Скандална пиарка се похвали: Взимам 50 лв. от Митко Динев и забърквам уникална простотия за Емануела и Анелия

4213
20 Април 2016, 12:26


Известна скандална столична пиарка, която се обградила от нежни момченца и момичета на повикване (тя ги лансира срещу 50 % комисионна), е забъркала уникална простотийка, видя HotArena.

Пиарката обслужва интересите на милионерското синче Митко Динев. Същата маман беше пуснала наскоро слух, че Динев сваля Анелия и е даже на косъм да я свали. Разбира се това може да стане само в съня на Митко и в алкохолното съзнание на експертка по връзки с обществеността. 

Сега дамата е сътворила нова интрига. Този път, че Емануела пропищяла
от интригите на Анелия. Слухът е много забавен. Твърди се, че новоизлюпената пайнерка била в потрес от своята конкурентка, която си показала рогата, след като преди десетина дни легна с бащата на детето й Митко Динев.

Откакто се озовала в едно легло с бившия на Емануела, Анелия не спирала да злослови по неин адрес. Зад гърба й я наричала с всякакви обидни епитети и пускала слухове, че откакто е без мъж, предлага секс за пари, за да свързва двата края. Дори обявила, че скорошното турне на зеленооката певица в САЩ е било финансирано от неин любовник, с когото е слагала рога на Динев.

Всичко това било изречено в отсъствието на Емануела, но така, че да стигне до ушите й. Грозните нападки на заралийката давали отражение върху и без това недотам добрите отношения на Емануела и Митко. А това се отразявало и на детето им, което е само на годинка.  Всички тези проблеми ежедневно вадели Емануела от кожата й и я докарвали до бяс. 

Единственото вярно в горните изречения са имената. Емануела е в отлични отношения с Анелия, да се кара с нея заради Митко Динев е просто смехотворно.

За зле скалъпеното компроматче пиарката сводница е взела 50 лв. от Динев. Просто той е нямал повече пари.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени