Скандалите в Ара съсипаха Алисия! Шокираща нова снимка показва белези, които не може да скрие и с ботокс (Вижте)

https://hotarena.net/laifstail/skandalite-v-ara-sasipaha-alisiia-shokirashta-nova-snimka-pokazva-belezi-koito-ne-moje-da-skrie-i-s-botoks HotArena.net
Скандалите в Ара съсипаха Алисия! Шокираща нова снимка показва белези, които не може да скрие и с ботокс (Вижте)

Скандалите в Ара Мюзик тотално съсипаха Алисия, забеляза HotArena.

 

Колкото и фолк певицата да не показва отношение, явно проблемите в компанията й се отразяват.

 

Шокираща нова снимка показва белези, които екс половинката на Ники Михайлов не може да скрие и с ботокс.

 

Цялото й лице е на странни блънди, а най-притеснително е положението в областта на устните.

 

Дълбоките бръчки може да са следствие на прекомерното количество хиалурон, което Алисия използва.

 

Селфито, което певицата сама пусна в социалната мрежа, показва и колко изтънен е носът й.

 

Фолк фурията се подлага няколко пъти на ринопластика, с която толкова е намалила обонятелния си орган, че видимо се е деформирал.

 

Като прибавим и белезите на умора, запечатани на лицето й, Алисия наистина не изглежда добре. Явно е, че скандалите с Джина Стоева, Ивена и другите й колежки, са се отразили на душевното, а явно и физическо състояние на певицата…

19 Коментара

hah

преди 8 години

Vie ste mnogo krasivi .. !! ;xx

Коментирай

DIANA

преди 8 години

A VIE OT HOT ARENA SI SASIPAHTE AKALA DA PI6ETE GLUPOSTI ZA ALISIJA KAK NE VI OMRAZNA BOKLUCI TAKIVA

Коментирай

ели

преди 8 години

Много сте интересни,направете и вие такава физиономия и се снимайте,боже боже.що не направите стоп кадри на Папараци на любимката ви?

Коментирай

до - М. Грозева

преди 8 години

Ако теб те пуснем на черно бяла снимка Грозева, и Годзила ще побегне от ужас. Не зная, дали на Алисия нещо и се е отразило, но на теб със сигурност психиката ти изневерява и то доста очебийно. А, за злобата ти няма да споменавам, ти си изтъкана бе жена, ти си изтъкана от ЗЛОБА. Толкова си разпознаваема!!! Това лъха от всяка твоя дума. Парцал, долен!

Коментирай

Istina

преди 8 години

Statiqta nqma da q komentiram, no snimkata naistina ne mi haresva. Alisia veche ima mimicheski bruchki, ne e simpatichna v lice i izglejda mnogo izmuchena i izmorena. Kakva e tazi maniq vsichki kurvi da se snimat po kolite si, kushti nqmat li? Vse edno samo po koli se vozqt i imat tolkova svobodno vreme v tezi koli, che go zapulvat kato se snimat s telefonite. Akul nqma qvno, dori i za jena nad 35 godishna vuzrast, trqbva da se izlaga s tiq selfita ot toaletni, koli i t.n. Alisia da prieme vunshniq si vid veche, susipa se ot operacii, zashtoto neshto vse ne si haresva.

Коментирай

e eeeeeee

преди 8 години

za da si pravi6 plastiki se iziskwa wreme za wyztanowqwqnq ,a alisiq e non stop na u4astiq i kak stawa ??????????? qvno va6iq mozyk e s rinoplastika aman ot wa6ite gluposti

Коментирай

Uff

преди 8 години

Стига сте ни занимавали с това ревливо е кур*енско нещо, наречено "Алисия"!! Омръзна ми да се бута във всяка медия и да реве! А вие и давате поле за изява с тези статии!

Коментирай

Бре , колко почучително!

преди 8 години

Колко си проста , ако можеш да се усетиш... Алисия се снимала по коли... Алисия пътува с кола из цялата страна по участия и каквато снимка иска , такава ще си направи. Иска ли се възраст за снимка? И за сведение не е на 35, научи и точната възраст. И когато правиш коментар отправяй го за точното лице и място. Алисия никога не се е снимала в тоалетна, ако визираш друга "звезда" може и да улучиш. Личи си , че си жена на възраст неуважаваш правото на хората да живеят собствения си живот, който ти дори нямаш. Хайде , бабке, пускай турския сериал и далдисвай!

Коментирай

....

преди 8 години

Оказа се, че страдаш и от деменция. Живееш в миналото. Участията на Алисия по повод личен живот бяха преди 5 години. Явно от тогава само жълтата преса следиш. И репертоара ти е до болка познат на всеки влизаш в този сайт. Смени плочата бабке, много се изтърка!

Коментирай

Алисия е страхотна , познавм я лично! Всичко тук е художествена измислица и фото манипулации

преди 8 години

Ако можехте да потъмните още снимката , а ако имаше и негатива щяхте да пуснете. Е, не разбрахте ли, че хората , а те са хиляди , които са виждали Алисия от близо знаят как изглежда и не можете да им промените мнението за нея, каквото и да драскате, каквито и фото-"украси" да правите. Тя е много напред и много над вас, ако реално се замислите, вие къде сте!

Коментирай

ех!

преди 8 години

Алисия изглежда прекрасно, колкото и да ви се иска да не е така ;). Скандали не е имало, те са ваша измислица, преувеличено и изкривено ;). А вашата любимка Николета Лозанова която имаше според вас прекрасен и щастлив семеен живот ;) отдавна не изглежда на годините си, сега като я изхвърлят и от БТВ как ли ще понесе поредното си падение, или тя е свикнала на това използват я и после и бият шута.

Коментирай

имало е около 20000 души на концерта и в Турция

преди 8 години

А да споменете нещо за концерта и в Турция на който пише че е имало около 20000 души които са пеели заедно с нея песните и . Защо не цитирате това от другите медии а само това което ви изнася че и си измисляте! И както и да изглежда все пак има съразмерно тяло, миловидно лице не виснали до джуките скули и чело тип самолетна писта като някои други "НЕЗАМЕНИМИ" хахахаха.

Коментирай

ти пък!

преди 8 години

Е, някой иска да промени мнението на Божинов за нея, защото бяха писали преди време, че според него тя му е била по вярната в живота и го е обичала истински. И си е вярно. А и като се замисли човек та това си е най добрата комбинация Алисия и Божинов и двамата си имат финансова стабилност и двамата си имат професии , дете, тя е прекрасна жена, умна с нея няма да тръгне към дъното а точно обратното та какво друго му трябва.

Коментирай

хип хоп

преди 8 години

Грозна е.

Коментирай

красотичка

преди 8 години

Алисия е много нежна, красива и стилна жена. Страхотен човек и приятел, който я познава. Другите , могат да пият една студена вода или да духат.... супата!

Коментирай

ха ха ...хоп троп... по ти отива

преди 8 години

Ти си грозна и стара ,и затова си злобна към всяка красива и успяла жена. За теб всички са курви.. само ти си честната Калудка от горната махала. Ами , как няма да си честна, та кой ще се цапа с теб , трябва да си е намразил оназ работа и живота. Като с Николета, дето е изпозаразила и натресла венерически болести на безчет заблудени , като Божинов.

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

naistina ste kyxi...pisna ni da 4etem edno i sa6to.....xybawa...talantlwa...ymna....za nas takawa e alisia....a na was...mn. pozdrawi na .....maikite wi....

Коментирай

.....................................

преди 8 години

ti si grozen/grozna

Коментирай

GALA

преди 8 години

da go duha6

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.