проститутката от с. Караджово , Пловдивско. А, тя е извършала половин България и по време на брака включително и до днес, заразявала го е не веднъж и два с една и две венерически болести .... Ако някой в Сърбия не е разбрал, да прочете коментара и ще му се изясни. Та, да си дойдем на думата.... Кого оплюва проститутката от с. Караджово, Пловдивско? Себе си, дете си или бившия си "съпруг"? Мога да го напиша още веднъж- проститутката от с. Караджово, Плпвдивско. Има ли някой да не е разбрал?

Коментирай

да бе, разбрахме те

преди 8 години

Да, разбрахме , че си мъжка проститутка и приятелка на Курволета -свирката. Добре ти е платил , за вонящия аспух!

Коментирай

Глупак- изпусни питомното, гони дивото!

преди 8 години

Хак да ти е, Божинка! Такъв си го нахлузи троен с индиго с тази раздрънкана каруца и разпоретина заразна Свиркулета, че ще ти държи мая и топло за цял живот! Нека я пори Шиши свинята , ти си въобразявай, че имаш дъщеря.

Коментирай

валери е педи

преди 8 години

На мен ми направи една свирка след тренировка под душовете, хомосексуалист е, но се прикрива, всеки гей иска поколение

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

На некои много им се иска да съсипат Божинов, ма тоа път нема да стане. Грозният караджовски цверг ше гризне дръвцето, па ако и се ще да инвестира в друг тъпкач тип Кредитна карта, е добре да не гони потенциалните баламурници с таа злостна клевета.. се пак и най-изпадналия кретен нема да ще да осъмне след ебалника с таа като гей. Друг е въпроса кво ше забърше от таа самоходна лаборатория за биологично оръжие, бахти!

Коментирай

изпълних се....честно

преди 8 години

хахахахха....Размаза ме......Thanks..!!!

Коментирай

maleeee

преди 8 години

ппппфф хахахахха,и за т'ва опраши чалгарка и циганка с лента от конкурса "Мис Село FOREVER" Щото е гей..хахахахаххахахах Доообре Николето,щом казваш..!!!! А ти колко свирки направи в съблекалнята и под душовете ?

Коментирай

mdaaa

преди 8 години

Само Спин не е лепвала, поне не и е излязъл на яве до сега. Проказа!

Коментирай

xi xi xi iiii

преди 8 години

Валери вече не ЕБЕ проститутки, затова е педи. Минал е на стойностни жени. Така,че разбирам ти болката. А, теб заразо , и в ушите няма да ти го сложи...

Коментирай

bogomil chobanov

преди 8 години

Valeri spi s muje ot opit i az potvurjdavam, valeri haide otrechi de, ama ako nqkoi iska da me pokani na interviu pred nego shte go kaja aman ot skriti pedali koito se kriqt zad jeni sreshtu zaplashtane!

Коментирай

roni

преди 8 години

Jajaja ayde da te pokaniat da te vidim.......deiba nekadarnite Nikolinkovi fencheta

Коментирай

айде, айде

преди 8 години

Искали да го съсипят Божинов, ама той горкия си е съсипан още от момента в който остави една истинска и достойна жена като Алисия и се впусна в една временна(както видяхме) и поредна авантюра с Клозат Лозанова световно безизсвестната ;). Която не само че съсипа връзката му с Алисия а и го очужди за кратко от първородното му дете..и за какво, за да влезнела от главния вип вход..е, и влезна благодарения на Валери и Алисия, с това се прочу, но набързо излезна защото никой не я отразяваше и до ден днешен така, иначе из Пловдив се носят легенди за този парцал още от времето когато беше ученичка. Та Валери бил такъв и онакъв, Клозет Лозанова ти точно трябва да защитиш този който те хрантутеше и те издържаше и благодарение на кой имаш дете, защото едва ли друг мъж би се съгласил на такава стъпка, ама той нали добряк, та хек да му е тази простакеса.

Коментирай

budeshtata jena na valeri

преди 8 години

aloooo vie normalni li ste be kak moje taka da govorite e tuka veche ujasno mnogo prekalihte i az nqma poveche da turpq zlostnite vi komentari i znaete li zashto?!?! zashtoto nie s valeri imame vruzka veche ot 4 meseca, obmislqme da se jenim po natam, kato se opravi kashata i na vsichkoto otgore sum bremenna ot valeri! da pravilno prochetohte, valeri shte stava bashta za 3ti put! ujasno mnogo go obicham i shte go podkrepqm vuv vsichko! a valeri e shtastliv s men zashtoto nai nakraq otkri istinska jena! zavijdaiteeeeeee!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.