Скандално! Майката на ДесиСлава си търси партньор за ласки в интернет (Доказателство)

3605
04 Май 2016, 14:00


Майката на певицата ДесиСлава - Женя, май-май ще я задмине по похотливост, нищо че вече е на възраст, научи HotArena.


Оказва се, че палавата 55-годишна родителка на певицата без свян си излага срамотиите в интернет и се надява да привлече някое младо лъвче, по каквито си пада и Деси. Наскоро се заговори, че Женя е забила младок, който е по-малък от дъщеря й, но това явно не я спира да търси "голямата любов" в сайтове за запознанства.


Женя има регистрация в един такъв от четири години и винаги е активна в профила си. Тя е писала, че живее с Лондон, където Деси й намери работа. Тя не крие, че си търси мъж, както и възрастта си. Обявата й от тип "жена търси мъж" е посещавана цели 41 054 пъти. Интересно с колко от мераклийте палавата Женя е завързала контакт, който после е изконсумирала.


Майката на Деси дава и кратко описание на персоната си, като се определя за "веселушка" и "добронамерена, която лесно прощава, но никога не забравя". Това явно трябва да прозвучи като закана към мераклиите, които трябва да са наясно с кого си имат работа.


А Женя всъщност е голяма хитруша. В описанието е записала, че се занимава със собствен бизнес, но зад него май се крият куп неразкрити измами. Пред години много сънародници пропищяха, че майката на Деси ги е опарила с голяма сума пари.


Схемата на Женя била просто - хващала на въдицата си с празни обещания за работа в Чехия безработни българи. След това им прибирала по една сериозна сума и ги оставяла с пръст в уста. После се изминавала ръцете с фиктивни фирми, с котио няма нищо общо. 


За разлика от хитрата си майка, преди време ДесиСлава бе преметната с крупна сума, която уж трябваше да отиде за нейна телевизия. Певицата явно има какво още да учи от родителката си, която е вряла и кипяла не само в "бизнеса", но и в любовта, пише "Галерия".


Деси все пак е наследила апетита си към мъжете, особено към доста по-младите. Женя не се сведи да сподели, че теглото й е "малко над нормата" и че е вдовица, което пък по никакъв начин не слущава кандидат-татковците на певицата. Женя има зад гърба си два брака, изпълнени с много трудности заради страстта към чашката на мъжете й.

Палавата мама стана популярна в последно време и определено не може да се оплаче от кандидати, но повече от тях искат близост заради известната й щерка, а не защото е много привлекателна.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени