СКАНДАЛНО ФОТО! Гаджето на Цеци Красимирова в легло с горещи силиконки и забранени вещества (Само за възрастни)

https://hotarena.net/laifstail/skandalno-foto-gadjeto-na-ceci-krasimirova-v-leglo-s-goreshti-silikonki-i-zabraneni-veshtestva HotArena.net
СКАНДАЛНО ФОТО! Гаджето на Цеци Красимирова в легло с горещи силиконки и забранени вещества (Само за възрастни)
Официалният приятел на Цеци Красимирова е сред най-скандалните личности в света. Майкъл Струмейтис от дълги години върти бизнес с изкуствени торове. Той води доста скандален начин на живот, научи HotArena.

„Галерия“ представя негови пикантни кадри, на които е в компанията на едрогърди голи жени, а около тях са разпръснати килограми от лекия наркотик. Майкъл не може да се похвали с нито един общ фотос с Цеци, но за сметка на това всеки ден бълва подобни кадри.

В Щатите, където е роден Струмейтис е сравняван с Хю Хефнър, заради постоянния интерес на знойни девойки към него. Чудно е как Красимирова е позволила пред очите й да се случва подобен разврат.

Говори се, че преди години палавникът е имал любовна авантюра със сестрата на Ивайла Бакалова Божидара.

Цеци и Майкъл се познават от 4 години. Сега делят общ дом в Барселона заедно с дъщерята на Цеци Джудит. Майкъл има наследничка, която живее с майка си в САЩ. Покрай зависимостта на Майкъл към марихуаната и Цеци се е запалила по нея.

3 Коментара

Dada

преди 7 години

Gluposti......taq e s edin vietnamec...nekuv sustezatel beshe...s too chichak otdavna ne e

Коментирай

?

преди 7 години

Коя е тази баба Яга с тъмните очила на снимката?

Коментирай

!

преди 7 години

Ми Цециту-красавицата неземна-не я ли позна по хиалуроновите скули?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.