СКАНДАЛНО! Джена изтри и снимките на сестра си, след като я изрита на улицата (Подробности ТУК)

https://hotarena.net/laifstail/skandalno-djena-iztri-i-snimkite-na-sestra-si-sled-kato-ia-izrita-na-ulicata HotArena.net
СКАНДАЛНО! Джена изтри и снимките на сестра си, след като я изрита на улицата (Подробности ТУК)
Фолкпевицата Джена е изтрила всички снимки на сестра си Борислава от Инстаграм, видя зоркото око на HotArena.

Явно проблемите между двете сестри се задълбочават щом Джена е изтрила всичките общи снимки с Борислава, които имаше в профила си до скоро. Слуховете, че Джена е изгонила сестра си на улицата се оказват самата истина.

Джена и Борислава живяха заедно близо 8 години, като момичето е давало всичко от себе си за Джена, за да може тя да се посвети само на кариерата си. Това продължи до момента, в който певачката се залюби с Атанас Стоев – Малкия Канар.

Наложило се Борислава да се изнесе от дома си, за да не пречи на любовната двойка. Говори се, че Канара не можел да понася момичето и поставил ултиматум да се разкара от дома на Джена. Сега сестрата живее в Германия, търси си прилична работа и мизерства.

Заговори се, Джино се кани да заживее със сестрата на бившата си годеница Джена. Риалити звездата е тръгнал да мъсти по доста грозен начин на бившата си любима, като не спира да я хули публично, а сега се кани дори да отмъкне собствената й сестра. Този слух още не е потвърден

6 Коментара

123

преди 8 години

Абе вие добре ли сте?! Давала била всичко от себе си! Не драги просто е живяла на гърба на кака си и се е надявала още дълго да мързелува, като има кой да я издържа и да й дава висок стандарт на живот! Ама идва време в който трябва да тръгне по свой път и вместо да благодари на човека, който години наред се е грижил за нея и я е издържал тя скача и я злепоставя. Джена на никой не е длъжна, и вместо плювки и неблагодарност от Бирислава заслужава едно голямо благодаря! Но както се казва няма ненаказано добро, 8 години хрантутиш един търтея и като му кажеш дотук не му харесва! Ай сектир! Джена хич да не й пука и тотално да пореже тази неблагодарница, която няма на гърба си и един парцал купен с нейни собствени пари!

Коментирай

До 123

преди 8 години

Пълни глупости! Сестра и на Джена е написала текстовете на най-големите и хитове и беше и шофьорка на Джена, превеше и прическа и грим всяка вечер за участия, носеше и багажа и т.н. Работила е в един магазин с мен. Изобщо не е търтей, а е много работливо момиче, което сестра и използваше за слуга. Цялото семейство на Джена не и говори, защото се скара с всички заради тови Атанас... В ивтервю даже казва, че семейството и трябвало да взима пример от това на този Атанас... По-нещожно същество от тази не познавам..Апартамента и, колата, дрешките и всимко и плащаше оня глупак Джино...

Коментирай

123

преди 8 години

Ами още по-добре, вече няма да бъде "използвана". Защо тогава рИве,а не се радва, че вече няма да е товарно добиче на по-известната си сестра! Нещо доста гнило има в тази сестричка, уж била използвана пък иска да продължат да я използват.Ами като е толкова работлива да си стегне г.за ида работи, какво се е вкопчила в Джена?! Колкото за новото й семейство то може да бъде за пример на много семейства, много са сплотени и задружни, нормално е Джена да е впечатлена от тях, нещо в което не виждам нищо лошо! Колкото за Гино тай е баси смешника, дето не спира да се излага. Държи се адски неадекватно и нелепо.Ми не го иска, зарязала го е, приеми го и продължи напред, какво си тръгнал да отмъщаваш?! Толкова патетичен и смешен мъж не съм виждала!

Коментирай

122

преди 8 години

Kolko si zlobna, da ne se te izpolzvali?

Коментирай

121

преди 8 години

Ne zadurjay tolkova zloba v sebe si, 6te vzeme da pukne6. Ne e ubavo taka. 6te se gutne6 zlobna i sbru4kana. offff of

Коментирай

.....

преди 7 години

Tozi hrantutnik Nasko deto samo smuche Djena za pari da ne se pravi na mn vajen!!!Moje samo da si mechtae da stigne nivoto na sestrata na Djena!!!Mn pati sam gi zasichal dvete sas sestra i,tq e mn dobro,rabotlivo i stoinostno momiche!!!Mn hora mogat samo da si mechtaqt da sa kato sestra i!!!i kakto e napisano v dolniq komentar,tq e napisala mn neini hitove!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.