СКАНДАЛНО! Аня Пенчева крие годините си с фалшиво ЕГН (Вижте хитрата й схема)

2247
26 Май 2016, 15:00


Аня Пенчева е свалила 2 години от възрастта си благодарение на хитър трик, който днес я подмладява на документи. Схемата актрисата извършила предвидливо още на младини, когато нямало електронни регистри. Тя с лекота излъгала за годината си на раждане, когато служителите на градския регистър й изготвяли новите документи за самоличност, узна HotArena.

По актуална лична карта неостаряващият секссимвол на родния театър е на 58 години, само че истината е друга – в момента Аня би трябвало да е юбилярка със своите 60 лазарника. Очевидно още в ранната си зрялост тя осъзнала колко важни са годините за една дама и действала с един ход напред. След впечатляващия й и обещаващ старт в българското кино актрисата бързо се превръща в любимка на народа и на бившия Първи – Тодор Живков. Вместо по сцените на родните театри и читалища Пенчева все по-често и редовно започва да гастролира на софрите на Политбюро като ценен интелектуален трофей.

Силно рамо Пенчева получава в началото на 80-те години, когато в България току-що е започнало номерирането на хора с ЕГН. Допреди това гражданите у нас, както всички останали по цял свят, са притежавали единствено паспорти с рождените си дати. От 1977 г. обаче ЕГН-то нахлува в живота ни с постановление на Министерския съвет по времето на социализма.

Когато дошъл ред на Аня да й бъде извадено ЕГН, тя заявила, че е изгубила акта си за раждане. Благодарение на стабилните си връзки с червени големци Пенчева се сдобила от районната община с нов документ, в който годината й на раждане била заменена от 1955 на 1957. Така актрисата успяла да получи и ЕГН 570912XXXX.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ани Владимирова
преди 2 години
0
ЗАПРЕЛИЧАЛА НА ТРАВЕСТИТ
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
normalno
преди 2 години
0
Ami niama samo Lili Ivanova da krie godinite si s falshivo EGN...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени