Скандалната съдийка Владимира Янева си събу чорапите в мола

1936
09 Април 2017, 11:45


Много проблеми се струпаха в последно време на главата на скандалната бивша шефка на Софийски градски съд Владимира Янева, но тя намери начин как да им пр отиводейства. За да не изпадне в депресия след уволнението си и наложената й присъда, печално нашумялата юристка обикаля столичните молове и пазарува ли, пазарува. Онзи ден тя пак беше на шопингтерапия, научи HotArena.

Янева беше засечена  от фотографите на "Уикенд" в мол „София” на бул. „Стамболийски”.  Тя влизаше само в най-скъпите бутици, артикулите в които не са по джоба на обикновените българи. След като разгледа стоката в няколко магазина за маркови дрехи, скандалната съдийка влезе в „МАС” – търговски обект за качествена козметика. Шопингът й продължи в магазин за обувки и чанти  от естествена кожа, лак и велур на скъпарската италианска фирма „Musette”. 42-годишната ВИП клиентка си хареса няколко чифта чепици  от колекцията „Christhelen B.” и седна на диванчето, за да ги пробва. Луксозните патъци тя премери на бос крак, като за целта предварително събу маратонките и чорапите си.

От продукцията на „Musette” Янева избра да купи елегантни червени обувки с 10-сантиметрови токчета. За стоката плати в брой, след което излезе  от бутика и с бодра крачка продължи тура си из мола.

Припомняме, че през ноември 2015 г. „двете каки” Владимира Янева и Румяна Ченалова се замесиха в мегаскандал с изтекъл запис на техен разговор.  Оттам се чу как обсъждат тайни договорки по върховете на властта и бистрят нареждане  от Бойко Борисов към главния обвинител С отир Цацаров Янева да бъде „опраскана”. Впоследствие прокуратурата направи експертиза, която установи, че записът е бил манипулиран.

След скандала шефката на Софийския градски съд бе понижена в ранг за 3 години. Срещу нея бе образувано и производство заради незаконно разрешаване на специални разузнавателни средства по разраб отката „Червеи”. В начал ото на 2017-а Янева получи присъда  от 1 година условно лишаване  от свобода с 3-годишен изпитателен срок и глоба  от 1000 лв.
 Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени