Скандали тресат „Мастър шеф“ , гонят сочената за победител Елизабет (Търсят „къртицата“ в шоуто)

https://hotarena.net/az-jenata/skandali-tresat-mastar-shef-goniat-sochenata-za-pobeditel-elizabet HotArena.net
Скандали тресат „Мастър шеф“ , гонят сочената за победител Елизабет (Търсят  „къртицата“ в шоуто)
След разкритията, че победител в шоуто „Мастър шеф“ ще стане Елизабет Николова тя бе изритана от шоуто и сега продуцентите гласят нов победител, узна HotArena.

Елизабет получаваше предварително задачите си в шоуто и разполагаше с време да разучи рецептите, за да се представи по най-добрия начин.

24-годишната девойка си договорила победата, като в замяна щяла да получи само половината от хонорара. Нейният приятел спомогнал за разговорите в тази посока.

Цветелина Димитрова също е от участниците, набутани с връзки. Тя е в тесни бизнес отношения с един от журиращите – шеф Виктор Ангелов.

Голям пушек се вдигнал след разкритията на \"ШОУ\". Продуцентите били бесни, че е изтекла информация и се заканили да отстранят „къртицата“ в шоуто.

Предаването се снима предварително и изгонването на Цвета ще видим в края на април, а в началото на май позорното изгонване на Елизабет. Вече се правят нови стратегии за нов победител, но на този етап той се пази в пълна тайна.

3 Коментара

ami

преди 8 години

Жалко с кеф го гледах, вече спирам явно и тука както всякъде в БГ става по другия начин , жалко :(

Коментирай

Yoana

преди 7 години

Не вярвай на всичко, което четеш ;)

Коментирай

cinko

преди 7 години

da be bahti tupoto tq znaela predvaritelno chak pak i nein priqtel spomenal kurvenski raboti sa tezi julti vesnici izmislici

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.