Скандална надпревара на дупета! Николета vs Радостина (Горещи снимки)

5201
08 Декември 2017, 16:06


Скандалните моделки Николета Лозанова и Радостина Калоянова си сравняват дупетата.

 

Или поне красивата Радостина си сравнява своето дупе с това на Николета. На Горещата колкото арената ни поща получихме две снимки на женски добре оформени барабанчета. Единият кадър ни е познат и смятаме, че и на вас няма да ви е трудно да отгатнете кой от двата е с дупето на Ни Ло.

 

Да, ама има и други не по-малко апетитни задни части, чиято притежателка се твърди, че е Радостина Калоянова - 17-годишната мацка, която смело пуска голи фотоси в мрежата и за която е известно, че е ученичка в Спортното училище и се занимава с гимнастика,

 

Медийният й образ се свежда до „едно от кандидат-копията на Николета Лозанова“, който нищо чудно да е умишлено изграден такъв от самата Ради. Макар че оригиналът е само един и в тази лига няма как да играе, нека признаем, че Калоянова изглежда доста по-добре ако не от Николета, то от последната избрана плеймейтка Нора, която се пръкна от престижния конкурс. Ето ТУК може да видите спортната фигура на Радостина по-детайлно.

 


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Просто аз
преди 11 месеца
0
Оплювате и двете но и двете са красиви опитват се да направят нещо успяватпо някакъв начин ..дори и след най-грозните коментари на тях не им пука и ви го показват със всяка следваща публикация ... завиждате ! Защото вие не изглеждате като тях... дебели ниски грозновати разбити сте от работа пълните се със злоба и я изливате тук анонимно върху две момичета които са избрали да ме живеят живот като вашия а по-различен .. според мен те са много над вас чисто човешки :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
грозни селянки и двете
Преди 1 година
0
Като катастрофирал каваз сте в лицата, а от тия лайняни корвенски гъзове мирише цяла софия на курва!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Gossip girl
Преди 1 година
-1
Знам, че момичето ще прочете коментарите, под статията, за която си е платила, за това се обръщам директно към нея. Радостина, спри с тези статии, смешно е, разбери. Освен тъмния цвят на косата, друга прилика с Николета нямаш, приеми го. За колкото повече такива статии плащаш, толкова по-зле за теб, защото изглежда смешно и жалко, ставаш за подигравка сред хората. С най-добри чувства.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Me
Преди 1 година
-1
Много моля всички известни с това , че са известни на Републиката да си направят и по една рентгенова снимка , че каквото имаше отвън (гърди , цялата женска полова система , екстеншъни , мигли , микроблейдинг , перманентен грим , татуировки и др. им се нагледахме ) . Дайте да видим и нещата отвътре , че с просто око се нагледахме на всичко !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мина
Преди 1 година
-2
То първият коментар достстъчно казва всичко. Браво!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Това да не е новия плеймейт гном?
Преди 1 година
-1
И двете са супер смешни, късокраки грозници! Този киликандзер Радостина по-гротескни вежди не можа ли да си направи? Хахаххахахах ЧУЧЕЛО! Да си сложи малко хиларуон в устата, че прилича на човка на врабче! И такива нископърдящи кикимори се набеждават за красавици... Боже, прибери си вересиите!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени