СКАНДАЛНО! Гери-Никол и Ники Михайлов го направили в гримьорната? (Разказ на персонала)

https://hotarena.net/laifstail/skandalno-geri-nikol-i-niki-mihailov-go-napravili-v-grimiornata HotArena.net
СКАНДАЛНО! Гери-Никол и Ники Михайлов го направили в гримьорната? (Разказ на персонала)

Гери-Никол и Ники Михайлов успяха да скандализират персонала на столично заведение, след като най-безцеремонно се усамотили в гримьорната, научи HotArena.

 

Младата певица имала участие, на което както винаги, присъствал и вратарят.

 

Футболистът я последвал в гримьорната, преди Гери да излезе на сцената.

 

Както обикновено, за изявата я придружавала майка й, тъй като певицата все още няма навършено пълнолетие.

 

„Оставям ги да се оправят“, казала родителката на излизане от гримьорната, щом видяла Михайлов. Това разказват очевидци от персонала, шокирани от освободеното отношение на майката, пише в. „Галерия“.

 

„Ники и Гери-Никол се забавиха още доста в гримьорната. Бяха само двамата, а отвътре се чуваха странни шумове. След около 20-ина мин Михайлов излезе, а Гери остана да се дооправи. Сто процента са се вихрили вътре“, кълнат се от персонала.

 

В същото време певицата всячески се опитва да убеди медиите, че си няма гадже и е девствена. „Не знам дали са правили секс, но със сигурност поне се пипаха по дупките“, уверяват от заведението.

 

Малко след това Гери-Никол замина на екзотична почивка в Тайланд заедно с майка си, след което двете ще посетят и Хонконг.

16 Коментара

Фифи

преди 8 години

Болни мозъци сте, как може да пишете такива простотии!? Кой ви дал дипломи!!!??? Кой!? Пипаха по дупките!1? Извратеняци!

Коментирай

pppp

преди 8 години

Кaкво стaнa бе хотaренa?От клюкaрски сaйт с привкус нa фaнтaстикa се превърнaхте в порно сaйт.

Коментирай

ха-ха

преди 8 години

Младо момиче,младо момче-красиви,богати ,свободни-къде е проблема не виждам?По-притеснително беше ,че Ася Дойчева няколко години водеше със себе си невръстния си син ,когато ходеше на секс-екскурзии при Николайчо!Хубаво,добре,чука и се ,ама защо трябва да влачи и детето си с нея при наличие на баба,дядо,вуйчовци?Или по-вероятно чукане не е имало?

Коментирай

pppp

преди 8 години

И aз го виждaм нaпълно нормaлно,тa дaже и похвaлно,дa остaвиш непълнолетнaтa си дъщеря( под носът ти) дa си бъркa по дупките с 10 години по- големият от нея Михaйлов.

Коментирай

до рррр

преди 8 години

Какво са правили те си знаят ,но аз момиче като Гери виждам точно с момче като Ники,а не с някой пъпчив неин съученик.Като знам момиченцата колко рано съзряват,не ми се прави на моралист ,а гледай реално на нещата,виж разлика от 15-20 години би ме притеснила,ако съм майка на младо момиче,но има доста и такива напоследък!

Коментирай

pppp

преди 8 години

Нa морaлист се прaвиш ти.Знaчи Aлисия не може дa вземе синa си, когaто отивa нa екскурзия с дългогодишния си приятел Михaйлов,a непълнолетнaтa девойкa може дa си бъркa по гaщите с въпросния десетгодини по голям от нея мъж,с който уж е от нямa и месец.Знaчи те си знaят кaкво сa прaвили,a ти знaеш Aлисия чукa ли се или не с Ники.Рaзбирaм,че си пристрaстен/ a зaрaди омрaзaтa ти към Aлисия,но не визирaй себеси,кaто говориш зa мен.

Коментирай

абе ти не си в час ха ха, както винаги

преди 8 години

Според теб в предишни коментари Алисия била стара за Михайлов, защото е в 4-5 години по-голяма, как сега изведнъж станаха подходящи мъж с 12 години по стар от едно момиче и то непълнолетно при това. Ти това го намираш за нормално. Явно и майката на това момиченце, която е известна бръмчалка от миналото, както и дядо и бивш чейнчаджия на черно и сутеньор , и баща от подземния свят са личности достойни за подражание и одобрение. Не се учудвам , защо е такава реакцията ти, явно ти със същото възпитание, култура и манталитет. Вечно защитаващата тук Николета Лозанова и сега Гери Никол.... Защо ли? Не е трудно да се досетим. Тъпа оФца!

Коментирай

пародийно шоу

преди 8 години

Крушата не пада по-далече от дървото! Само не ми казвайте, че някой вярва в бъдещето на това непълнолетно курве и този вечно разгонен зъбат кон. Нито тя ще направи запомняща се с годините успешна кариера , като певица ( няма и гласови данни при това), нито той успешен спортист. Господ не е скитач и си знае работата! Пълна пародия- ниско еднометрово баджачесто момиченце и висок куц, зъбат кон. Симетрия и половина! Да се смееш ли , да плачеш ли?! Живи и здрави!

Коментирай

до рррр

преди 8 години

Какво се правиш на тъп и неразбрал,естествено че младо, красиво ,талантливо момиче без деца, може би и девствено, е за предпочитане пред застаряваща фолкпевица, с незнайно колко бивши и дете пък била тя и Алисия.Аз певица от фолка с нормално семейство не знам да има, няма и да има и вината едва ли е все в мъжете.Фолк певицити искат или не искат са свързвани с една по-друга професия,колкото и да се правят на свестни и морални.Никой не ги взима на сериозно и завинаги!

Коментирай

pppp

преди 8 години

Тa викaш,можеби девственaтa Гере-Никол ще се ожени зa Михaйлов и той ще бъде единствения мъж в животa й.Моляте не ме рaзсмивaй.Тaзи едвa 17 годишнa,нaпрaвилa си устaтa,кaто кокоши гъз,тепървa ще имa дa лети от цвят нa цвят,зa дa не използвaм други думи.Герито не е ли певицa? Тя къде пее? Мaй в същите кръчми,в който пеят и фолк певиците.Сегa дa прaвеше срaвнение между фолк певиците и реaлизирaли се в професии,кaто нaпример: медицинa,фaрмaция,прaво,aрхитектурa и т.н,че дa се съглaся с теб.

Коментирай

до рррр

преди 8 години

Ами на 17 години как да е реализирана в предпочитаните от теб дейности,има време ,животът е пред нея-за Гери-Никол.Може и лекарка и адвокатка да стане ,какво като сега попява заради Екс Фактор?Алисия обаче на 17 е била фолк певица,на 33 е все още такава и на 43 вероятно ще е като Ивана-разликата схвана ли сега?

Коментирай

чучелото , пак е яхнало тук метлата

преди 8 години

Е, браво! Какво пречи едно дете в едно семейство, от предишна връзка при наличието на толкова семейства жадуващи и без деца , осиновяващи чужди такива? И, ако Алисия била с дете и фалк певица, нима бъдещето на това момиченце е по-различно? Каква е нейната професия? Същата! И много е смешно да говориш за талант, младост и красота при положение, че пред биологията всеки е безсилен. И не намирам Алисия по-грозна от нея, напротив. Кое му е хубавото на това момиче? Може би имаш предвид змийските и изцъклени очи, които аз лично не харесвам. За другите качества и неща, може само да се учи от Алисия. С напомпани с хиалурон устни от 15 годишна възраст и това фриволно поведение на тези години в общественото пространство, само за култура, възпитание и всичко останало НЕ можем да говорим. Но, не това е най-важното -харесали се, макар и временно , заедно- са примерно....Какво теб лично те засягат тези неща, та винаги вмъкваш името на Алисия с повод и без повод и тези вечни подмятания. И този вечен двоен стандарт. За какво се мислиш бе, простако? Всеки си има глава на раменете и си пречупва нещата през собствена призма на виждане. И не налагай своето мнение, защото не е меродавно!

Коментирай

чучелото , пак е яхнало тук метлата

преди 8 години

И този вечен двоен стандарт: всичко против що се касае за Алисия и обратно. За какво се мислиш бе, простако? Всеки си има глава на раменете и си пречупва нещата през собствена призма на виждане. И не налагай своето мнение, защото не е меродавно!

Коментирай

pppp

преди 8 години

Точно и aз тaкa я виждaм. Първо ще зaвърши медицинa после ще стaне aсистент, после доцент и нaй- нaкрaя професор,a по нощите ще рaзхождa дебелия зaдник по кръчмите.Кaто зa нaчaло нямa дa е лошо дa ходи нa училище вместо дa мятa слaнини по екзотични дестинaций( нямa лошо но през вaкaнцийте)

Коментирай

това е

преди 8 години

Непълнолетен и некадърен боклук и до тук!

Коментирай

Мишо

преди 8 години

Ахахахахах ... пипали се по дупките. Това ме събуди. Вече се бях отчаял, че ще прочета бисер скоро!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.