Скандалът с Галена продължава! Читател я хвана как лъже за поредната дрешка менте! Вижте

https://hotarena.net/laifstail/skandalat-s-galena-prodaljava-chitatel-ia-hvana-kak-laje-za-porednata-dreshka-mente-vijte HotArena.net
Скандалът с Галена продължава! Читател я хвана как лъже за поредната дрешка менте! Вижте

Галена е напълнила гардероба си с евтини реплики, докато почитателите й си мислят, че в него къта маркови одежди, сред които няма такива, струващи под хилядарка, узна HotArena.

 

Наш читател откри поредната рокля на певицата откъде е взета – от английски сайт срещу 65 паунда, макар че ако питате звездата на „Пайнер“ колко струва, може да ви каже и 5 бона.

 

Още малко и ще се окаже, че брюнетката облича тоалети за над 1000 лв., само когато носи своята си марка, която продава на доста високи цени.

 

Вчера ви разказахме за червената й латексова рокля уж „Кавали“ и уж за 10 000 лв., а реално реплика за 99 лв. Палтото й уж 25 бона, плод от труда на френски дизайнер, а накрая се оказа китайска имитация за не повече от 200 лева. Припомнете си ТУК резила.

8 Коментара

..

преди 6 години

Коя ли е колежката на Галена, която така злобее? :D Егати злобата,че не могат да си позволят дрехите на Галена. Ама милички, това, че вие не може да си позволите да носите оригинални дрехи, не значи , че и другите са с ментета като вас. От км си личи, че на Галена всичко и е оригинално. Тази кампания, която се опитвате да поведете накрая вас ще помете. Доста злобни колежки на Галена са се опитвали през години по този намин да я сринат, а сриваха само себе си. Знаем им отлично имената. :D

Коментирай

ey stiga be

преди 6 години

ey kreteni,sprete s tija tziganki be, stawate smeshni. dolni lajnari...

Коментирай

ey stiga be

преди 6 години

A ti koj spermojadka si ma, wonjashta putko??

Коментирай

Mark

преди 6 години

Вече нямам съмнение,че Емануела е поръчителката на тези статии за Галена!!! Като се снима с ботушите с камъни и хората в инстаграм и написаха, че нейните са ментета, а на Галена са оригинал. Коментарите още стоят. От тогава тази селянка не може да си намери място и поръчва статии за Галена за това, в което я обвиниха нея. Само че световни дизайнерите споделят снимки на Галена с дрехите им, пък всеки може да се направи извод дали и те не си познават дрехите. Галена е твърде висока летва за останалите чалгаджийките и нека не се мъчат да я стигнат. Нито могат да и стъпят на малкото пръстче като успехи в кариерата, като семейство, като финанси,като фенове, като признание за модна икона и успехи в чужбина, нито могат да се се доближат до нея.

Коментирай

преди 6 години

Да не е луда да дава хиляди левове.

Коментирай

преди 6 години

Поръчителка на атаката срещу Галена е Мара Отварачката.

Коментирай

о

преди 6 години

Не знам защо си мислите, че на някого му пука колко стрували дрехите на Галена. Важна е визията, а тя не се определя от цената, така че не виждам защо толкова драпате да я очерните. Даже ако не харчи действително хиляди за парцали, а си купува същите, просто с различен етикет, това само доказва, че е по-умна отколкото повечето си мислят. Тя не е говорила никъде за цената на дрехите си, всъщност почти не дава интервюта, така че не е като да ни интересува, за да има как да я обвиним в лъжа за нещо.. Така че просто не виждам какво теле търсите тук под вола. Наистина никой не го интересува, дори феновете й. Мисля, че това дали си купува по-евтиния вариант на дрехата или по-скъпия, засяга само нейния джоб, но не и нас. Изобщо не виждам смисъл да се купува безумно скъпа дреха, при условие, че хората, които могат да си позволят тези дрехи, така или иначе не могат да си позволят да ги облекат повече от 1-2 пъти и вече тотално се обезсмисля това прахосничество.

Коментирай

Geri

преди 6 години

интереснокак един път не писахте за всички ментета на тъпата Николета!!! Всичко й е менте!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.