Скандално! Измамници окрадоха самоличността на Жени Калканджиева, събличат момичета за мръснишки филми (Ужасяващи подробности)

1221
23 Декември 2016, 10:12


Самоличността на Жени Калканджиева и нейната агенция „Визаж“ е била открадната с цел от името й да се ловят момичета за порно клипчета научи HotArena.

Това се ожали самата тя. Момичетата се набират предимно във „Фейсбук“ и им обещавали големи договори.

„При на постъпват постоянно сигнали, предимно от Пловдив. Измамници пускат обяви, че набират момичета, като обещават между 2 и 10 хиляди лева на ден. Представят се от името на агенция „Визаж“. По скайп се появява жена, която се представя като Емилия Петрова и казва, че е мой секретар. Карат децата да се снимат по бански, а след това остават само по токчета. Подала съм сигнали до прокуратурата. Децата са записвани, после започват да ги изнудват, че ще пуснат снимките им и ще ги разпространят в училище. Знам над 20 случая, но има и много за които не знае. Дори електронната им поща е с мое име. Първо снимат момичетата голи , а после ги карат да се самозадоволяват пред камерата. Предполагам, че тези кадри се пускат в порно сайтове", казва Жени.

Първият такъв случай е от 2014г. Жени се среща с Бойко Борисов, той я изпратил в ГДБОП. Тя сама си направила собствено разследване и открила, че адресът на измамниците е в "Студентки град“. „Подадох информация, задържаха ги за 24 часа и ги пуснаха. Въпреки това те продължават да търсят нови жертви“, споделя Жени Калканджиева.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени