Славена Вътова се включва в кампанията на ДНК с второ бебе

2341
11 Април 2017, 15:28


Мис България 2006, която е едно от лицата на Движение национална кауза „Направи го за България“, сподели в предаването „Преди обед“, че тя и половинката й са в очакване на второто си дете.

 

 

Като лице на кампанията, Славена има важната мисия да бъде една от кръстниците на най-голямото кръщене, което ДНК организира за всички, чиито бебета участват в „Направи го за България“.

 

 

Напомняме ви, че кръщенето е планувано да се проведе в края на месец ноември под патронажа на патриарх Неофит, който бе сред първите, които одобриха ДНК инициативата. Куп популярни личности ще станат кръстници на децата на онези родители, които са създали наследници през последната година и са изпълнили условията на ДНК „Направи го за България“ за участие – качена снимка в страницата на движението с положителен тест за бременност или снимка с вече родено бебе. За всяко споделено фото се отделя по 1 лев за подпомагане на семейства с репродуктивни проблеми.

 

 

Бъдещата кръстница „Мис България 2006“ Славена Вътова – Цолова и съпругът й Юлиян преди две години станаха родители на малката Ема. Сега щастието ги връхлита за втори път и са в очакване на втория им наследник през септември. Честито!

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени