Скандалната Силвия Юрукова оставя топлес моделството, за да стане депутатка (Ето в коя партия)

https://hotarena.net/laifstail/skandalnata-silviia-iurukova-ostavia-toples-modelstvoto-za-da-stane-deputatka HotArena.net
Скандалната Силвия Юрукова оставя топлес моделството, за да стане депутатка (Ето в коя партия)

Силвия е заявила пред свои приятели, че е решила да зареже моделството и снимките като топлес модел и влиза в политиката.

 

Преди две години името на Юрукова бе замесено в предизборната кампания на БСП в област Ловеч. Но пък също така, през същата 2014, е била забелязана и на Коледно парти на ДПС.

 

Оказа се, че самата тя възнамерява сериозно да се захване с това ново поприще и да се кандидатира на следващите избори за депутат от Ловешка област.

 

Въпросът е обаче към коя партия ще се обърне - дали към БСП или ДПС, или пък кън някоя друга, по-надеждна?

 

Приятели до Силвия ни споделиха, че най-вероятно ще предпочете старите социалисти, защото самата тя се чувства най-добре в червено.

4 Коментара

iva

преди 7 години

Грозна парцалана с погреша самооценка и самочувствие,готова на всичко за пари!!В Габрово никой не я бръснеше за жива,не знам за какви депутати става дума,хаха!!!!!!!

Коментирай

Ради

преди 7 години

Мислех да коментирам, но ти си ми взела думите от устата. Просто няма какво повече да се каже.

Коментирай

kapa

преди 7 години

Tova groziliste otkade izsko4i ? Za nisto ne stava,kolkoto i da se napuva.

Коментирай

Titii

преди 7 години

Ох.... Горката е токова проста и ограничена ... кой луд ще избере това тъпо същество... Освен това да се види в огледалато ... няма нищо секси в нея ... ниска , няма гърди и задник ... Просто не зная какво и е топлес ... Продава се за 300лв за голи снимки в Телефраф ... И върви по център на град Габрово и разправя колко я била срам, ако я е било срам нямаше да се снима и после да показва на всеки голите си снимки ,....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.