Скандали и интриги бележат последните дни във „Фермата“! Финци е вторият сигурен финалист

3314
13 Декември 2016, 14:15


Вторник вечер е времето, в което участниците във „Фермата” трябва да изберат първия сигурен финалист при мъжете. В понеделник пред погледите на над 1 милион зрители, фермерите избраха за първи сигурен дуелист сред дамите мама Галя. Тази вечер към нея ще се присъедини един от тримата претенденти – Финци, Нико или Стоян. Ситуацията във фермата е усложнена предвид нестихващия конфликт между Нико и Стоян, които все по-често изпускат нервите си и говорят открито един за друг. Техните отношения са обект на обсъждане от страна на всички участници.

Според Стоян най-достойният финалист сред мъжете трябва да бъде изран между него и Финци, защото за тях трудът е най-важен, а „Нико оставя след себе си не труд, а празни дамаджани”. „Стоян си има протеже и разчита на него да му свърши работа. Не е директен играч. Няма лошо той си преценя”, коментира Финци стратегията на Стоян. „Въпросът не е да спечилиш тези пари, а как ще спечелиш. Затова не симпатизирам на Стойо. Заедно вървим тук по един път, били сме екип. Това е нашият начин. Стойно не мога да олицетворя в нито една от тези думи”, разкрива и своите мотиви Нико.

След проведените проучвания от различните щабове и играта на стратегии и нерви, които Сиси обобщава с думите – „Напрегнах се. Може ли така на финала?! Дойдоха тук (известните) и започнаха да говорят простотии”, всички участници са около масата, за да проследят развоя на събитията. Своя вот не е дал единствено Калин, който напусна шоуто още предната вечер. За всички е ясно, че основната битка ще е между Финци и Стоян. След първото гласуване резултатът е 5 на 5. Това означава, че двамата участници, които са дали своя вот за Нико, трябва да премислят и отново да гласуват. „За кратко време тук направих приятел. Всеки от вас би искал да има такъв приятел. Гласувайте за Финци”, убеждава ги Нико. Ева и Тодор се вслушват в думите на Нико и гласуват за Финци, което изпраща Серафим заедно с мама Галя директно на финал.

Развоят на събитията определя участници в битката за финала да са Нико и Стоян. Най-накрая двамата ще имат възможност да се изправят на дуел и да решат своя спор именно на арената. Ветеранът Стойо разкрива, че „не съм развълнуван, спокоен съм. Имам още един шанс”. Той получава и ценни съвети от Гери, която го подкрепя през цялото време – „Когато победиш, искам да имаш хубава реч. Да кажеш, че за мен е чест, че го победиш. Изкарай хубавите му качества, не лошите. Не говори за лошите черти на хората и това е поради липсата на опит”.

"
Ако това е представител на човека от селото, аз да не се казвам Николай. След последните 10 дни, виждайки неговата същност, ми е под достойнството да изляза с него. Но ще го Направя”, казва Нико за предстоящия двубой. „Мъжкият дуел ще бъде логичен завършек на вражда, която с думи не може да бъде потушена”, обобщава ситуацията водещият Иван.

Преди Нико и Стойо да се изправят един срещу друг, в сряда вечер предстои дуелът между Сиси и Макето, които ще премерят сили за оставане в шоуто. Във вторник вечер двете дами се отправят към къщичките на дуелистите хванати за ръка. „Горда съм, че с това момиче стигнахме до финал”, казва Силвия. „На финал съм, спечелих Фермата... Обичам я, но и двете ще покажем всичко от себе си”, категорична е най-усмихнатата жена в шоуто.

„На крачка съм, но все едно спечелих”, с насълзени очи казва Юлиана, която е доста по-разчувствана. „Не бих застанала срещу приятел. Играта е такава, но никога навън не бих го направила”. Дали тази емоционалност най-после ще срине коравата Юлиана, ветеран в дуелите сред жените, или Макето няма да се пречупи пред емоциите и ще отвее и Сиси, зрителите ще видят в сряда вечер от 21.00 часа.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ее баси
Преди 1 година
-1
защо разкривате, че финци е на финал, така се обезсмисля епизода тази вечеррр
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
fermata
Преди 1 година
0
stoqn shte e finalist
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени