СКАНДАЛНО! Тони Стораро купил дипломата на Фики

5525
07 Юли 2014, 13:00


 

Чалга певецът Тони Стораро владее добре и езика на дипломацията или по-точно парите. Обществена тайна е, че е купил дипломата на сина си Фики за средно образование, който пък нижел двойка след двойка, научи HotArena.net.

 

Стораро-младши бил един от най-лошите ученици в историята на столичното музикално училище, издават негови бивши съученици пред в. „Всеки ден“. Той бил доста зле по всички специалности, с изключение на физкултурата. По всичко останало едва успявал да изкара 3-ки и 4-ки. През последната година положението било направо отчайващо. Фики нанизал няколко двойки по математика, география и физика.

 

Редовно бягал от час, и висял в кварталните кафенета. Тони наел най-добрите частни учители, но те пак не успели да помогнат на сина му да подобри успеха си. „Фики има гласови данни, но няма никаква обща музикална култура, не владее теорията, на всичкото отгоре така и не се научи да пише без правописни грешки”, разкриват потресени съученици на младежа.

 

В крайна сметка на Тунджер Фикрет Али, както е истинското име на Тони Стораро, му се наложило да опре до сухата пара, за да избута сина си и той да завърши като останалите деца. Говори се, че певецът обещал да помогне да се направи основен ремонт на училището и да кихне 20 бона под формата на дарение.

 

И ако това би било простимо, не така стои въпроса за желанието на Стораро да вкара сина си в Музикалната консерватория, коментират негови колеги. Въпреки че Фики си нямал хал хабер от солфеж и дори не разпознавал нотите, баща му бил готов на всичко, за да уреди отрочето си с „висшо”. Отсега се знаело, че младежа ще бъде студент в Консерваторията, въпреки слабата си диплома и нулевите познания по основни музикални термини. „Нали има глас момчето, това е най-важното за един певец”, отсичал татко му, който също трудно говори български език.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Юрий Чалгарин
преди 3 години
-1
циганина и да го напарфюмираш пак си остава мангал.Просто мозъка им е закърнял.Могат само да броят(пари) но писането не им трябва.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
пепа
преди 3 години
-1
Е, понаучил е бзлгарския но горкото момче две иъречения на круст не може да върже. Абе хубава работа ама.......чалгарска
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени