СКАНДАЛНО! Джипът на Лили Иванова хвърчи като летяща чиния из центъра на София

2717
16 Май 2016, 15:00


Естрадната прима Лили Иванова и шофьорът й фучат като на рали из софийските улици, нарушавайки десетки пътни правила, за да измине краткото разстояние от паметника на Васил Левски до пешеходната пътека при Софийския университет, узна HotArena.

Тузарският джип – марка „Мерцедес“, се престрои от първата до третата лента на булевард „Васил Левски“ за няколко секунди, като водачът бясно натискаше клаксона, без да включва мигач.

„Само дето не беше пуснал сирени, все едно линейка или полицейски патрул минава в час пик“, коментира очевидец пред „Всеки ден“.

Приключенията с луксозното возило започнаха още в самото начало на широката улица. За да изпревари тролей номер 11 на кръговото при паметника, гардът на Иванова взе завоя с мръсна газ, като заради минаващите пешеходци все пак беше принуден да набие спирачки на милиметри от краката им.

„Това, че Лили не е зад волана, не я оправдава. Шофьорът й нарушава закона, ако не дай боже нещо беше станало, кой щеше да е виновен?“, попита разпознала сребърния мерцедес на кубратската изпълнителка млада жена.

Лили не за първи път брутално гази пътните закони. Преди грандиозния й концерт в края март, до входа на зала 6 на НДК мерцедесът на певицата не мина през паркинга на Двореца, а направо през пешеходните алеи.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени