Слави бесен на Виктор Калев! Дългия орязал комика с 2 бона хонорари на изпроводяк

1539
16 Февруари 2017, 13:00


Примирието между Слави Трифонов и Виктор Калев е било от ден до пладне. Комикът, който до скоро се изявяваше във вечерното шоу на Би Ти Ви, е бил одрусан при напускането си преди няколко месеца. Оттогава Калев и Трифонов не искат да се гледат и чуват, а всеки се е заел със задачата да си го върне на другия при удобен случай, научи HotArena. 
 
За сега Виктор е този, който води по точки пред Слави с решението си да стане част от екипа на „Като две капки вода”. Актьорът мина в редиците на продуцента Маги Халваджиян, а не е тайна, че арменецът и Дългия никак не се разбират.

Единственото, което вбесило Трифонов повече от преминаването на Калев в Нова, бил фактът, че той не го уведомил лично за това. Макар двамата да не се били разделили с приятелски чувства, Виктор гостува на диванчето на Слави, уж с идеята да покаже, че няма какво да делят.

„Това участие беше пълен цирк, защото само няколко дни по-късно Трифонов оряза 2 бона хонорари на Виктор. Той обаче реши да не се разправя за тези пари и явно намери как да си ги заработи”, коментират запознати с историята между двамата.

Конфликтът между Слави и Виктор обаче не идва само заради пари. Макар те да не са маловажни, двамата не се разбират много преди това. Неразбирателството им датира от преди няколко години, когато актьорът реши да поеме в нова посока и да си тръгне от редиците на вечерното предаване. Аргументите на Калев тогава бяха повече от основателни – за близо 10 години с Трифонов талантливият комик се чувствал напълно изчерпан и обезверен. Образите в шоуто изобщо не го мотивирали да се развива, а сюжетите и скечовете с негово участие ставали от ден на ден все по-скучни и безсмислени.

С решението си да заработи за Халваджиян обаче Виктор има всички шансове да си върне обратно всички загубени средства, а освен това и желанието за нови проекти. Първият му - „Грамофонът”, напълни театрите из страната в края на миналата година и успя да донесе прилични доходи за актьора. С парите от него обаче Калев вече планирал ново представление, а защо не и турне зад граница, където имало глад за изявите му. Точно така комикът смятал да покаже на бившия си шеф, че е изгубил едно от най-големите си съкровища, пише "Уикенд". 
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени