Скриха, че на Ивайла й предстои ВТОРА операция!

2387
15 Май 2014, 15:36


Цял ден шоумените Иван и Андрей обикалят продукциите си в ТВ7, за да дават интервю, тъй като видяха, че темата за инцидента с Ивайла Бакалова е една от най-актуалните. Водещите го удариха на рейтинг, а не на съпричастност, като дори скриха, че миската се е оплакала, че вероятно ще се наложи втора операция, научи HotArena.net.

 

Нелепото счупване на капачката на миската в момента върти рейтинг повече отколкото „Къртицата“ за почти 3 месеца.

 

Още вчера публикуваха снимка от „произшествието“ на страницата на шоуто във Фейсбук, по-късно пуснаха и клип в сайта, а уж бяха казали, че кадри ще се излъчват чак в петък.

 

Още тази вечер в дейли епизода също ще има видео от въпросната мисия, в която Ивайла изживя един от най-неприятните моменти в живота си. Утре на лайфа пък ще го повторят, отново в името на Негово величество – рейтингът.

 

Андрей се появи днес в предаването „Усещане за жена“, на което е продуцент, за да разтегля локуми относно инцидента. Нелепото й счупване на капачката в момента върти рейтинг повече отколкото „Къртицата“ за почти 3 месеца. Видимо в добро настроение, дори си позволи черни шегички с гостенката Рут Колева и бременността й в първия сезон на реалитито.

 

Проблемът на Арнаудов е не състоянието на Ивайла, тъй като се успокоява, че ще й платят обезщетение, а този – да не се окаже, че тя е саботьорът. Водещият сподели, че ако тя е предателят, нещата ще станат още по-трудни на финала и общо взето няма да повлияе благоприятно на сценария.

 

Иван пък бе в сутрешния блок на ТВ7. Той бе доста по-угрижен и дори вендъж не се усмихна, за разлика от Андрьо, който бе с 24-каратов отвор. Христов заяви, че ако Ивайла е „Къртицата“ ще се наложи нова церемония, само два дни преди финала.

 

Преди влизането си в риалити формата Ивайла направила хороскоп и му предрекла, че в предаването ще има два счупени крака.

 

Преди броени минути Емил Русев заяви, че се е виждал с Бакалова – ходил е на посещение. Тя му се е оплакала, че вероятно ще се наложи втора операция.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени