Скандалът с Мис България продължава! Купи ли си титлата Венета от Монтана? Вижте признанието й ТУК

https://hotarena.net/laifstail/skandalat-s-mis-balgariia-prodaljava-kupi-li-si-titlata-veneta-ot-montana-vijte-priznanieto-i-tuk HotArena.net
Скандалът с Мис България продължава! Купи ли си титлата Венета от Монтана? Вижте признанието й ТУК

Хубавицата Венета Николова от гр. Монтана ще е следващата носителка на титлата Мис България. Това ексклузивно разкри преди дни HotArena. А каквото сме предрекли все е ставало.

 

Венета обаче се свърза с нас, за да разкрие и нейната гледна точка относно актуалния скандал. Красавицата е категорична, че нито е купувала титлата, нито пък може да си я купи.

 

„Някой е заплел интрига - с цел да бъда очернена и елиминирана от конкурса. Реално след тази информация, аз повече нямам шансове. Да, искам да спечеля Мис България. Но по честен начин. Участието ми в този конкурс е сбъдната детска мечта. Явно, обаче, имам недоброжелатели, които ми мислят злото и ми уронват престижа. Аз съм честно, отговорно и сериозно момиче и никога не бих се занимавала с глупости“, категорична е Венета.

 

Припомняме, че финала на конкурса е след няколко дни - на 27 ноември и ще бъде излъчен по БНТ.

3 Коментара

Българин

преди 8 години

Ама защо всички пишете ит Монтаня. Венетка си е Врачанка.

Коментирай

ne

преди 8 години

Май не е врачанката. Аз влязох в сайта на момичетата претендентки за титлата и врачанката е много красиво момиче. Между другото, аз точно нея харесах най-много- врачанката. Но, тази не ми прилича на нея на тази снимка. Може наистина да е от Монтана , както пишат тук.

Коментирай

evrein

преди 8 години

nqmat druga snimka priqtelu I sa si vzeli nqkva si snimka greshka na saita ,ina4e taq ot Montana si hubavinka I igriva mai mnogo bila ,

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.