Скандалът се разраства! Вече няма никакво съмнение, че Никол Станкулова и Гришо са били заедно (Вижте как си призна ТЯ)

https://hotarena.net/pod-pricel/skandalat-se-razrastva-veche-niama-nikakvo-samnenie-che-nikol-stankulova-i-grisho-sa-bili-zaedno HotArena.net
Скандалът се разраства! Вече няма никакво съмнение, че Никол Станкулова и Гришо са били заедно (Вижте как си призна ТЯ)

Ако да скоро бяха останали съмнения дали наистина е имало нещо между Гришо и Никол Станкулова, или той „случайно“ я махна от профилите си, то вече няма и капка съмнение, разбра HotArena.

 

След като мнителни фенове забелязаха, че Гришо вече не следва Никол, бе интересно каква е нейната реакция. И фактите се оказаха повече от пикантни. Сексапилната водеща също е премахнала Григор, на когото до скоро харесваше снимки и още по-съмнителен е фактът, че Станкулова дори е изтрила снимките си с тенисиста, които беше качил в своя Инстаграм профил.

 

Водещата има снимка с Гришо от престоя му в България, която дълго време обикаляше медийното пространство. Същата снимка, месеци след като беше направена, бе качена отново от Никол за рождения ден на хасковлията с пожелания под нея. Днес обаче и двете снимки вече не са част от профила на Станкулова.

 

Фактът, че изведнъж двамата изтриха всичко, което ги свързва, засилва съмненията.

 

Наскоро Никол сподели в свое интервю, че промените в средата, която я заобикаля, много я изнервя и не обича честа смяна на хора дори в работата си. Именно затова Станкулова предпочитала спокойна връзка.

7 Коментара

:)

преди 6 години

Тази женичка наистина ли е на 30? Изглежда като леличка.

Коментирай

ппп

преди 6 години

жалко за напъните й да се прави на различна и интелектуалка

Коментирай

Евала

преди 6 години

Един път Гришо да тръгне с умно и добро момиче, а не с богати лелки за слава.

Коментирай

Кк

преди 6 години

Каква интелектуалка си да ходиш с по малко момче от теб само защото баща му е шеф на банка! Елементарна материалистка и проститутка!

Коментирай

1

преди 6 години

Има физиономия на овчица, но е доста обиграна к.рва.

Коментирай

преди 6 години

Тази с нищо не е интересна и си прави реклама на Гришо. Редно е д я погнат адвокатите му. Кой ще обърне внимание на тази скучната , особено пък Гришо заобиколен от световноизвестни красавици.

Коментирай

р

преди 6 години

То пък коя не му се предложи вече.Вярно млад , хубав и успял е, ама и тия жени много са жалки като започнат да се самопредлагат.А за Никол е ясно от край време, че залита по богаташчета.Но като цяло си е доста постна и безинтересна като личност.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.